Θρησκος
Supreme Member
Η άποψη μου είναι να πουλήσεις τα Focal και να πάρεις αλλα που είναι πιο φιλικά προς τον ενισχυτη.Ετσι θα έχεις πολλές επιλογές ενισχυτων.
Μην είσαι τόσο σκληρός με τα Focal, με τον κατάλληλο ενισχυτή θα παίξουν μια χαρά..Ότι δυστυχώς έκανες κακή επιλογή ηχείων.
1000€ έχει ο Μ5Si που σου πρότεινε ο Busoni στο #40-41.Έχω ταβάνι 1000€
Είσαι 100% σίγουρος πως θα σηκώσει ο 717 του 1978-79, σημερινό ηχείο που πέφτει στα 2,9Ω?Εάν μου επιτρέπεις θα σου πρότεινα να μην κάνεις το λάθος και αγοράσεις καινούργιο ενισχυτή. Ψάξε να βρεις έναν Sansui της σειράς *17 και θα σε καλύψει σε ότι αφορά στην ηχητική ποιότητα στα πάντα. Άκουσέ τον πρώτα με τα ηχεία που έχεις και βλέπεις
Δεν θα πάω να τα δώσω επειδή μου το είπε το ΑΙ. Γι'αυτό ρωτάω εδώ και αλλού.Συγνώμη αλλά θα πας να δώσεις 1000€ σε κάτι που θα σε συμβουλέψει το AI όταν από κάτω στο τέλος της απάντησης λέει ότι κάνουν λάθη?
Τι να πω... Καλά ξεπερδέματα
Εννοούσα ότι έχω δεν ξέρω λεπτομέρειες για χαρακτηριστικά και έχω απορία γιατί ΑΙ μου τα βγάζει αλλιώςΠραγματικά απορώ γιατί ζητάς τη γνώμη μας. Άσε το ΑΙ να αποφασίσει....
Δεν έχω πάρει ποτέ με δόσεις και δεν θέλω να το κάνω σε κάτι που δεν είναι είδος πρώτης ανάγκηςΑυτά τα 1000€ τα έχεις διαθέσιμα για αγορά τοις μετρητοίς ή σκέφτεσαι και το ενδεχόμενο δόσεων;
Και τώρα έχω επιλογές. Ψάξιμο θέλει ακόμαΗ άποψη μου είναι να πουλήσεις τα Focal και να πάρεις αλλα που είναι πιο φιλικά προς τον ενισχυτη.Ετσι θα έχεις πολλές επιλογές ενισχυτων.
Ενδεικτικά πληροφορούμαι εκεί , αν ήταν δεν θα έμπαινα στον κόπο να ανοίξω νήμα γι'αυτό το θέμα.1000€ έχει ο Μ5Si που σου πρότεινε ο Busoni στο #40-41.
Αν υπάρχει ακόμα.
Πάντως το ΑΙ δεν θα βάλει το χέρι στην τσέπη, μπορεί να προτείνει άφοβα και πάντα θα έχει εύκαιρη την δικαιολογία του λάθος αλγόριθμου, ελλειπόντων στοιχείων κλπ, κλπ...
Ευχαριστώ για που μπήκες το κόπο για όλα αυτά, θα τα κοιτάξω σίγουρα γιατί τους vinsent δεν τους ξέρω και φαίνονται ωραίοιΠροτάσεις από Orpheus audio που έριξα μια ματιά
1. Primare I22... 2X80W στα 8Ω αλλά!!! 2Χ160W στα 4Ω!!!! .... 800 ευρώ
View attachment 276707
2. Vinsent SV-232
2X100 8Ω 2Χ180 στα 4ΩΙ!!! 1000 ευρώ
View attachment 276708
3. Vinsent SV-227
2X100 8Ω 2Χ196 στα 4ΩΙ!!! 1200 ευρώ
View attachment 276709
Είσαι 100% σίγουρος πως θα σηκώσει ο 717 του 1978-79, σημερινό ηχείο που πέφτει στα 2,9Ω?
Μπορεί, αν ακούει με το volume μέχρι στο παρά τέταρτο/παρά δέκα στον χώρο του.
Εμένα πάντως ο 919 δεν σήκωσε τα JBL Ti10K, Μετά το 12, ενεργοποιώντουσαν τα ρελέ προστασίας του.
Με τον επόμενο ενισχυτή (που διπλασιάζει στα 4Ω - στα χαρτιά τουλάχιστον) είδα την υγειά μου.
Ελπίζω να μην εννοείται εμένα με όλα τα παραπάνω, νομίζω ήταν ξεκάθαρο τη ήθελα να πω.Αφού ξέρεις ότι έχουν βάλει όλοι στη ζωή τους την ΑΙ και κάνουν ότι τους πει..
Ας τον, ας κάνει ότι του πει η ΑΙ...
Κριμα πάντως γιατί το Audio είναι ωραία φάση και δυστυχώς η ΑΙ με τις απαντήσεις που δίνει στο τέλος που διώχνει κόσμο από αυτό το άθλημα διότι πετάνε λεφτά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα..
Ειναι πολύ λυπηρό να εμπιστευτεί τόσο πολύ κάποιος την ΑΙ και να μην δέχεται τη βοήθεια άλλων πραγματικών ανθρώπων που ασχολούνται αρκετά χρόνια με αυτό το υπέροχο άθλημα..
(Μα αφού μου το είπε η ΑΙ), πόσο λυπηρό όλο αυτό..![]()
Τέτοιες αγγελίες δεν τις κοιτάω καν για όλα τα παραπάνω που λες, άσε το γεγονός εδώ δεν υπάρχουν τεχνικοί να λύσουν τα όποια πρόβλημα προκύψουνΚαι αν θα λειτουργεί σωστά, αν θα έχει γίνει σωστό σέρβις , αν θα έχει αξιοπιστία στον χρόνο κλπ....
Γολγοθάς για κάποιον νεοεισερχόμενο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.