Η επιφάνεια ενός κόκκου καφέ, που έρχεται σε επαφή με τον αέρα, είναι πολύ μικρή για τον όγκο του και θερμικά επεξεργασμένη (ψήσιμο). Γι αυτό δεν αλλοιώνεται ιδιαίτερα ο κόκκος αν είναι σωστά αποθηκευμένος, μόνο επειδή ανοίγουμε τη συσκευασία για να βγάζουμε καφέ.
Πες τα χρυσόστομε!!!Με ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα στο site δεν τις βρήκα αλλά για να το λες κάπου θα είναι.
Βασίλη,οι κάψουλες τις nespresso έχουν όντως πολύ έντονο άρωμα και ένταση,πράγμα που με βάζει σε σκέψεις για το τι βάζουν μέσα.Σίγουρα δεν φταίει μόνο το αεροστεγές κλείσιμο,μιας και σε φρεσκότατο άλλο καφέ το αποτέλεσμα δεν είναι το ίδιο...Αυτό που έχω κάνει εγώ,είναι να μειώσω λίγο την ποσότητα του νερού.Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί.
Κοίτα,αφού υπάρχουν κορόιδα σαν κι εμένα που είχαν αγοράσει καφετιέρα με μύλο για να απολαμβάνουν τον -και καλά-φρεσκοαλεσμένο καφέ τους,γιατί να μην έχουν και σε φακελάκια και σε κόκκους?Το αυτό... Εάν ήταν έτσι που τα λες Σωκράτη, θα κυκλοφορούσε ο καφές μόνο σε φακελάκια..
Δεν ξέρω,ίσως και να είναι έτσι.Πάντως εγώ μέχρι πριν 3 χρόνια που αγόραζα τον illy σε κόκκους,όσο το κουτί πλησίαζε προς το τέλος του,τόσο οι κόκκοι γίνονταν άοσμοι και άγευστοι.
Ίσως να έφταιγε ο αέρας της Γλυφάδας...
Κοίτα,αφού υπάρχουν κορόιδα σαν κι εμένα που είχαν αγοράσει καφετιέρα με μύλο για να απολαμβάνουν τον -και καλά-φρεσκοαλεσμένο καφέ τους,γιατί να μην έχουν και σε φακελάκια και σε κόκκους?
Τι θέλει ο πελάτης?Να μην αλέθει?Πάρε σκόνη.
Την βρίσκει να αλέθει?Πάρε κόκκους.
Την 1 χωρίς 2 σκέψη.. Απλα αν μπορείς δες και την https://www.skroutz.gr/s/2665789/Francis-Illy-X7-1-iperEspresso.html
Που είναι σαφώς καλύτερη, και έπεσε και η τιμη της.
Την δεύτερη,βλέποντας ότι υπερτερεί σε πίεση(19bar).
μαλιστα.ειναι και το συν του οτι παιρνει και αδεια καψουλα να βαλεις οτι καφε θες.....
Δεν ξερω αν εννοείς την nespresso,αλλά πέρασα και από αυτό το στάδιο και δεν λεει.
Αν θα πάρεις Nespresso,θα παίρνεις μόνο τις κάψουλές της.Οτιδήποτε άλλο δοκιμάσεις,θα σε απογοητεύσει οικτρά και θα πετάξεις τα χρήματά σου.
Στο αρχικό ερώτημα,Nespresso Dolce Gusto,η διαφορά στο τι πίνεις είναι τεράστια και πάντα υπέρ της Nespresso.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.