μια βοηθεια για εναν αρχαριο please...
οι απαιτησεις μου ειναι σχετικα χαμηλες (προς το παρον) και ψαχνω εναν player για ταινιες και σειρες , mkv αρχεια και καλη συμβατοτητα με τους "κοινους" υποτιτλους που κυκλοφορουν στην "αγορα"
εδω και 2 χρονια ειχα προσαρμοστει με τον player της TV μου (LG 42LH3000) αλλα δυστυχως δεν παιζει τα παντα....
ψαχνοντας λιγο στο forum (και χωρις να ειμαι ειδικος ή εστω καλα πληροφορημενος) προσανατολιζομαι στις 2 παρακατω επιλογες
1)Dune HD Smart H1 3D Full HD
2)popcorn hour a-300
στην ιδια τιμη ειναι πανω-κατω και τα δυο..
φανταζομαι οτι την απλη χρηση που θελω να κανω (δεν εχω home theater κτλ κτλ) μπορω να την πετυχω και με φτηνοτερες λυσεις..
το σκεπτικο μου ειναι να παρω κατι "καλο" διοτι στο μελλον (αμεσο ή εμμεσο) σιγουρα θα αναβαθμιστω πχ καλυτερη TV...μην ψαχνω παλι τοτε και για καλυτερο player..
εκτος αν κανω λαθος απο την αρχη και πρεπει απλα να καταληξω σε κατι φτηνοτερο και απλουστερο..
thanks προκαταβολικα...)
Φίλος θέλει να ξέρει αν τα dune B1, H1, περνάνε μέσω bitstream τα νεα φορμά ήχου στον ενισχυτή.
Kανονικα και απροβληματιστα...
Μια πολύ καλή λύση για την περίπτωση σου είναι το Α300, δεν χρειάζεσαι υπολογιστή για τίποτα από όλα αυτά που ζητάς. Βρίσκει - κατεβάζει εξώφυλλα και υπότιτλους μόνο του χωρίς χρήση υπολογιστή
ο Α300 θελει εξωτερικο dongle για wi-fi , σωστα;;;
γεια σας,
ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος και ζηταω συγνωμη αλλα ψαχνω και δεν βρισκω, εχοντας την gt30 ειχα παρει και το netgear wind3100v2 και ολα ηταν καλα μεχρι που αλλαξαμε τους κωδικους στο ρουτερ και απο εκει και μετα παπαλα, πως θα μπορεσω να ξαξασυνδεσω την tv με το ιντερνετ???
Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Τι σημαίνει "αλλάξαμε κωδικούς στο ρούτερ"; Πρόσβασης στον πάροχο;
Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο πρωτόκολλο ασφάλειας/κρυπτογράφησης στο ασύρματο δίκτυο, που δεν υποστηρίζει η συσκευή;
(Και για αυτό δεν μπορεί να συνδεθεί; )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.