Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αγορά Media Player μέχρι το πολύ 150 ευρώ να υποστηρίζει ταινίες blu-ray 3D, ήχο DTS και ενσωματωμένο σκληρό δίσκο,
ακούω προτάσεις,ευχαριστώ.

Καλημέρα.
Ψάχνω media player που να παίζει mkv, dts, να συνδέεται με pc και Internet.
Τιμή 70 - 100 € (χωρίς ενσωματωμένο σκληρό).
Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.

φρεσκότατο. τα αυγά των σουπερ μαρκετ είναι πιο παλιά

Χε χε! Πάντως φαίνεται καλή επιλογή για αυτά που ζητάω.

Nα κάνω μια ακόμη ερώτηση, ψάχνοντας και διαβάζοντας τις σελίδες αυτού του thread, αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις προτάσεις που μου κάνατε, κατέληξα στο Himedia 900B.
H ερώτηση μου είναι απλή, όσον αφορά την ποιότητα εικόνας και ΜΟΝΟ αυτήν, ποιά η διαφορά του απο ενα media player φθηνότερο π.χ.
το WDLive που αναφέρατε παραπάνω ή κάποιο mini της Crystal Audio, που ουσιαστικά κοστίζει κάτω απο 100 ευρώ;;;
Αναφέρω -ΜΟΝΟ- την ποιότητα εικόνας.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

http://www.open247.gr/eshop/products/WESTERN-DIGITAL-Ψηφιακό-multimedia-player-WD-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html

Noμιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορεις να πετυχεις.

Γνωρίζεις εάν αυτός αναγνωρίζει τη σωστή θέση των υπότιτλων 3D (με το 3d Subtitler) και τους δείχνει σωστά (ένα σε κάθε half του SBS);

Nα κάνω μια ακόμη ερώτηση, ψάχνοντας και διαβάζοντας τις σελίδες αυτού του thread, αλλά και λαμβάνοντας υπόψιν τις προτάσεις που μου κάνατε, κατέληξα στο Himedia 900B.
H ερώτηση μου είναι απλή, όσον αφορά την ποιότητα εικόνας και ΜΟΝΟ αυτήν, ποιά η διαφορά του απο ενα media player φθηνότερο π.χ.
το WDLive που αναφέρατε παραπάνω ή κάποιο mini της Crystal Audio, που ουσιαστικά κοστίζει κάτω απο 100 ευρώ;;;
Αναφέρω -ΜΟΝΟ- την ποιότητα εικόνας.

Kανείς δέν ξέρει????

Kανείς δέν ξέρει????

Mεχρι τις προηγουμενες γεννιες υπερτερουσαν εαφρα τα της sigma.Σε 1080p υλικο βεβαια δεν μπορουσες να δεις διαφορά, ειδικα σε τηλεοραση.Τα sigma κανουν καλυτερο upscaling.
Τα νεα realtek 1185/6 λογικα ειναι και αυτα ισχυρα , αλλα δεν ξερω κατα ποσο στην πραξη.
Με λιγα λογια, αν παιζεις σε τηλεοραση ειδικα, δεν θα δεις διαφορα.
Το νεο live οπως και τα popcorn v8 , dune tv 101 φορανε τον νεο sigma.

Oυσιαστικά λοιπόν αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι είτε δώσω 170 ευρώ για το Himedia 900B είτε 67 ευρώ και πάρω το mini Crystal Audio, θα βλέπω την ίδια εικόνα, όσον αφορά τα mkv 1080p και 720p
και φυσικά 3D SBS παίζουν όλα.
Σωστά;

Δεν εχω τεσταρει το crystal audio σε sbs.Δεν ξερω πως συμπεριφερεται.
Γενικα παντως realtek k sigma σε τηλεοραση μεχρι 50 ιντσες ειναι ουσιαστικα τα ιδια πραγματα σε 1080p.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το φέραμε χτες, εξυπηρετήσαμε όλες τις παραγγελίες που είχαμε σε εκκρεμότητα δώσαμε για test σε περιοδικά και ξεμείναμε. Επόμενη παραλαβή αρχές Δεκέμβρη.
Καλημερα.
Μπορουμε να το δουμε καπου ζωντανα?
Σε καποιο μαγαζι η' σε εσας?
Επισης σε ποιο περιοδικο (αν ξερετε) θα δουμε καποιο Review του?

http://www.anandtech.com/show/5129/...r-ntv550-acryan-playonhd2-and-the-boxee-box/4

Σε αυτη τη σελιδα μπορειτε να δειτε ενα πολυ κατατοπιστικο πινακα που δειχνει τι container/file type μπορει να παιξει καθε γεννια player (sigma,realtek,intel ce).
Αναφερει και παραδειγματα απο bd profiles για το αγαπημενο μας troll :p
Κατα τα υπολοιπα το αρθρο ειναι πολυ μετριο.

Λοιπόν μια μικρη βοήθεια γιατί έχω διαβάσει εδώ μεσα εκατονταδες σελιδες και εχω μπερδευτει λιγακι.
Ετοιμαζομαι για αγορα ενος καλου Media Player και είμαι μεταξύ των παρακάτω.
1. WD TV LIVE HUB
2. WD TV LIVE (3rd Generation)
3. Boxee
4. Xtreamer Prodigy
5. Mede8er MED 500X2

Ποιο θα μου προτεινατε να παρω γιατι εχω μπερδευτει πολύ.
Ποιο ειναι το καλυτερο?
Ευχαριστω πολύ

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εαν ενδιαφερεσαι για ενσωματωση υποτιτλων σε 3D η μονη λυση ειναι το Boxee! αποφευγεις και την επεξεργσια με το κομπιουτερ με το 3dsubtitler , εχει και αυτοματη ανευρεση υποτιτλων αλλα και χωρις να υστερει σε τιποτα αλλο (ποιοτητα, δυνατοτητες) εναντι των αλλων - το παρηγγειλα!

Εαν ενδιαφερεσαι για ενσωματωση υποτιτλων σε 3D η μονη λυση ειναι το Boxee! αποφευγεις και την επεξεργσια με το κομπιουτερ με το 3dsubtitler , εχει και αυτοματη ανευρεση υποτιτλων αλλα και χωρις να υστερει σε τιποτα αλλο (ποιοτητα, δυνατοτητες) εναντι των αλλων - το παρηγγειλα!

Περιμένω τις εντυπώσεις σου για να ακολουθήσω.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό τοποθετεί σωστά τους 3D υπότιτλους σε κάθε εικόνα ώστε η panasonic VT30 να προβάλει το σύνολο (ταινία και υπότιτλους) σε 3.

Περιμένω τις εντυπώσεις σου για να ακολουθήσω.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό τοποθετεί σωστά τους 3D υπότιτλους σε κάθε εικόνα ώστε η panasonic VT30 να προβάλει το σύνολο (ταινία και υπότιτλους) σε 3.
Μα αφου διαβασες ηδη το σχετικο θεμα και τις εντυπωσεις του amanwithaplan (εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/69341-Boxee-media-player/page4, αλλα και εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/78855-3D-υποτιτλοι-για-ολα-τα-mp)