Παιδες ακουστε. Δεν δεχομαι κανενα δεν χωρις επιχειρηματα! Το οτι προσωπικα κατι δεν μου κανει, δεν μου αρεσει ειναι απολυτα σεβαστο. Το οτι αυτη η εταιρια δεν η αλλη δεν το ακουω βερεσε!!! Σε τι συνθηκες ακροασης? με τι ηχεια χωρο πηγη καλωδια, σε ποσα διαφορετικα συστηματα? Αν λοιπον ενας συνδυασμος δεν προεκυψε τοτε μπορει να φταινε πολλα πραγματα! Αν λοιπον ο φιλος με τα physic και τo primare που δυστυχως δεν εχει την δυνατοτητα ακροασης, ετσι επειδη ακουσε και πιστεψε οτι τα primare δεν, το πουλησει πριν καν τα στρωσει ετσι επειδη εμεις ειμαστε ειδημωνες και παντα κατι παραπανω ξερουμε, μην χεσω, και αγορασει κατι αλλο που αρεσει σε τριτους και δεν του κατσει ποιος θα πληρωσει την νυφη? Εχω δει παιδια με συστηματαρες να χαλανε τον ηχο τους επειδη σε καποιον δεν "εκατσε" ενα κομματι του συστηματος και λογω ανασφαλειας πηρε αυτο που του ειπαν, με αποτελεσμα να βαραει το κεφαλι του στον τοιχο. Οι αποψεις ειναι για ολους αλλα να μενουν αποψεις και οχι να θαβουμε εταιριες με βαση την προσωπικη αποψη.