PetVoul
Senior Member
- 25 May 2020
- 425
Αγαπητέ panzer_dagon τα ηχεία σου από μια ματιά που έριξα ως πιστοί εκπρόσωποι μιας γραμμής της γαλλικής σχολής είναι ευαισθησίας 91,5db πράγμα που σημαίνει ότι ένας σοβαρός ενισχυτής 2 χ 60 watt θα είναι υπεραρκετός. Εδώ υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί ενισχυτές. Προσωπικά είναι μια κατηγορία που μου αρέσει αφάνταστα και μπορείς να βρεις ότι θες σε ότι τοπολογία θες και τιμολογιακά όσο προσιτά (ή …δυσπρόσιτα) θες. Κάποια γιαπωνέζικα ενισχυτικά της περιόδου 1970 - μέσα δεκαετίας 80 να μου επιτρέψεις αλλά τα θεωρώ ηχητικά αξεπέραστα και με μικρές επεμβάσεις (π.χ. αλλαγές ακροδεκτών ηχείων, συντήρηση στην έδραση μεγάλων πυκνωτών) θα σε συνοδεύσουν για χρόνια. Ενδεικτικά ανέφερα μια σειρά της Sansui που σχετικά εύκολα μπορεί κάποιος να βρει συσκευές της (άποψή μου ότι ο 517 ή 717 είναι εξαιρετικοί). Και οι δυο το minimum EPDR που αναφέρει ο συμφορουμίτης kimon sto #150 σε λογικές εντάσεις ακρόασης θα το διαχειριστούν άνετα, να μην ξεχνάμε ότι ως γνωστόν δεν ταιριάζουν όλα με όλα. Σε ότι αφορά στην τεχνική υποστήριξη συσκευών αυτής της περιόδου θεωρώ ότι η συμβολή ενός forum σαν του δικού μας με την παροχή γνώσεων από εξειδικευμένα μέλη του site και εξωτερικούς έμπειρους συνεργάτες (και κάποιους …μπαναρισμένους) αποτελεί ουσιαστικότατη βοήθεια σε όποιον την χρειαστεί.