Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχεις συμπεριφορα μικρου παιδιου.Το μοναδικο που γραφω για το 550 ειναι πως ειναι αψογο για τα λεφτα του , και κυριως για τα λεφτα που ΕΣΥ ρωτουσες για να σου απαντησουμε ολοι εδω μεσα.Εγω ειμαι κατοχος του player και εσυ οχι.Σε audio/video/lan του εχω πεταξει τα ματια εξω, και εσυ ακομα ρωτας χωρις να το εχεις δει και εχεις και αποψη.
Ζητησες να μιλησουμε στο msn και με επρηζες συνεχως ρωτοντας με συνεχως αν το εχω στην κατοχη μου λες και ειμαι ελεφαντας.Μπαινεις εδω, τα ιδια και αναφερεσαι σε εμενα με semi-ειρωνευτικα τυπου "θεοποιηση" και τετοια.
Εχεις κανει την τριχα τριχια και επιμενεις.Οπως επιμενεις και καιρο τωρα στο νημα του live , απαντωντας μαλιστα και ιδιαιτερα "κοφτά" σε οσους τολμουσαν να γραψουν κατι αντιθετο.
Η ανεχεια τέλος.Επισης τα "ρε" ΚΟΜΜΕΝΑ μαχαιρι!
Απο εδω και μπρος moderating.

ΥΓ.Ουτε ασθανομαι "γαλονατος" και ουτε με νοιαζει.Ετσι και αλλιως μεχρι τωρα δεν εχει πεσει η παραμικρη ποινη απο την κατηγορια αυτη επειδη γενικα ειμαι πολυ κατα αυτης της φιλοσοφιας.Δεν σημαινει ομως οτι δεν θα γινει καποια στιγμη οταν τα ορια ξεπερνιουνται.Και εισαι κοντα.
Οτι αλλο θες με πμ , γιατι ηδη είμαστε εκτος θεματος.
Το "θεοποίηση" το λέω για να τονίσω γιατί ποτέ μα ποτέ δεν έχεις πει κάτι μείον για το ntv550 και ποτέ μα ποτέ δεν έχεις πει σε κάποιον μην αγοράσεις αυτό γιατί....

Τέλος το ότι δεν αισθάνεσαι "γαλονάτος" όπως λες φαίνεται από το προηγούμενο ποστ σου και ότι ΔΕΝ δέχεσαι να έχει κάποιος αντίθετη άποψη από τη δική σου ότι το ntv550 μπορεί να μην είναι τόσο καλό όσο εσύ λες.
Πάρε για παράδειγμα τον "zilmer" που είπε ένα κάρο μείον και κανείς δεν του αποστόμωσε ότι κάνει λάθος και ότι έχει άδικο οπότε μάλλον πρέπει να έχει δίκιο...

Τέλος από μεριά μου στο να σου απαντήσω σε ότι λες για εμένα.

Μακάρι να μπορούσε να μου το δανείσει κάποιος για μια με δυο μέρες να το δω από κοντά και να έκρινα κατά πόσο καλό ή όχι hd media player είναι...

Last edited:
Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν καταλαβα δηλαδή?Τι να απαντησω στον Zilmer?Να του απαγορέψω να έχει αποψη και να είμαι κάθετος?Το 550 ετσι και αλλιως προσφατα το πηρα και του εχω βαλει μονο τα 2 τελευταια fw εκ των οποιων το τελευταιο ειναι εξαιρετικο.
Σε προβολέα δεν εχω δει καμμιά διαφορα με το dune.So what?
Τι κακο να του προσαψω στα 120ε?Και menu παιζει,hd audio, bd iso απο δικτυο ,mkv με dts-ma, υποστηριζει εξωφυλλα , mp3/mch flac ,youtube κ.α.
Το προβλημα με το Α το εχω αναφερει (το θεωρω εξαιρετικα ασημαντο) οπως και οτι δεν επαιζε ελαχιστα bd rips (που τα επαιζε το dune).
Tι άλλο να του κάνω δηλαδή?Σε οτι εχεις ρωτησει εχεις παρει απαντησεις και ξαναρωτας.

Troll

Α
ν θες να συνεχισεις σε αυτο το νημα, προσεχε απο εδω και πέρα.Last warning.

Last edited:
Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Όπως και εσύ ο ίδιος λες ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ στις ερωτήσεις αλλά ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κανείς έχει μερική υποστήριξη στα bd menu's ή ολική και σε όλα τα bd iso files? Ακόμα και τα μελλοντικά?

Και αυτά τα bd rips που λες για ποιο λόγο δεν τα έπαιξε έμαθες?

Kαλησπέρα,
ηθελα να λύσω 2-3 απορίες που έχω για την αγορά ενός mediaplayer που θα χρησιμοποιήσω στην Panasonic VT30.

Το σύστημά μου είναι

ΤV:Panasonic VT30
HDD:Seagate 1TB
AUDIO:5.1 YAMAHA RXV463

Το budjet μου έχει ταβάνι τα 100 ευρώ.

Με ενδιαφέρει να παίζουν 3D ταινίες σε MKV.

Οι απορίες που έχω είναι:
1. Ολα τα mediaplayers παίζουν 3D SBS απο ΜΚV ?
2. O ενισχυτής μου έχει 3 εισόδους HDMI και βγάζει 1 έξοδο για εικόνα HDMI
Πώς προτείνεται να συνδεθεί?
Απο το mediaplayer ξεχωριστά ήχος AC3 ή Οptical στον ενισχυτή και εικόνα απο το HDMI του στην TV (Aν γίνεται αυτό βέβαια, δέν γνωρίζω ποια players μπορούν)
ή απο το mediaplayer με HDMI (εικόνα-ήχος) στον ενισχυτή και απο εκεί έξοδο HDMI στην TV.

Περιμένω τις προτάσεις σας, γιατι σε λίγες μέρες έρχεται η νέα TV.

Ο vadegr εχει αποψη και καλα κανει και τηνγραφει. Προσωπικες επιθεσεις εναντιον του,δεν θα δεχτω γιατι θεωρουμαι ηθικα υπαιτιος και καλυτερα να αποχωρησω εγω,πάρα ενα ατομο που δεν εχει θιξει ποτε κανεναν.
Kαι για να ολοκληρωνουμε με το θεμα,για μενα το φτηνο ειναι και ακριβο. Πανακριβες τηλεορασεις, αλλα τσαμπα mkv και οσο το δυνατον πιο φτηνο mp...ειπαμε κριση,ναι,,αλλα......βαζουμε ενα 50αρικο ακομα περΐπου,,και ησυχαζουμε...
αυτα

:tongue:
Ρε παιδια συγνωμη αν γινομαι κακος ,αλλα δεν μπορω.....οι εχωντες το netgear 550,, πως μπορειτε και το προτεινεται???? Μου αρεσει που ειναι και sticky! Το εχεται συγκρινει ή απλα υπερεχει στα χαρτια???? Οτι χειροτερο εχω δει !
Και μετα απο αυτο το ποστ μου ,μπορειτε να με βρισετε :p

Κώστα θα σε "βρίσω" εγώ:tongue:

1) Από τότε που το πήρες εσύ στα χέρια σου έχει αλλάξει 6 firmwares.
2) Η εικόνα απαρράμιλη...( δεν είδες ποτέ 36bit εσύ.....χε χε..βιάστηκες ...)
3) Ναι δεν έχει το Jukebox του xbmc.....αλλά....ποιο το έχει ? ( αν και από τότε που το πούλησες....έχει αναβαθνμιστεί το Jukebox...και σου βγάζει και fanart άμα επιλέξεις το info και με δεύτερο πάτημα ενεργοποιείται ο ενσωματωμένος Media Info - ξέρεις το γνωστό προγραμματάκι και σου λέει τα πάντα για το αρχείο σου.
5) Είναι πια skinnable
6) Εχει διορθωσει τα bugs του παρελθόντος ( π.χ. δεν μπορούσες να μεταφέρεις αρχεία από το PC στον attached δίσκο .)
7) Είναι φθηνό!!!!!!!!

Εγώ το προτείνω με κλειστά μάτια !!

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Όπως και εσύ ο ίδιος λες ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ στις ερωτήσεις αλλά ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κανείς έχει μερική υποστήριξη στα bd menu's ή ολική και σε όλα τα bd iso files? Ακόμα και τα μελλοντικά?

Και αυτά τα bd rips που λες για ποιο λόγο δεν τα έπαιξε έμαθες?

Εχουμε ξαναπεί .......παίζει full blu ray menus !!!!!!
Εγώ όσα br rips έχω τα έχει παίξει και ...δόξα τω θεω.....έχω ένα κάρο !!!

Kαλησπέρα,
ηθελα να λύσω 2-3 απορίες που έχω για την αγορά ενός mediaplayer που θα χρησιμοποιήσω στην Panasonic VT30.

Το σύστημά μου είναι

ΤV:Panasonic VT30
HDD:Seagate 1TB
AUDIO:5.1 YAMAHA RXV463

Το budjet μου έχει ταβάνι τα 100 ευρώ.

Με ενδιαφέρει να παίζουν 3D ταινίες σε MKV.

Οι απορίες που έχω είναι:
1. Ολα τα mediaplayers παίζουν 3D SBS απο ΜΚV ?
2. O ενισχυτής μου έχει 3 εισόδους HDMI και βγάζει 1 έξοδο για εικόνα HDMI
Πώς προτείνεται να συνδεθεί?
Απο το mediaplayer ξεχωριστά ήχος AC3 ή Οptical στον ενισχυτή και εικόνα απο το HDMI του στην TV (Aν γίνεται αυτό βέβαια, δέν γνωρίζω ποια players μπορούν)
ή απο το mediaplayer με HDMI (εικόνα-ήχος) στον ενισχυτή και απο εκεί έξοδο HDMI στην TV.

Περιμένω τις προτάσεις σας, γιατι σε λίγες μέρες έρχεται η νέα TV.

