παιδια ψαχνω κ εγω media player,με ενδιαφερει να παιζει αρχεια HD -bluray-3D κ να μπορει να συνδεθει με μετασχηματιστη,ειναι ευκολο να μου πειτε μερικα εδω ωστε να τα κοιταξω?
Οχι βεβαια, δεν εχουν...πνευμονια! Απλα στελνουν το "σημα" και αυτα που λες τα κανει η τιβι. Αλλα, δυστυχως υπαρχει θεμα υποτιτλων...Καλημέρα σε όλους.
Τα media players που παίζουν 3d mkv 1080p sbs αρχεία, κάνουν και τη σύνθεση της εικόνας ώστε από δύο ίδιες διπλανές εικόνες αρχικά, να βλέπεις μία "θαμπή" στην 3d tv και με τα κατάλληλα γυαλιά να βλέπεις "καθαρό" 3d?
... και αυτα με το 1186 ειναι πολυ πιο ακριβα.
Γιατί λες ότι είναι το χειρότερο media player φίλε μου?Ρε παιδια συγνωμη αν γινομαι κακος ,αλλα δεν μπορω.....οι εχωντες το netgear 550,, πως μπορειτε και το προτεινεται???? Μου αρεσει που ειναι και sticky! Το εχεται συγκρινει ή απλα υπερεχει στα χαρτια???? Οτι χειροτερο εχω δει !
Και μετα απο αυτο το ποστ μου ,μπορειτε να με βρισετε![]()
Δηλαδή κατά εσένα το netgear ntv550 ΔΕΝ είναι καλό στην εικόνα σε σχέση με άλλα media players?
Εσύ δηλαδή ποιο θα πρότεινες στη κοστολόγιο μέχρι 120 ευρώ και ΓΙΑΤΙ?
Επίσης γιατί όλοι έχουν βαλθεί να το θεοποιούν(Κυρίως vadegr) σε αυτό το εύρος τιμής(Μέχρι 120 ευρώ)?
Δεν βλέπουν την διαφορά στη ποιότητα θέασης σε σχέση με άλλα hd media players όπως εσύ?
Τι εντυπώσεις πάω να βγάλω ρε με δουλεύεις?Fits απο εδω και μπρος θα προσεχεις τα γραφομενα σου και τις αναφορες σου σε εμενα.Υπονοουμενα μηδεν.Οπως και εντυπωσεις που πας να βγαλεις.
Δες το σαν προειδοποιηση η οπως αλλιως θες.
Τι εντυπώσεις πάω να βγάλω ρε με δουλεύεις?
Γιατί έχω σε κάτι από αυτά που λέω άδικο ή είναι ψέμα?
Αν ναι σε προκαλώ να μου πεις ένα μείον/κακό που έχεις πει για το netgear ntv550 και μια φορά που πρότεινες σε κάποιον να ΜΗΝ το αγοράσει για να αποδείξεις ότι είμαι λάθος και εσύ σωστός...
Αν κάνω λάθος σε κάτι από αυτά που λέω είμαι διατεθειμένος να το δεκτό και να ζητήσω συγνώμη γιατί είπα ψέματα για εσένα αν όμως δεν μου αποδείξεις ότι έχω λάθος τότε μάλλον εσύ έχεις άδικο και εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου και όχι εγώ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.