Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
View attachment 277636
Έχει ένας φίλος το συγκεκριμένο, αξίζει ο κόπος να το φέρει στο δικό μου σύστημα να το ακούσουμε;
+1 για το Zen Phono 3. Το είχα όσο έστηνα το Emerald και παίζει πολύ καλά για την κατηγορία τιμής του....
Έχει ένας φίλος το συγκεκριμένο, αξίζει ο κόπος να το φέρει στο δικό μου σύστημα να το ακούσουμε;
Αφού λέτε ότι αξίζει, θα μπούμε στον κόπο να το δοκιμάσουμε. Ευχαριστώ+1 για το Zen Phono 3. Το είχα όσο έστηνα το Emerald και παίζει πολύ καλά για την κατηγορία τιμής του.
Noise Floor (Φύσημα): Χωρίς να παίζει μουσική, το φύσημα γινόταν αντιληπτό από τη μέση του ποτενσιομέτρου (12 η ώρα) και μετά.
Γίνεται αντιληπτό Από από την θέση ακρόασης στην μέση του ποτενσιόμετρου και μετά Δηλαδή στο τέρμα ένταση για τα αφτιά μου 50% μέχρι το 100%Δυο διευκρινίσεις αν μπορείς...
Όταν λες γίνεται αντιληπτό, εννοείς από τη θέση ακρόασης;
Με τον Yamaha από ποια θέση του ποντεσιόμετρου γίνεται αντιληπτό;
Λάθος συλλογισμός!Ακούω ψηφιακά αρκετά, στο αυτοκίνητο στην δουλειά κτλ ο χρόνος ακροάσης στο TIDAL σίγουρα είναι περισσότερος από τα υπόλοιπα, αλλά το σύστημα που φτιάχνω (για την ώρα) είναι για σοβαρή ακρόαση μόνο απο φυσικά φορμάτ. Δεν νομίζω ότι το "παιχνίδι" της αναλογικής ακρόασης και του φυσικού μέσου μπορούν να μου το αντικαταστήσουν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
Θα είχε ενδιαφέρον να μου εξηγήσεις πού ακριβώς βρίσκεται ο λάθος συλλογισμός. Δεν λέω ότι το ψηφιακό δεν είναι εξαιρετικό μέσο — το χρησιμοποιώ καθημερινά και μάλιστα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Απλώς για το συγκεκριμένο σύστημα επέλεξα συνειδητά να δώσω έμφαση στα φυσικά φορμάτ, γιατί για μένα η ακρόαση ενός δίσκου ή ενός CD είναι κάτι περισσότερο από το ίδιο το μουσικό αρχείο. Αν διαφωνείς, ευχαρίστως να ακούσω το σκεπτικό σου.Λάθος συλλογισμός!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.