Nα ανοίξω νέο thread για το θέμα μου; Ξέρει κανείς;

Με hdmi φυσικα θα τον συνδεσεις στον ενισχυτη και απο εκει παλι με hdmi στην τηλεοραση σου.
Σου προτεινω τα ακολουθα.(χωρις σειρα προτεραιοτητας)

1)himedia 900 (λεγεται οτι παιζει και 3d framepacking εκτος απο sbs)
2)netgear 550
3)popcorn v8
4)boxee box (νομιζω υποστηριζει απευθειας 3d subs)
5)mede8er 400x2

H τηλεοραση σου παντως αξιζει κατι πολυ καλυτερο απο ενα μηχανακι των 100ε.Οι προτασεις που σου εχω δωσει ειναι η εκει κοντα η κανα 50-80αρικο πιο πανω

μια γενική ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα. έχω δεί ότι πολλά media players έχουν έξοδο component (πράσινο - κοκκινο - μπλέ) εκτός από hdmi. από την component περνάει 1080/720p24??? (1080i/50 έχω περάσει - οκ).

και αν ναι παίζει σύνδεση component + στερεο για τηλεόραση και hdmi σε προβολέα + coaxial / optical για παλιο ενισχυτή ?? το τί βγαίνει από που φαντάζομαι ότι καθορίζεται από τα settings του player.

Με hdmi φυσικα θα τον συνδεσεις στον ενισχυτη και απο εκει παλι με hdmi στην τηλεοραση σου.

2)netgear 550
3)popcorn v8
5)mede8er 400x2

H τηλεοραση σου παντως αξιζει κατι πολυ καλυτερο απο ενα μηχανακι των 100ε.Οι προτασεις που σου εχω δωσει ειναι η εκει κοντα η κανα 50-80αρικο πιο πανω

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα τα παραπάνω!!!!

μια γενική ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα. έχω δεί ότι πολλά media players έχουν έξοδο component (πράσινο - κοκκινο - μπλέ) εκτός από hdmi. από την component περνάει 1080/720p24??? (1080i/50 έχω περάσει - οκ).

και αν ναι παίζει σύνδεση component + στερεο για τηλεόραση και hdmi σε προβολέα + coaxial / optical για παλιο ενισχυτή ?? το τί βγαίνει από που φαντάζομαι ότι καθορίζεται από τα settings του player.

Component = 1080i + 720p

Μια χαρά θα παίξουν έτσι όπως τα είπες πιο πάνω.

2)netgear 550
3)popcorn v8
5)mede8er 400x2

Σαν άσχετος με το θέμα του media player (μιας και η Samsung που είχα μέχρι τώρα έπαιζε τα πάντα)
για δώσε μου λίγες περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το "H τηλεοραση σου παντως αξιζει κατι πολυ καλυτερο απο ενα μηχανακι των 100ε"
επίσεις αδιαφορώ πλήρως για ασύρματα, ενσύρματα δίκτυα DLNA κλπ, το media player θέλω να παίζει τα πάντα απο mkv 3d και φυσικά Ελληνικούς υπότιτλους.

Υ.Γ. Κάτι είπες για 3d framepacking και απευθείας 3d subs...δέν παίζουν όλα 3d υπότιτλους?

Tα πιο πολλά νομιζω θέλουν μετατροπή για 3d υποτιτλους.Δενε χω 3d τηλεοραση οποτε δεν το εχω ψαξει πιο πολύ.
Το netgear 550 πχ θα σου παιξει τα blu ray με ολα τα μενου, εχει εξαιρετική εικόνα , πολυ καλο επεξεργαστή (sigma 8642) , αν τον συνδεσεις με ενισχυτη θα σου δωσει και hd audio , και εχει ενσωματωμενο movie scrapping αν θες να βλεπεις εξωφυλλα κλπ.
Για τους 3d υποτιτλους μονο ρωτα στο αντιστοιχο νημα.
Επισης το νεο popbox φοραει τον ολοκαινουργιο sigma και μελλοντικα θα υποστηριζεται ακομα πιο πολύ.Απλα δεν παιζει full blu ray menu αλλα ξεκινάει απευθείας την ταινία (σιγά τα ωά).

Ο vadegr εχει αποψη και καλα κανει και τηνγραφει. Προσωπικες επιθεσεις εναντιον του,δεν θα δεχτω γιατι θεωρουμαι ηθικα υπαιτιος και καλυτερα να αποχωρησω εγω,πάρα ενα ατομο που δεν εχει θιξει ποτε κανεναν.
Kαι για να ολοκληρωνουμε με το θεμα,για μενα το φτηνο ειναι και ακριβο. Πανακριβες τηλεορασεις, αλλα τσαμπα mkv και οσο το δυνατον πιο φτηνο mp...ειπαμε κριση,ναι,,αλλα......βαζουμε ενα 50αρικο ακομα περΐπου,,και ησυχαζουμε...
αυτα

Σιγα μην εισαι και ηθικα υπαιτιος ... Δεν εκανες απολυτως τιποτα μεμπτο οποτε μην απολογεισαι ...