Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μπήκα πριν λίγο σε κάποιο online μαγαζί ,δεν έχει σημασία ποιο, και φτιάχνοντας μια υποθετική σύνθεση htpc με amd a6-5400 , αντίστοιχο motherboard με hdmi , μνήμη 4gb στα 1600 και ένα htpc φτηνό κουτί με τροφοδοτικο χωρίς δίσκους γιατι έχω καβατζα μου βγήκε στα 220 ευρώ. Και ρωτάω τώρα , για ποιο λόγο να δώσει καποιος 200+ ευρώ να πάρει ένα καλό media player τύπου popcorn ή dune απο τη στιγμή που με λιγότερα χρήματα φτιαχνεις σήμερα htpc με δυνατότητες απείρως υψηλότερες βάση προδιαγραφών και με δυνατότητα να προσθέσεις και μια κάρτα dvb-s2 και να έχεις ένα combo μηχάνημα που πατάει τα πάντα απο media players και δεκτες. Χανω κατι σε αυτο το συλλογισμό μου γιατι εκτός της κατανάλωσης ρεύματος και του πιθανώς υψηλότερου θορύβου δεν βρίσκω κατι.
βάλε και το κόστος σε χρόνο και χρήμα να στήσεις το HTPC ...

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγώ πάντως που έχω HTPC, είναι αθόρυβο και γενικά βολικό, το media player είναι ευκολία. Τα πάντα με ένα τηλεχειριστήριο. Το HTPC κακά τα ψέματα, το ποντίκι το χρειάζεται.

Για κάποιον που έχει Xtreamer Ultra 2 και θέλει να πάει μια σκάλα πιο πάνω τι προτείνετε;

Τα βασικά κριτήρια είναι :

Gigabit Lan ( όλες οι ταινίες είναι σε Synology DiskStation DS413 )
Να παίζει νεράκι όλα τα mkv / bd iso (ίσως και 3D - έχω 3D τηλεόραση αλλά δεν είμαι φαν)
Bitstreaming audio
Να μπορεί να περαστεί XMBC (και να μπουτάρει απευθείας σε αυτό)
Illuminated remote control
Να έχει καλή ψύξη ώστε να μην ακούω το φουρφούρι...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Εγώ πάντως που έχω HTPC, είναι αθόρυβο και γενικά βολικό, το media player είναι ευκολία. Τα πάντα με ένα τηλεχειριστήριο. Το HTPC κακά τα ψέματα, το ποντίκι το χρειάζεται.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/82117-XBMC-σε-Linux-Openelec

yahoo.gif
biggrin.gif

To ίδιο είναι στη χρήση. Με σωστά σεταρισμένο τηλεκοντρόλ είναι παιχνιδάκι.

καλημερα σας μετα απο αρκετα χρονια εχοντας παρεα ενα media pleir lacie 500g ....με εβγαλε παλικαρι μεχρι σημερα δουλευη κανονικοτα .....αλλα με αρχεia avi
αναζειτοντας καινουργιο πλαιηερ να παιρνει σκληρο δισκο (μπορω να βγαλω τον σκληρο αποτον lacie και να το φορεσω στο καινουργιο ,δεν το γνωριζω)
ψαχνοντας για καινουργιο πλαιηερ μπορω να πω πως εχω μπερδεφτη περισοτερο σε σχεση με της δυνατοτητες τους......και ειμαι αναποφασιστος
να παρω να δεχεται εξωτερικο δισκο η εσωτερικο (προτιμω περισοτερο εσωτερικοαν ειναικαλιτερο με εξωτερικο θα συμβιβαστο
τη προτεινετε οι περισοτερο ψαγμενοι μαρκα δυνατοτητες ,ασυρματο δυκτιο. συμφερει;
οποια συμβουλη δεκτη
ευχαριστω μεχρι το σαββατο θελω να το παρο...............

Πρόσφατα αγόρασα μία Sony KDL-55W805A (παθητικό 3d). Είμαι σε αναζήτηση εξωτερικού media player και δεν έχω ιδέα.
Θα ήθελα τις προτάσεις σας για κάτι αξιόπιστο, εύχρηστο, που να παίζει τα πάντα απροβλημάτιστα (αρχεία, 3d υπότιτλους κλπ).

Ευχαριστώ.
Οι αντίστοιχων δυνατοτήτων προτάσεις των Popcorn, Dune, WD ποιες είναι, πόσο κοστίζουν και τι λένε σε σχέση με τον mede8er 600x3d?

Δυνατότητες Media Player

Καλησπέρα σας.
Απευθύνομαι κυρίως, σε όσους είναι κάτοχοι των εν λόγω "κουτιών" και έχουν ολοκληρωμένη άποψη, μετά από εκτεταμένη χρήση τους. Θα ήθελα να μου προτείνατε -ιδίως όσοι έχετε- ένα
media-player και μέχρι 100 , με τις σημερινές δυνατότητες, έστω και 2ετίας μοντέλο, με τα εξής χαρακτηριστικά:
Στον τομέα απεικόνισης,
α) μέχρι 1080p
β) δυνατότητα 3D (όχι απαραίτητα, αλλά δεν θα με χάλαγε, να το υποστήριζε),
γ) στον τομέα των υπότιτλων κι ασχέτως κωδικοποίησης, να είναι δυνατή η επιλογή της μεγέθυνσής τους, αλλά καί επιλογής της γραμματοσειράς. Σ' αυτό το σημείο, θέλω κάποιος να μου αναφέρει, κατά τη παρακολούθηση ταινιών, εαν έχουν παρατηρήσει (κι εφόσον έχουν επεξεργαστεί το αρχείο των υπότιτλων), να υπάρχει δυνατότητα καί της "πλάγιας" (σ.σ. "italic") εμφάνισης των χαρακτήρων.

Στον τομέα της συνδεσιμότητας:
Εκτός από όλες τις γνωστές εξόδους, εικόνας καί ήχου, αυτό που μ' ενδιαφέρει κι εφόσον έχει δυνατότητα δικτύωσης, να είναι δυνατή η σύνδεσή του καί μέσω Wi-Fi (εαν το υποστηρίζει) ή μέσω προσαρμογέα (Wi-Fi Bringe, εαν το εκφέρω, σωστά), με το διαδύκτιο και γιατί όχι να βλέπω -εκτός από youtube- και τηλεοπτικά κανάλια (IP-TV, live-streaming).

Re: Δυνατότητες Media Player

Σας ευχαριστώ, για τις άμεσες απαντήσεις. Δηλαδή οι δυνατότητες κυρίως στους υπότιτλους και στις αναλύσεις εικόνας τουλάχιστον, όπως τ' ανέφερα είχαν βάση;
Άνοιξα αυτό το θέμα, γιατί πέρα από αυτά που ανέφερα, στο πρώτο ερώτημά μου, ψάχνοντας στα στοιχεία των media-player που παρουσιάζονται, από τα καταστήματα, δεν με καλύπτουν οι περιγραφές των προϊόντων.

Re: Δυνατότητες Media Player

Βασίλη (εαν δεν κάνω λάθος στ' όνομα), έχει πλοήγηση, στο ίντερνετ; Αν ναί έχει κανονικά "φυλλομετρητή" (π.χ. browser Google); Ip-TV κανάλια, έβλεπες;