fits79
Banned
- 22 January 2008
- 2,389
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Τέλος το ότι δεν αισθάνεσαι "γαλονάτος" όπως λες φαίνεται από το προηγούμενο ποστ σου και ότι ΔΕΝ δέχεσαι να έχει κάποιος αντίθετη άποψη από τη δική σου ότι το ntv550 μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο εσύ λες.
Πάρε για παράδειγμα τον "zilmer" που είπε ένα κάρο μείον και κανείς δεν του αποστόμωσε ότι κάνει λάθος και ότι έχει άδικο οπότε μάλλον πρέπει να έχει δίκιο...
Τέλος από μεριά μου στο να σου απαντήσω σε ότι λες για εμένα.
Μακάρι να μπορούσε να μου το δανείσει κάποιος για μια με δυο μέρες να το δω από κοντά και να έκρινα κατά πόσο καλό ή όχι hd media player είναι...
Το "θεοποίηση" το λέω για να τονίσω γιατί ποτέ μα ποτέ δεν έχεις πει κάτι μείον για το ntv550 και ποτέ μα ποτέ δεν έχεις πει σε κάποιον μην αγοράσεις αυτό γιατί....Εχεις συμπεριφορα μικρου παιδιου.Το μοναδικο που γραφω για το 550 ειναι πως ειναι αψογο για τα λεφτα του , και κυριως για τα λεφτα που ΕΣΥ ρωτουσες για να σου απαντησουμε ολοι εδω μεσα.Εγω ειμαι κατοχος του player και εσυ οχι.Σε audio/video/lan του εχω πεταξει τα ματια εξω, και εσυ ακομα ρωτας χωρις να το εχεις δει και εχεις και αποψη.
Ζητησες να μιλησουμε στο msn και με επρηζες συνεχως ρωτοντας με συνεχως αν το εχω στην κατοχη μου λες και ειμαι ελεφαντας.Μπαινεις εδω, τα ιδια και αναφερεσαι σε εμενα με semi-ειρωνευτικα τυπου "θεοποιηση" και τετοια.
Εχεις κανει την τριχα τριχια και επιμενεις.Οπως επιμενεις και καιρο τωρα στο νημα του live , απαντωντας μαλιστα και ιδιαιτερα "κοφτά" σε οσους τολμουσαν να γραψουν κατι αντιθετο.
Η ανεχεια τέλος.Επισης τα "ρε" ΚΟΜΜΕΝΑ μαχαιρι!
Απο εδω και μπρος moderating.
ΥΓ.Ουτε ασθανομαι "γαλονατος" και ουτε με νοιαζει.Ετσι και αλλιως μεχρι τωρα δεν εχει πεσει η παραμικρη ποινη απο την κατηγορια αυτη επειδη γενικα ειμαι πολυ κατα αυτης της φιλοσοφιας.Δεν σημαινει ομως οτι δεν θα γινει καποια στιγμη οταν τα ορια ξεπερνιουνται.Και εισαι κοντα.
Οτι αλλο θες με πμ , γιατι ηδη είμαστε εκτος θεματος.
Τέλος το ότι δεν αισθάνεσαι "γαλονάτος" όπως λες φαίνεται από το προηγούμενο ποστ σου και ότι ΔΕΝ δέχεσαι να έχει κάποιος αντίθετη άποψη από τη δική σου ότι το ntv550 μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο εσύ λες.
Πάρε για παράδειγμα τον "zilmer" που είπε ένα κάρο μείον και κανείς δεν του αποστόμωσε ότι κάνει λάθος και ότι έχει άδικο οπότε μάλλον πρέπει να έχει δίκιο...
Τέλος από μεριά μου στο να σου απαντήσω σε ότι λες για εμένα.
Μακάρι να μπορούσε να μου το δανείσει κάποιος για μια με δυο μέρες να το δω από κοντά και να έκρινα κατά πόσο καλό ή όχι hd media player είναι...
Last edited: