Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχω διαβάσει αρκετά στα forums του avclub και έχω προβληματιστεί για media player που θέλω να αγοράσω. Ίσως είμαι λίγο αναποφάσιστος και όσο πιο πολύ διαβάζω τόσα περισσότερα ανακαλύπτω που με μπερδεύουν περισσότερο. Έχω δει να παίζει το Boxee Box της D-Link και μου φανηκε εντυπωσιακό. Με ενδιαφέρει άλλωστε και το live streaming. Παράλληλα έχω διαβάσει για το Xtreamer Prodigy και με δελεάζει το black που διαθέτει και δέκτη, ενώ από το ψάξιμο στο site του ανακάλυψα και το Xtreamer Ultra και Ultra II.
Ποια η άποψη σας για τα παραπάνω? Συγκρίνοντας τουλάχιστον τα δύο πρώτα (Boxee & Xtreamer Prodigy) έχει κάποιο σαφές προβάδισμα?
Φυσικά πολύ βοηθητική θα ήταν και η γνώμη για κάποιο άλλο μηχάμημα ενδεχομένως φθηνότερο που θα μπορούσε πέρα από το να παίζει απροβλημάτιστα ταινίες, να κάνει και web browsing κυρίως για το live streaming που προανέφερα.

Αν δεν σου είναι κόπος ;)
Μην κάνει κολλήματα κλπ...
:grinning-smiley-043

Μια χαρά τα παίζει τα MKV στα 1080 ο iomega (μέχρι 5-6 gb δοκίμασα). Βασικός player αλλά με λίγη δουλίτσα (υπότιτλους κλπ) τη δουλειά του την κάνει. Για κάποιον περιστασιακό χρήστη σαν εμένα είναι μια χαρά. Αν κάποιος θέλει player για...εντατική χρήση ίσως είναι καλύτερα να δώσει κάτι παραπάνω ( δηλ. 3-5 φορές την τιμή του iomega :-))

Αποφάσησα να αγοράσω τον Ellion X3-TR21 μιας και η TV μου έχει μόνο mpeg2 και για να μην έχω 3 μηχανήματα μαζί με το popcorn hour Α110 έναν αποκωδικοποιητή.
Ένας από τους λόγους που το διάλεξα είναι πως με ενδειαφέρει πολύ και το internet radio που από το συγκεκριμένο μπορείς να ακούσεις χωρίς να ανοίξεις καν την TV σου από την οθονούλα του μπροστά.
Το έχει κανείς για να μου πεί εμπειρίες?
Ευχαριστώ

Καλημερα και καλη εβδομαδα,
ενδιαφερομαι να παρω ενα media player που να καλυπτις τις εξης αναγκες μου

1. απροβληματιστη λειτουργια μεσω NAS (Synology DS212j) / πανω σε switch 1000αρι εννοειτε
2. να εχει κανενα μενουδακι στυλ xbmc
3. budget 200-250 αλλα αν υπαρχει καποιο με λιγοτερα λεφτα που να πληρει τις απω πανω προυποθεσεις ακομα καλυτερα .

Καλημερα!
Υπαρχει καποιος player που να παιζει τα περισσοτερα αρχεια video και να εχει καλη λειτουργια μεσω δικτυου εως 200ευρο και τελος να εχει και dvb-t.

Καλημερα!
Υπαρχει καποιος player που να παιζει τα περισσοτερα αρχεια video και να εχει καλη λειτουργια μεσω δικτυου εως 200ευρο και τελος να εχει και dvb-t.

Himedia 560Β-Τ .Το εχω ηδη αγορασει απο την εδω αντιπροσωπεια 160 ευρω.Εχει 2 Tuner για εγγραφη ψηφιακων καναλιων, παιζει τα παντα και καλη λειτουργια δικτυου (Samba BT,NAs).Παιρνει εσωτερικο σκληρο 3.5" και εχει πολλες εξωτερικες συνδεσεις.Usb3 κτλ

Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα εναν Media Player, που να υποστηριζει τα περισσοτερα αρχεια VIDEO-Audio (DTS HD MASTER κλπ) - (Δεν ξερω αν και τα FLAC), να μπορω φυσικα να συνδεσω πανω του οτι δισκο θελω εγω, και φυσικα να πω οτι θα συνδεθει πανω στον Pioneer VSX 921K. Επισης αναφερω οτι υπαρχει HUB σπιτι 1 GBIT με απαραιτητες καλωδιωσεις. Χρηματα, μεχρι και 200 Ευρω. Μου προτεινανε καποιο WD αλλα δεν θυμαμαι γιατι εγινε προ καιρου η προταση. Δεν ξερω πραγματικα τι απαιτησεις πρεπει να εχω απο εναν Media player. Την κινηση θα την κανω για να μην απασχολω το κυριως PC.

POPCORN C-300-HIMEDIA 900B??? ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?

