Αγορά ενισχυτή για audiophysic step 25

Ο Νίκος στο μέλλον θα πάρει και προενισχυτή από ότι μου είπε. Αλλά επειδή και αυτός δεν μπορεί να γδυθεί οικονομικά πήρε μόνο τον τελικό που θα τον οδηγήσει με το DAC και αργότερα θα μπει και προ. Σιγά σιγά γίνονται όλα με υπομονή. Ο τελικός αυτός έχει ίδια ονομαστική ισχύ με το ολοκληρωμένο I30 αλλά την διπλάσια χωρητικότητα σε πυκνωτές!

+1000

Είναι πιο ισχυρός από τον Ι30 (100W/κανάλι στα 8Ω). Βγάζει 120W/κανάλι στα 8Ω. Επειδή τα Ηχεια είναι 4Ω θα ζοριζόταν ο Ι30. Καλώς έπραξε και πήρε τον τελικό. Είναι και balanced οποτε με ένα XLR συνδεέι το Benchmark στον Primare και όλα Ο.Κ.

Είναι πιο ισχυρός από τον Ι30 (100W/κανάλι στα 8Ω). Βγάζει 120W/κανάλι στα 8Ω. Επειδή τα Ηχεια είναι 4Ω θα ζοριζόταν ο Ι30. Καλώς έπραξε και πήρε τον τελικό. Είναι και balanced οποτε με ένα XLR συνδεέι το Benchmark στον Primare και όλα Ο.Κ.
+1Εχει και οικογενεια ο ανθρωπος να φροντισει. Σιγα σιγα ολα θα γινουν.

Ευχαριστω πολυ παιδια για ολα..Θα σας εκθεσω εντυπωσεις μαλλον απο Τριτη..Δεν εχω και internet εδω που ειμαι

Παντως φιλοι μου το σαρακι μεσα μου με βαζει Κυριακατικα να ψαχνω προ..Καθε προταση δεκτη..γ. το φελεκι μου..

Καμμια λαμπιτσα να κολλαει με primare;Εννοειται χαμηλης κατηγοριας (dared ;) Χειροτερα απο πρεζα..

Ερωτηση:αυτη τη φατσα που γελαει γιατι τη βγαζει στο σημειο της παρενθεσης;

Καμμια λαμπιτσα να κολλαει με primare;Εννοειται χαμηλης κατηγοριας (dared ;) Χειροτερα απο πρεζα..

Κανε υπομονη, να παρεις κατι καλυτερο. Οταν πρατουμε εν θερμω συνηθως κανουμε λαθη. Ακουσε πρωτα το συστημα δες που πασχει αν πασχει, ασε τα ηχεια να στρωσουν και να δεσει το συνολο και μετα βλεπεις!

Γιατί δεν είσαι χαλαρός? Τα μηχανήματα τα πήρες? Τα σύνδεσες, τα άκουσες? Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άκουσε αυτά που πήρες πρώτα περίμενε να στρώοσυν και τα ηχεία σου και μετά βλέπεις. Κανε το να διαρκέσει το ταξίδι.....

Πάντως δε συνιστώ λαμπάτο προ και δη χαμηλής κατηγορίας τιμής. Θα σου λείψει πληροφορία και θα θολώσει τον καθαρό ήχο του primare.

Γιατί δεν είσαι χαλαρός? Τα μηχανήματα τα πήρες? Τα σύνδεσες, τα άκουσες? Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άκουσε αυτά που πήρες πρώτα περίμενε να στρώοσυν και τα ηχεία σου και μετά βλέπεις. Κανε το να διαρκέσει το ταξίδι.....

Πάντως δε συνιστώ λαμπάτο προ και δη χαμηλής κατηγορίας τιμής. Θα σου λείψει πληροφορία και θα θολώσει τον καθαρό ήχο του primare.

+1

Χαλάρωσε και απόλαυσε κάθε στιγμή της διαδρομής. Σιγά σιαγά και προσεκτικά θα γίνουν όλα.

Ενταξει παιδια..Κανω υπομονη και respect.Aκομα Α δημοτικου παω θελω διαβασμα πολυ ..Ακουγοντας και βλεποντας..Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή για audiophysic step 25

Κανε υπομονη, να παρεις κατι καλυτερο. Οταν πρατουμε εν θερμω συνηθως κανουμε λαθη. Ακουσε πρωτα το συστημα δες που πασχει αν πασχει, ασε τα ηχεια να στρωσουν και να δεσει το συνολο και μετα βλεπεις!

+10000

Έμαθα πολύ καλά νέα για εσένα lagnik. -bye-

Περιμένουμε εντυπώσεις αν και από ότι ξέρω είσαι κατ' ενθουσιασμένος!!!

Μάλλον γι' αυτό χάθηκες.:2thumb22sup:

Να σαι καλα Πανο..Πραγματι τα ηχεια ειναι καμπανες με ογκο χαμηλα μπολικο..Περιμενω βελτιωση του 3d και ψαχνομαι με το χωρο..Δε χαθηκα φιλε μου, απλα δεν εχω internet..Θα σου στειλω μνμα

Καλημέρα παιδιά μετά από πολύ καιρό λόγω έλλειψης internet και προσωπικών θεμάτων.Η εμπειρία μου με τα Tempo VI είναι πολύ ικανοποιητική αν και περιμένω ακόμη τη 3d εικόνα.Πιστεύω πως είναι και θέμα χώρου όμως. Πιστεύει κανείς ότι ένας προενισχυτής θα βοηθούσε την κατάσταση, κι αν ναι τί θα προτείνατε με τον υπάρχοντα συνδυασμό για να αποδώσει την στερεοφωνική εικόνα που θέλω;

O μονος τροπος για να μαθεις εαν η ελλειψη στερεοφωνικης εικονας ειναι θεμα χωρου ή προενισχυσης, ειναι να δοκιμασεις προενισχυτες στο setup σου κ να δεις τις διαφορες που επιφερουν.

O primare έχει input impedance 11kohm, πολύ χαμηλή. Αν και το benchmark έχει επίσης χαμηλό output impedance 30Ohm και θεωρητικά είναι ΟΚ, αν έχεις δυνατότητα, δοκίμασε ένα λαμπάτο buffer να δεις αν εχει διαφορές σε εικόνα και μέγεθος σκηνής. Αν δεν έχει διαφορά, προενισχυτής δε χρειάζεται από τεχνικής απόψεως παρά μόνο για υποκειμενικούς λόγους.