Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σιγουρος ΔΕΝ ειμαι για ΤΙΠΟΤΑ και ειδικα για να βαλω το χερι μου στη φωτια.

Αλλα με βαση αυτο που ειπα ποιο πριν λογικα δεν θα επρεπε και τα αντιστοιχα android media players ε παρεμφερει τεχνικα χαρακτηριστηκα να παιζουν ανετα τα mkv 1080p αρχεια?

Επισης στο τοπικ με τα android media players δεν αναφερει καποιος που ηδη εχει τετοιο media player οτι εχει προβληματα με την αναπαραγωγη 1080p αρχειων οποτε υποθετω οτι θα τα παιζουν μια χαρα.

υπάρχει mkv 1080p με bitrate 10 mbps με stereo audio 384 kbps και mkv 1080p με bitrate 40 mbps με HD audio 10 mbps.
H ανάλυση δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μακαρι να ειχα μια HD camera για να σου εβαζα να δεις διαφορα μεταξυ wd tv live gen 2 και Minix Neo G4 fits79 αλλα δυστηχως δεν εχω το wd tv live gen 2 ειναι μακραν καλυτερο στην αναπαραγωγη σε σχεση με το Minix Neo G4

Ειχες και τα δυο και οντως το ενα απο το αλλο εχει πραγματικα τρελλη διαφορα στην αναπαραγωγη?

Δηλαδη πως το εννοεις το "ΤΡΕΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ" ακριβως?

Δηλαδη τοσο πολυ το καταλαβαινεις που ειναι εμφανεις και στον ποιο ασχετο με το θεμα?

Λογικά στο ένα θα κολλάει, στο άλλο όχι.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ειχες και τα δυο και οντως το ενα απο το αλλο εχει πραγματικα τρελλη διαφορα στην αναπαραγωγη?

Δηλαδη πως το εννοεις το "ΤΡΕΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ" ακριβως?

Δηλαδη τοσο πολυ το καταλαβαινεις που ειναι εμφανεις και στον ποιο ασχετο με το θεμα?

Σου ειχα δωσει και εδω καποιες εντυπωσεις δεν ξερω αν τις διαβασες
http://www.avclub.gr/forum/showthre...-εδω!)?p=1056889885&viewfull=1#post1056889885
Δεν ειχα εχω ακομα και τα 2 στα δικα μου ματια το wd tv live gen 2 ειναι πολυ καλυτερο
η ποιοτητα της εικονας για να σου δωσω να καταλαβεις στο ιδιο mkv το wd tv live gen 2
το παιζει πιο καθαρα και χωρις κοληματα στο minix neo g4 το παιζει οχι πιξελοειδη αλλα σαν grainy πως να το πω στα ελληνικα σαν κοκκους!?
και με το mx player 1080p τρωει τα κοληματακια του, με τον archos player οχι.
Λογικά στο ένα θα κολλάει, στο άλλο όχι.
Δεν κολαει παντα αλλα μερικες φορες τρωει τα κοληματακια του κυριως στον mx player και mkv 1080p και με HWA.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

υπάρχει mkv 1080p με bitrate 10 mbps με stereo audio 384 kbps και mkv 1080p με bitrate 40 mbps με HD audio 10 mbps.
H ανάλυση δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Eπίσης, μπορεί ένα mkv 1080p με bitrate 10 mbps να είναι και πιο απαιτητικό στην αναπαραγωγή από ένα mkv 1080p με bitrate 40 mbps... ;)
Ούτε το bitrate (ή ακολούθως, το μέγεθος του αρχείου) από μόνο του είναι απόλυτο μέτρο σύγκρισης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Eπίσης, μπορεί ένα mkv 1080p με bitrate 10 mbps να είναι και πιο απαιτητικό στην αναπαραγωγή από ένα mkv 1080p με bitrate 40 mbps... ;)
Ούτε το bitrate (ή ακολούθως, το μέγεθος του αρχείου) από μόνο του είναι απόλυτο μέτρο σύγκρισης...

συμφωνώ, και αυτό ισχύει

Πηρα το crystal audio...Επαθα πλακα με το μεγεθος του....Διαστασεις ενος πακετου τσιγαρα και παχος το μισο του πακετου!!!!
Το δοκιμασα και επαιξε τα παντα. Πολυ ευκολο στην χρηση του και ολες οι επιλογες στο τηλεκοντρολ (οχι οπως στο wd που πρεπει να ανοιξεις μενου για να βαλεις πχ τους υποτιτλους).
Ισως το μονο αρνητικο (αν μπορεις να πεις καποιο αρνητικο στα τοσα θετικα) ειναι οτι το hdmi καλωδιο το σηκωνει σουζα!!!(λογω του μικρου βαρους)

Παιδιά ποιο είναι αυτό που θα παίξει πιο άνετα τα full iso?
A400 vs Med800/1000 vs Dune Base η κάποιο άλλο ;

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Παιδιά ποιο είναι αυτό που θα παίξει πιο άνετα τα full iso?
A400 vs Med800/1000 vs Dune Base η κάποιο άλλο ;

2D ή 3D;
από USB ή από δίκτυο;

Επειδή το σπίτι (και οι συνθήκες) δεν επιτρέπει καλωδίωση απο δίσκο!.
95% 2D, 5% 3D.

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Επειδή το σπίτι (και οι συνθήκες) δεν επιτρέπει καλωδίωση απο δίσκο!.
95% 2D, 5% 3D.
όλα άνετα.
από θέμα firmware πιστεύω ότι πιο ώριμο είναι το med.

Παιδιά θα ήθελα τις προτάσεις για ένα media player με δυνατότητες dvb-t (και όχι το αντίθετο, αν με καταλαβαίνετε). Ταβάνι βάζω την τιμή του AppStreamer-TV, που θεωρώ πολύ καλή επιλογή και θα ήθελα να δω και τις εναλλακτικές. Καλή βδομάδα!

δεν ξέρω την τιμή του AppStreamer-TV αλλά ξέρω τις εξής επιλογές:
α) WDTV gen3 with DVB-T stick από τη hauppauge
β) dune 301, 303 με κάποιο stick της dune
γ) xtreamer prodigy black (απλά επειδή λέμε για DVB-T, για μένα μακρυά)

όλο και κάποιο άλλο θα υπάρχει που μου διαφεύγει.
από τιμές δεν ξέρω