Αγορά ενισχυτή για audiophysic step 25

Ο ήχος των primare δεν έχει τον όγκο που έχει αυτός των symphonic line για παράδειγμα. Είναι και laid back ο ήχος του και θεωρώ ότι την 3D στερεοφωνική εικόνα που θέλει ο φίλος δε θα την πετύχει με κάποιον προ, ειδικά αν ο χώρος του είναι πάνω από 20 τετραγωνικά.

Για καποιους οι primare δεν, για αλλους οι naim δεν για καποιους αλλους οι symphonic δεν...οι krell δεν οι densen δεν οι hegel δεν....για αλλους τοσους βεβαια ολοι αυτοι οι ενισχυτες σκοτωνουν, κεντανε, κελαηδανε... αντε πιασε το αυγο και κουρευτο.

Μα δεν είναι δυνατόν να συμφωνούν όλοι με όλους. Ευτυχώς υπάρχουν 100άδες προΐόντα για να επιλέξει ο καθείς σύμφωνα με τα γούστα, τις ανάγκες και το βαλάντιό του.

one man's food is another man's poison.

Συμφωνα λοιπον με τα συγκεκριμενα λιγοστα βαλαντια ρωταω.Κι οταν ο φιλος λεει οτι οι δεν, τί θα προτεινε..Για να ειναι γονιμος ο διαλογος ειναι απαραιτητες κι οι αντιπροτασεις..

Εχω ακουσει τον Naim xs και τον γονατισε ο primare i32..Μου εχουν πει για symphonic line οτι ειναι μεν καλοι αλλα υπερεκτιμημενοι.Αλλοι "σοβαροι" αντιπροσωποι λενε οτι ενισχυση ειναι μονο λαμπα.

Ποιο είναι το set up σου τώρα? Έχεις τοποθετήσει σωστά τα ηχεια σου, ώστε να αποδισουν το μέγιστο? Δες το ποστ 52 αυτού του νήματος

Παιδες ακουστε. Δεν δεχομαι κανενα δεν χωρις επιχειρηματα! Το οτι προσωπικα κατι δεν μου κανει, δεν μου αρεσει ειναι απολυτα σεβαστο. Το οτι αυτη η εταιρια δεν η αλλη δεν το ακουω βερεσε!!! Σε τι συνθηκες ακροασης? με τι ηχεια χωρο πηγη καλωδια, σε ποσα διαφορετικα συστηματα? Αν λοιπον ενας συνδυασμος δεν προεκυψε τοτε μπορει να φταινε πολλα πραγματα! Αν λοιπον ο φιλος με τα physic και τo primare που δυστυχως δεν εχει την δυνατοτητα ακροασης, ετσι επειδη ακουσε και πιστεψε οτι τα primare δεν, το πουλησει πριν καν τα στρωσει ετσι επειδη εμεις ειμαστε ειδημωνες και παντα κατι παραπανω ξερουμε, μην χεσω, και αγορασει κατι αλλο που αρεσει σε τριτους και δεν του κατσει ποιος θα πληρωσει την νυφη? Εχω δει παιδια με συστηματαρες να χαλανε τον ηχο τους επειδη σε καποιον δεν "εκατσε" ενα κομματι του συστηματος και λογω ανασφαλειας πηρε αυτο που του ειπαν, με αποτελεσμα να βαραει το κεφαλι του στον τοιχο. Οι αποψεις ειναι για ολους αλλα να μενουν αποψεις και οχι να θαβουμε εταιριες με βαση την προσωπικη αποψη.

Και καθομαστε τωρα εμεις που οι ταγοι της χωρας μας ηπιαν το αιμα και μετραμε αν θα φαμε φασολακια ή φακες (το πιο φθηνο) ναπροσπαθουμε εξ αποστασεως (Κρητη) να ικανοποιησουμε την αρρωστεια μας..

Εχω ακουσει τον Naim xs και τον γονατισε ο primare i32..Μου εχουν πει για symphonic line οτι ειναι μεν καλοι αλλα υπερεκτιμημενοι.Αλλοι "σοβαροι" αντιπροσωποι λενε οτι ενισχυση ειναι μονο λαμπα.

Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Το "ενίσχυση είναι μόνο λάμπα" δεν ισχύει.

Τον "γονάτισε" λογικό είναι αφού δίνει διπλάσια ισχύ ο primare. Αλλά μουσική δεν είναι μόνο η ισχύς αλλά και τα ηχοχρώματα, οι χροιές των οργάνων, η στερεοφωνική εικόνα.

Last edited:
Οταν κατι αρρωστοι ( - ναρκομανεις) μπαινουν σε forum σαν αυτο και ρωτουν το κανουν στερωντας χρονο και χρημα απο τα παιδια τους .Γι αυτο τονισα απο την αρχη οτι με ενδιαφερει η εμπειρικη κι οχι εμπορικη αποψη και θεση των πραγματων

Αν ειναι θεμα χωρου κι οχι μηχανηματων τι θα μπορουσε να διαβασει κανεις για να παρει μια ιδεα; Ωραιο να λεμε πειραματισου αλλα την τριφυλη ντουλαπα να τη βαλω στο μπανιο; Μονος μου;

Οταν κατι αρρωστοι ( - ναρκομανεις) μπαινουν σε forum σαν αυτο και ρωτουν το κανουν στερωντας χρονο και χρημα απο τα παιδια τους .Γι αυτο τονισα απο την αρχη οτι με ενδιαφερει η εμπειρικη κι οχι εμπορικη αποψη και θεση των πραγματων

Αν δεν αποκτησεις δικές σου εμπειρίες ακρόασης ηχοσυστημάτων ό,τι και να σου πούμε εμείς δε θα έχει νόημα. Μην ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια.
Δες τη 2η πρόταση στην υπογραφή μου.

Το αρρωατοι που λεω πιο πανω αφορα αποκλειστικα εμενα.Μην παρεξηγηθει κανεις

Έχει δίκιο ο Γιάννης, τα λέγαμε και σε άλλο νήμα. Τα "ο τάδε δεν..." δε λέει τίποτα. "Ο συνδυασμός τάδε με δείνα δεν..." είναι μια καλή αρχή. Συνεχίζουμε με συγκεκριμένες παρατηρήσεις: γιατί δεν, τι δεν μας άρεσε, τι μας άρεσε (αποκλείεται να ήταν όλα χάλια) κ.λπ. Για να έχει νόημα και ο διάλογος και η διαφωνία, γιατί οι αφορισμοί δεν είναι βάση διαλόγου.

Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή για audiophysic step 25

Συμφωνα λοιπον με τα συγκεκριμενα λιγοστα βαλαντια ρωταω.Κι οταν ο φιλος λεει οτι οι δεν, τί θα προτεινε..Για να ειναι γονιμος ο διαλογος ειναι απαραιτητες κι οι αντιπροτασεις..

Αν φίλε lagnik απευθύνεσαι σε μένα προτείνω ROKSAN,MUSICAL FIDELITY,CREEK και γιατί όχι και το σετ προ-τελικού της NAD
Aν πάλι έχεις στις προθέσεις σου ν'αγοράσεις demo,πήρε το μάτι μου μονομπλόκ audiolab με προενισχυτή στα χρήματα που διαθέτεις

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή για audiophysic step 25

Αν φίλε lagnik απευθύνεσαι σε μένα προτείνω ROKSAN,MUSICAL FIDELITY,CREEK και γιατί όχι και το σετ προ-τελικού της NAD
Aν πάλι έχεις στις προθέσεις σου ν'αγοράσεις demo,πήρε το μάτι μου μονομπλόκ audiolab με προενισχυτή στα χρήματα που διαθέτεις

Και προφανως ολα αυτα που προτεινεις τα εχεις ακουσει με τα συγκεκριμενα ηχεια με την ιδια πηγη και καλωδια του φιλου και θεωρεις πως θα ειναι καλυτερα απο τον primare. Μαλιστα...

Επαναλαμβανω την ερωτηση του τί θα μπορουσε να διαβασει κανεις για να φτιαξει τον ηχο στο δωματιο του χωρις να ειναι αποφοιτος ΕΜΠ