lefterakis katemakis
AVClub Addicted Member
- 20 October 2025
- 2,267
Τι εννοείς είναι πιο δύσκολα από τα Focal, σε ποιους παραμέτρους;Θα τα οδηγεί για πλακα . Τα δικά μου είναι πιο δύσκολα από τα focal.
Τι εννοείς είναι πιο δύσκολα από τα Focal, σε ποιους παραμέτρους;Θα τα οδηγεί για πλακα . Τα δικά μου είναι πιο δύσκολα από τα focal.
Μην είσαι τόσο σίγουρος για κάποια ηχεία του εμπορίου...Δεν υπάρχει 2 ohm ηχείο . Υπάρχει περίπτωση να πέσει χαμηλά η αντίσταση σε μια πολλη συγκεκριμένη συχνότητα για μικρό δευτερόλεπτα (ms) αλλά η μουσική δεν είναι σταθεροί τόνοι
Δεν το έχω σκεφτεί, παίζει να είναι η καλωδίωση από το '70 γιατί να την αλλάξω; Δεν θα δώσει έξτρα "ζεστασιά" στον ήχο,;![]()
Η μετρημένη ευαισθησία είναι χαμηλότερη κατά 7db. Για την ίδια στάθμη έντασης SPL χρειάζονται 5 φορές μεγαλύτερη ηλεκτρική ισχύ τα elac carina από τα focal .Τι εννοείς είναι πιο δύσκολα από τα Focal, σε ποιους παραμέτρους;
Αν θυμάμαι καλά δεν ακούς δυνατά συνεπώς το πρώτο δεν έχει πρακτική αξία.Η μετρημένη ευαισθησία είναι χαμηλότερη κατά 7db. Για την ίδια στάθμη έντασης SPL χρειάζονται 5 φορές μεγαλύτερη ηλεκτρική ισχύ τα elac carina από τα focal .
Επίσης τα focal chora 826 έχουν περισσότερους οδηγούς οπότε το μπάσο ακουστικά βγαίνει με μικρότερες εκδρομές και με λιγότερη ισχύ παρόλες τις βυθίσεις στο χαμηλό που έχει στην αντίσταση .
Γενικά ακούω 70-80dbC . Αλλα πρόσεξε τα ηχεία βρίσκονται σε ευρύτερο ενιαίο χώρο 55τμΑν θυμάμαι καλά δεν ακούς δυνατά συνεπώς το πρώτο δεν έχει πρακτική αξία.
Μιλάς για τον rocsan attessa? Απίθανο να δίνει 330W στα 2Ω. Η προδιαγραφή του είναι 130W στα 4Ω. Ακόμα και αν διπλασίαζε την ισχύ του στα 2Ω, πράγμα που είναι απολύτως απίθανο, δεν θα έφτανε όπως καταλαβαίνεις στα 330Ω!. Αν μπορεί να είναι σταθερός στα 2Ω, θα έλεγα να βγάζει το πολύ 200W.Υπενθυμίζω ότι στα 2ohm παρέχει 330w ισχύ … Είναι αστείο να συζητάμε ακόμα αν μπορεί να τα οδηγήσει .
Οδηγεί τα μεγάλα monitor audio gold και silver
Δημοσίευσα μετρήσεις . Το απίθανο που το βρήκεςΜιλάς για τον rocsan attessa? Απίθανο να δίνει 330W στα 2Ω. Η προδιαγραφή του είναι 130W στα 4Ω. Ακόμα και αν διπλασίαζε την ισχύ του στα 2Ω, πράγμα που είναι απολύτως απίθανο, δεν θα έφτανε όπως καταλαβαίνεις στα 330Ω!. Αν μπορεί να είναι σταθερός στα 2Ω, θα έλεγα να βγάζει το πολύ 200W.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.