Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)
Να προσθέσω και εγώ τη φορητότητα
Ευχρηστία , περιβάλλον , all in one για αρχή ...
Να προσθέσω και εγώ τη φορητότητα

Ευχρηστία , περιβάλλον , all in one για αρχή ...
βάλε και το κόστος σε χρόνο και χρήμα να στήσεις το HTPC ...Μπήκα πριν λίγο σε κάποιο online μαγαζί ,δεν έχει σημασία ποιο, και φτιάχνοντας μια υποθετική σύνθεση htpc με amd a6-5400 , αντίστοιχο motherboard με hdmi , μνήμη 4gb στα 1600 και ένα htpc φτηνό κουτί με τροφοδοτικο χωρίς δίσκους γιατι έχω καβατζα μου βγήκε στα 220 ευρώ. Και ρωτάω τώρα , για ποιο λόγο να δώσει καποιος 200+ ευρώ να πάρει ένα καλό media player τύπου popcorn ή dune απο τη στιγμή που με λιγότερα χρήματα φτιαχνεις σήμερα htpc με δυνατότητες απείρως υψηλότερες βάση προδιαγραφών και με δυνατότητα να προσθέσεις και μια κάρτα dvb-s2 και να έχεις ένα combo μηχάνημα που πατάει τα πάντα απο media players και δεκτες. Χανω κατι σε αυτο το συλλογισμό μου γιατι εκτός της κατανάλωσης ρεύματος και του πιθανώς υψηλότερου θορύβου δεν βρίσκω κατι.
Εγώ πάντως που έχω HTPC, είναι αθόρυβο και γενικά βολικό, το media player είναι ευκολία. Τα πάντα με ένα τηλεχειριστήριο. Το HTPC κακά τα ψέματα, το ποντίκι το χρειάζεται.
Πας προς mede8er 600x3d...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.