Γεια χαρα..επανηλθα μετα απο απειρα μπερδεματα και ολο αλλαγες στις επιλογες μου αλλα οσο διαβαζω το forum τοσο ωριμαζουν οι γνωσεις μου....Λοιπον θελω να παιζω βαριες ματροσκες dts-true hd ηχο 3d σε 1080 φυσικα...να εχει κατεβαστηρι για υποτιτλους αν χρειαστει...και γενικα να μη τρωει κολληματα πουθενα....μπορω να διαθεσω μεχρι 250 ευρω...ειδα και το c-200 αλλα ειναι λιγο παλιο σε επεξεργαστη και chipset....αλλα μου αρεσει εξισου...δε θα με χαλαγε βεβαια να τοποθετησω μεσα και ενα blu ray player.....τι προτεινετε? ανοιχτος βεβαια και σε αλλες επιλογες πλην του θεματος...
ZoomButt.gif

Έχοντας και popcorn (a300) & himedia (900a), όχι βέβαια τα μοντέλα που αναφέρεσαι, για εμένα το πιο σημαντικό είναι η υποστήριξη που έχεις από μία εταιρεία και σε αυτή τη παράμετρο για εμένα η επιλογή popcorn είναι μονόδρομος

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

οποτε λες α-300 c-200 η c-300...το α-300 υποστηριζει 3d? παιζει βαριες ματροσκες?

Κατά 99% από όσο γνωρίζω, κανένα popcorn δε παίζει full bluray 3d. Μόνο mkv αρχεία 3d. Από άποψη μεγέθους παίζουν τα πάντα είτε πάρεις το α210 είτε το α300 είτε το c200 (to 300 δε το ξέρω καθόλου. Αν όμως σε ενδιαφέρει αποκλειστικά 3d υλικό από ριπαρισμένο bluray το himedia είναι μονόδρομος. Εγώ έχω το himedia για 3d iso αρχεία και το πόπκόρνι για όλα τα υπόλοιπα

ευχαριστω με καλυψες...ποια η διαφορα μεταξυ full bluray 3d και mkv αρχεια 3d?

Full 3d iso είναι όπως το βλέπεις στο σινεμά ενώ τα mkv είναι τα λεγόμενα "half" or "side by side" δηλαδή η οθόνη χωρίζεται στη μέση και παίζεται στα 2 η ταινία και η τηλεόραση σου αποκωδικοποιεί το σήμα και το βλέπεις εσύ μετά 3d

ok αντιληπτο.ε βλεπω για c-200 μιας και θελω να βαλω μεσα ενα οπτικο και σκληρο αν παιρνει..και για δυνατοτητες full 3d θα κοιταξω κατι πιο οικονομικο να ειναι μονο γιαυτο και να παιζω ολα τα αλλα με το ποπκορν...το α-300 παιρνει μεσα 3.5 σκληρο?..οπως και το c-200...χερω σιγουρα για οπτικο...

ok αντιληπτο.ε βλεπω για c-200 μιας και θελω να βαλω μεσα ενα οπτικο και σκληρο αν παιρνει..και για δυνατοτητες full 3d θα κοιταξω κατι πιο οικονομικο να ειναι μονο γιαυτο και να παιζω ολα τα αλλα με το ποπκορν...το α-300 παιρνει μεσα 3.5 σκληρο?..οπως και το c-200...χερω σιγουρα για οπτικο...

ναι,παίρνει

το κατεβαστηρι για υποτιτλους σε ενα media player λετε ειναι απαραιτητο...μου αρεσει αρκετα το c-200 αλλα δεν εχει.....επισης το συγκεκριμενο ειναι πιο παλιο player..και το α-300 πιο καινουριο...αλλα το πρωτο μου αρεσει σαφως περισσοτερο...αν παρω το c-200 σε σχεση με το α-300 λετε να το μετανιωσω???

Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα εναν Media Player, που να υποστηριζει τα περισσοτερα αρχεια VIDEO-Audio (DTS HD MASTER κλπ) - (Δεν ξερω αν και τα FLAC), να μπορω φυσικα να συνδεσω πανω του οτι δισκο θελω εγω, και φυσικα να πω οτι θα συνδεθει πανω στον Pioneer VSX 921K. Επισης αναφερω οτι υπαρχει HUB σπιτι 1 GBIT με απαραιτητες καλωδιωσεις. Χρηματα, μεχρι και 200 Ευρω. Μου προτεινανε καποιο WD αλλα δεν θυμαμαι γιατι εγινε προ καιρου η προταση. Δεν ξερω πραγματικα τι απαιτησεις πρεπει να εχω απο εναν Media player. Την κινηση θα την κανω για να μην απασχολω το κυριως PC.

Για μενα βρε παιδια καμια λυση????

στην κατηγορία των 100+κάτι ευρώ νομίζω ότι τα wd tv live και netgear 550 θα σε καλύψουν. αν δεν κάνω λάθος το wd tv live δεν παίζει dts ma.

κοντά στα 200 μπορείς να δείς το popbox v8 και το himedia 900a (παίρνει και εσωτερικό σκληρό) και είναι πιο future proof μιας και λόγω realtek 1186 υποστηρίζει framed packed 3d εκτός από sbs.

DTS HD MASTER AUDIO οπωςδηποτε, Bluray 3d ολοκληρο η μισο, οπωσδηποτε, να παιρνει εξτρα δισκους, οπωσδηποτε, LAN επισης.Φυσικα ουτε λογος να μην παιζει FLAC & MP3. Ας δωσω και παραπανω. Θελω να παρω κατι, που πραγματικα να τα κανει ολα, αξιοπιστα.
Αν υπαρχει καποιο Review σε οσα/οποια μου προτεινετε, θα ειναι καλο. Ευχαριστω πολυ.