k.m.
Supreme Member
Digital Tv Info αυτού του μήνα......
Δεν το πρόλαβα. Πήρα του ΟΚΤ αλλά δεν λέει κάτι.
Κάπου αλλού ?
Digital Tv Info αυτού του μήνα......
Ποιος δορυφορικός δέκτης μπορεί να παίξει ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους σε μορφή ANSI? Εάν δεν υπάρχει, υπάρχει τουλάχιστον κάποιος που να αντικαθιστά επαρκώς ένα media player? Να μπορείς να αλλάξεις μέγεθος/θέση υποτίτλων και να παίζει φυσικά τις ματρόσκες χωρίς πρόβλημα?
1 Αν έχεις εγκατάσταση με 1-2 δορυφόρους (την τυπική δλδ Astra/Hotbird) καλύτερα κάνε μια στις τόσες ένα scan παρά να ψάχνεις λίστες. Τελειώνεις μάνι μάνι και δεν περιμένεις κανέναν να ανεβάσει λίστες
Μια και ο δορυφορικός δέκτης που έχω (Humax IRCI-5400) δεν πιάνει τα HD κανάλια σκέφτομαι προς το παρόν την αγορά ενός απλού, φτηνού δέκτη με κόστος γύρω στα 70 ευρώ. Έχω το συνηθισμένο setup για Astra και Hotbird και αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως τα ελεύθερα γερμανικά HD κανάλια που εκπέμπουν από το Astra.
Θα μπορώ να έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα με έναν από αυτούς;
http://www.ebw.gr/el/product/10205/...ISION-Progressiv-HD-(Full-HD-1080p)-1-x-Scart
http://www.ebw.gr/el/product/33428/AMIKO-MINI-HD-LAN-CX-Doryforikos-Dektis-Ypsilis-Eykrin-c
Ο Edision με αρέσει επειδή έχει κανονική σειριακή θύρα (ξέρω, κολλήματα είναι αυτά) και LNB out (να υποθέσω ότι κάνει pass-through το σήμα του LNB in ώστε να συνδέεται και άλλος δέκτης σε σειρά; ).
Ο Amiko έχει θύρα Ethernet, υπάρχει απλά για αναβαθμίσεις ή χρησιμεύει και σε κάτι άλλο;
Επίσης πρόσεξα ότι και οι δύο έχουν USB port, ξέρει κανείς αν μπορώ συνδέοντας έναν σκληρό να έχω PVR λειτουργίες;
Κάθε άλλη πρόταση είναι φυσικά καλοδεχούμενη αρκεί να μη ξεφεύγει από το budget των 70 ευρώ. Στο μέλλον σκοπεύω να περάσω σε κάτι καλύτερο (πχ. VU+) αλλά για τώρα χρειάζομαι μια άμεση και οικονομική λύση.
Νομίζω πως ο συγκεκριμένος δέκτης έχει αντικατασταθεί από τον highspeed.... Ψάξτο λίγο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.