Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το XBMC δεν συγκρίνεται σαν GUI με ΚΑΝΕΝΑ...
αλλά δυστυχώς όταν παίζει σε PC δεν παίζει καλό 24p... το οποίο φυσικά είναι καθαρά θέμα ευαισθησίας του χρήστη σε αυτό..

Για μένα πολλούς πόντους αρχίζει να παίρνει το Pivos XIOS DS Play m3 (όχι με Android - αλλά με την καθαρή έκδοση linux - XBMC Frodo 12)...

Βγαίνει στα 130 περίπου.. (εκτός αν το πάρεις από Αμερική οπότε βγαίνει λιγότερα)
(δεν υποστηρίζει προς το παρόν 24p και HD bitstreaming - αλλά είπαν ότι είναι θέμα software και όχι θέμα hardware)

Είναι το player με την μία από τις καλύτερες υποστηρίξεις που έχω δει..
Πολύ δυνατό forum... και άμεση απάντηση από τους developers...

Αυτό που δε μου αρέσει στο Pivos είναι το λευκό πράσινο χρώμα του... μα ΤΕΛΕΙΩΣ Μ@Λ@ΚΙΑ...
με openelec και nvidia κανένα πρόβλημα με 24p

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

γνωριζει καποιος αν η ερθουν καινουρια μοντελα WD tv τον επομενο μηνα?

δεν έχει ανακοινώσει νέα μοντέλα η WD από όσο γνωρίζω

με openelec και nvidia κανένα πρόβλημα με 24p

Εχει χυθεί πολυ ψηφιακό μελάνι για το θέμα...

Δυστυχώς ουτε με nvidia εχεις αψογο 24p (με βαση τα γραφομενα απο guru στο avsforum, xbmc forum) ...

ρωτησα σημερα για καποιο της μοντελο και μου ειπαν οτι τελειωσε και απο τα μεσα του αλλου μηνα θα φερουν τα καινουρια μοντελα.μαλλον δε θα γνωριζε ο πωλητης

μακάρι να βγάλει κάποιο να δούμε και από εκεί ...

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχει χυθεί πολυ ψηφιακό μελάνι για το θέμα...

Δυστυχώς ουτε με nvidia εχεις αψογο 24p (με βαση τα γραφομενα απο guru στο avsforum, xbmc forum) ...

ούτε με custom xorg.conf ?

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

ούτε με custom xorg.conf ?

Δυστυχώς .. (πλησιάζει αλλά δεν είναι το άριστο, όπως πχ βγάζουν τα sigma)....

Δυστυχώς...

Ελπίζουμε στην επόμενη γενιά καρτών... :)

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Βέβαια κοντεύουν και δύο χρόνια από εκείνο το ποστ... Εστω και λίγη βελτίωση, σίγουρα θα υπάρχει.... Είτε στο hardware, είτε στο software / drivers.

Κάποιοι με συγκεκριμένους NVidia drivers και xorg.conf. έχουν πλησιάσει πολύ. Την Sigma όμως .....μάλλον όχι ακόμα. :D ( κι απ'ότι φαίνεται μπαίνει και στο παιχνίδι και η Realtek τώρα...)

Φιλοι μου εγω επειδη εχω το pc στα 50εκ. απο την τηλεοραση, με βολευει και βλεπω τα παντα απο το pc.
Aυτο ομως που θελω να αγορασω, εινα ενα 3d player για να μπορω να βλεπω κανα dvd απο video club.
Αυτο ομως που θελω να με βοηθησετε ειναι το εξης.

Εφοσον θα δωσω καποια χρηματα για το dvd 3d player, να μπορω να το χρησιμοποιησω και για player μεσω usb απο σκληρο δισκο, για να μην ανοιγω το pc παντα οταν θελω να δω μια ταινια. (Σημειωση οτι εχω την ΕΤ5 και ο μαμα player παιζει λιγα πραγματα).

Μπορειτε λοιπον να μου προτεινετε κατι καλο?
Δεν μπορω οικονομικα να παρω και dvd player και media player.
Ποιο ειναι καλυτερο 2 σε1!!!

Αυτο ειναι καλο?
http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10107598&cmicc=skroutz
Eχετε να μου προτεινετε καποια αλλη προταση?

Φιλοι μου εγω επειδη εχω το pc στα 50εκ. απο την τηλεοραση, με βολευει και βλεπω τα παντα απο το pc.
Aυτο ομως που θελω να αγορασω, εινα ενα 3d player για να μπορω να βλεπω κανα dvd απο video club.
Αυτο ομως που θελω να με βοηθησετε ειναι το εξης.

Εφοσον θα δωσω καποια χρηματα για το dvd 3d player, να μπορω να το χρησιμοποιησω και για player μεσω usb απο σκληρο δισκο, για να μην ανοιγω το pc παντα οταν θελω να δω μια ταινια. (Σημειωση οτι εχω την ΕΤ5 και ο μαμα player παιζει λιγα πραγματα).

Μπορειτε λοιπον να μου προτεινετε κατι καλο?
Δεν μπορω οικονομικα να παρω και dvd player και media player.
Ποιο ειναι καλυτερο 2 σε1!!!

Αυτο ειναι καλο?
http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10107598&cmicc=skroutz
Eχετε να μου προτεινετε καποια αλλη προταση?

Εγώ θάλεγα - αφού έχεις το pc δίπλα - να πάρεις αυτό : http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29951&cat=9
Θα γράφεις κι όλας !!

Μια βοηθεια pls ... φιλος εχει επιδοτηση απο ΠΛΑΙΣΙΟ κ θελει να παρει media player του προτινα το WDLive3 αλλα δεν το εχουν σε διαθεσιμοτητα κ δεν τα ξερω τα υπολιπα που εχει

http://www.plaisio.gr/search.aspx?start=0&keyword=media+player&sort=default πιο απο αυτα ειναι το καλυτερο για αγορα ...? μεχρι 130ε διαθετει...

Thnx

Να σημιωσω οτι δεν εχει πολες γνωσεις πανο σε τεχνολογια οποτε θελει καποιο σχετικα ευκολο .... απο το ΠΛΑΙΣΙΟ του προτιναν το turbo-x android tv 4.0

Thnx again

Last edited:

Μια βοηθεια pls ... φιλος εχει επιδοτηση απο ΠΛΑΙΣΙΟ κ θελει να παρει media player του προτινα το WDLive3 αλλα δεν το εχουν σε διαθεσιμοτητα κ δεν τα ξερω τα υπολιπα που εχει

http://www.plaisio.gr/search.aspx?start=0&keyword=media+player&sort=default πιο απο αυτα ειναι το καλυτερο για αγορα ...? μεχρι 130ε διαθετει...

Thnx

Να σημιωσω οτι δεν εχει πολες γνωσεις πανο σε τεχνολογια οποτε θελει καποιο σχετικα ευκολο .... απο το ΠΛΑΙΣΙΟ του προτιναν το turbo-x android tv 4.0

Thnx again

Να τ'αφήσουν αυτά που ξέρουν .....:D και να του πούνε πότε θα έχουν διαθέσιμο το WD ........

Δεν πρεπει ομως να εχω παλι τον υπολογιστη ανοιχτο??

Δυστυχώς.......εδώ σου δίνω δίκιο...

Υ.Γ. Ετσι κι αλλιώς όμως κάποιο θα είχες ανοικτό. Στην άλλη περίπτωση το BR player. Οπότε μία ή άλλη ......