Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τελικά, το πήρα από το amazon.co.uk. 139,90 λίρες (για να μην υπάρχουν διχογνωμίες με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες) μαζί με wifi. Και...είχε δίκιο ο papdoux, κανένα κόστος μεταφοράς! Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια στην επιλογή! Όταν το παραλάβω και το δοκιμάσω, θα καταθέσω τις εμπειρίες μου!

Kαλορίζικο φίλε μου . Περιμένουμε και την δική σου γνώμη!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω

Δεν ξέρω για το Dune αν εχει ελληνικο μενου αν ξέρει κάποιος ας μας πει θα με ενδιέφερε και το dune 303D.

Το Dune 301 που έχω, έχει ελληνικό μενού αλλά μερικές λέξεις είναι στα αγγλικά, δεν είναι και τόσο καλα μεταφρασμένο, εγώ το χω πλέον στα αγγλικά γιατί βολεύει περισσότερο.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδες, θελω να παρω ενα media player για την μητέρα μου. Ψάχνω κατι οικονομικο και αξιοπιστο. Μου ειπαν για το WD Live gen 3 αλλα δεν το βρίσκω ετοιμοπαράδοτο.
Κάποιες αλλες προτάσεις;

Ευχαριστώ.

Παιδες, θελω να παρω ενα media player για την μητέρα μου. Ψάχνω κατι οικονομικο και αξιοπιστο. Μου ειπαν για το WD Live gen 3 αλλα δεν το βρίσκω ετοιμοπαράδοτο.
Κάποιες αλλες προτάσεις;

Ευχαριστώ.
To wd live gen3 το εχουν συνηθως τα mediamarkt (προσφατα το πηρε φιλος απο εκει) αλλα σε "κακη" τιμη σε σχεση με εδω :
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27330&cat=127
Eχω παρει πολλες φορες απο το συγκεκριμενο μαγαζι γιατι εχει συνηθως καλες τιμες και ειναι στο "δρομο" μου για την δουλεια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τελικά, το πήρα από το amazon.co.uk. 139,90 λίρες (για να μην υπάρχουν διχογνωμίες με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες) μαζί με wifi. Και...είχε δίκιο ο papdoux, κανένα κόστος μεταφοράς! Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια στην επιλογή! Όταν το παραλάβω και το δοκιμάσω, θα καταθέσω τις εμπειρίες μου!

Είναι αργά πλέον αφού το έχεις παραγγείλει αλλά ήθελα να επισημάνω ότι στις αγορές από το εξωτερικό και μάλιστα σε συνάλλαγμα πρέπει να προσέχουμε μερικά βασικά, και πέρα από το γεγονός ότι το αγγλικό Amazon χρεώνει τον ελληνικό ΦΠΑ (23%) και όχι τον αγγλικό (20%):
1. να πληρώνουμε στο νόμισμα της χώρας που αγοράζουμε γιατί η ισοτιμία μετατροπής σε ευρώ είναι σχεδόν πάντα σε βάρος του αγοραστή (αυτό το έκανες ήδη),
2. η ισοτιμία μετατροπής του ξένου νομίσματος γίνεται με βάση τις ισοτιμίες των διεθνών οργανισμών Visa/MasterCard, οι οποίες είναι σε βάρος του αγοραστή, όπως είναι αναμενόμενο,
3. να χρησιμοποιούμε κάρτες που ΔΕΝ χρεώνουν επιπλέον προμήθεια (έξοδα συναλλάγματος), τα οποία κυμαίνονται περίπου στο 2% (!!!), όπως πχ η Eurobank, Citibank, Alpha κλπ. Δεν χρεώνει η ΕΤΕ, το ΤΤ και η χρεωστική της Πειραιώς, εξ όσων γνωρίζω.

Έχω γράψει ένα οδηγό για τις "Αγορές από το εξωτερικό", τον έχω αναρτήσει σε άλλο forum και σκέπτομαι να τον αναρτήσω και σ' αυτό.

Είναι αργά πλέον αφού το έχεις παραγγείλει αλλά ήθελα να επισημάνω ότι στις αγορές από το εξωτερικό και μάλιστα σε συνάλλαγμα πρέπει να προσέχουμε μερικά βασικά, και πέρα από το γεγονός ότι το αγγλικό Amazon χρεώνει τον ελληνικό ΦΠΑ (23%) και όχι τον αγγλικό (20%):
1. να πληρώνουμε στο νόμισμα της χώρας που αγοράζουμε γιατί η ισοτιμία μετατροπής σε ευρώ είναι σχεδόν πάντα σε βάρος του αγοραστή (αυτό το έκανες ήδη),
2. η ισοτιμία μετατροπής του ξένου νομίσματος γίνεται με βάση τις ισοτιμίες των διεθνών οργανισμών Visa/MasterCard, οι οποίες είναι σε βάρος του αγοραστή, όπως είναι αναμενόμενο,
3. να χρησιμοποιούμε κάρτες που ΔΕΝ χρεώνουν επιπλέον προμήθεια (έξοδα συναλλάγματος), τα οποία κυμαίνονται περίπου στο 2% (!!!), όπως πχ η Eurobank, Citibank, Alpha κλπ. Δεν χρεώνει η ΕΤΕ, το ΤΤ και η χρεωστική της Πειραιώς, εξ όσων γνωρίζω.

Έχω γράψει ένα οδηγό για τις "Αγορές από το εξωτερικό", τον έχω αναρτήσει σε άλλο forum και σκέπτομαι να τον αναρτήσω και σ' αυτό.

Και η πιστωτική της Πειραιώς δεν χρεώνει τίποτα πέραν του ποσού που πρέπει να πληρώσεις.

Παιδια εγω κατεληξα στο πιο player να παρω και ειναι δυο το MED600X3D και το Xtreamer PRODIGY.Πιο απο τα δυο προτεινεται που να τα κανει ολα και να συμφερει.Περιμενω τις προτασεις σας για να δω ποιο θα βγει νικητης για να το παρω γιατι θα μετρισουν πολυ οι γνωμες σας λογω ασχετοσυνης με το εν λογω θεμα.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μαλλον καλυτερα το med8er ...
Και εγω προς τα εκει κλεινω απλα το Xtreamer PRODIGY εχει ελληνικο μενου και το θεωρω σημαντικο για εμενα αυτο.Παντως περιμενω να δω τι θα προτεινεται και οι υπολοιποι οσοι θελουν για να καταληξω.

Άκου τον παλιό :)

Γενικά δεν προτείνουμε Xtreamer... (με εξαίρεση τον OnlineN που δεν μπορείς να τον ξεκολλήσεις από το Ultra2 :) )....

μακρυά από xtreamer.
το mede8er καλύτερα

Ωραια παω για το turbo x oscar χα χα χα:silly:πλακα κανω τελικα mede8er θα χτυπησω εντος τις εβδομαδας.

Υπαρχει καποιο mediaplayer που να "σηκωνει" xbmc εκτος απο το ultra2 (που το βρισκω πανακριβο απο ευρωπη) ?

Λοιπόν ...
Θες HTPC ή Media Player..

Αν πας για Media Player πας σε Pivos DS Media Play...
(λόγω υποστήριξης... του βάζεις το Linux XBMC - προς το παρόν δεν κάνει bitstreaming HD Audio και δεν έχει ενεργοποιημένα τα 24p - αν δεν θες βαρύ skin όπως το Aeon είναι άριστη επιλογή)
(να υπολογίσεις και το κόστος μίας Micro SD Class 10 (16 gb)) (όπου θα σώνονται τα thumbnails, οι ρυθμίσεις κλπ)

αλλιώς (HTPC) σε κάτι που έχει προσφορά η Arctic (λόγω αλλαγής μοντέλου)

http://www.amazon.de/gp/product/B00...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128

http://www.amazon.de/gp/product/B00...&pf_rd_t=101&pf_rd_p=463375173&pf_rd_i=301128

Στα 99 και 119 αντίστοιχα
(χρειάζονται μνήμη και δίσκο, ή μόνο usb - sd card (class 10) αν πας σε openelec)...

Νομίζω η τιμή είναι εξαιρετική και θα σου κάνουν καλή δουλειά...

Last edited:

Λοιπόν ...
Θες HTPC ή Media Player..

Αν πας για Media Player πας σε Pivos DS Media Play...

αλλιώς σε κάτι που έχει προσφορά η Arctic (λόγω αλλαγής μοντέλου)

Στα 99 και 119 αντίστοιχα
(χρειάζονται μνήμη και δίσκο, ή μόνο usb - sd card (class 10) αν πας σε openelec)...

Νομίζω η τιμή είναι εξαιρετική και θα σου κάνουν καλή δουλειά...

Θελω κατι ευχρηστο, να το χειριζεται οποιοσδηποτε, που να εχει ολες τις σημερινες προδιαγραφες, κλειδωματα 3d υποτιτλους κτλ, και να εχει ομορφο περιβαλλον με φαναρτ
πληροφοριες κτλ (οπως εχω κανει και στο πισι στον προβολεα). Θα παιξει πανω σε μια 46es8000 , και θα ειναι σε δικτυο παιρνοντας τα παντα που ειναι στο σερβερ φτιαγμενα
απο mcm για xbmc και netgear.
Μολις διαβασα και το νημα για το Mede8ter 600x3D και ειδα οτι ειναι κοντα σε αυτα που θελω, μονο που θα πρεπει να κανω τα παντα ξανα ενα περασμα απο το mcm μαλλον
για τα xml που θελει.
Ποια ειναι η γνωμη σου γιαυτο σε σχεση με αυτα που προτεινεις ?

Υπαρχει καποιο mediaplayer που να "σηκωνει" xbmc εκτος απο το ultra2 (που το βρισκω πανακριβο απο ευρωπη) ?

ΔΕΝ.....
Αναλογικά με αυτά που κάνει ......η τιμή του Ultra 2 Deluxe είναι καλούτσικη πάντως......
Αλλιώς φτιάχνεις δικό σου HTPC......δυστυχώς...

Τώρα η λύση του Pivos , δεν φαίνεται κακή....(είναι και σπόνσορας του xbmc) αλλά HD ήχο δεν έχει.....gigabit ούτε....