Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Φίλε μου elamnte το ιντερνετ είναι γεμάτο πληροφορίες αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις. Η αναμενόμενη τιμή του Q5 είναι εκεί στα 120-150 ευρώ. Η άποψή μου για τα Android δεν προυποθέτει πως δεν είναι ικανά να αναπαράγουν τα αρχεία που επιθυμείς. άλλη επεξεργασία βίντεο όμως κάνουν τα dedicated γι αυτή τη δουλειά Sigma chipsets π.χ. Η Himedia δεν έχει δείξει αναξιοπιστία ως προς την συνέχειά της στον χώρο. Γι αυτό και συμφωνησα με την πρόταση αγοράς του αναμενόμενου Q5.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Δεν θελω να παρω αλλον εναν υπολογιστη φιλε μου εχω ηδη 3 δεν θελω κι αλλον.

Θελω απλα ενα media players που να μπορει να αναπαραγει χωρις προβλημα σχεδον ολα τα αρχεια βιντεο και οχι μονο.
Τα NUCs δεν είναι ένας ακόμη υπολογιστής. Είναι μικρά πανέμορφα κουτάκια, μικρότερα και από android boxes, που κάνουν ότι ακριβώς θες: τα πάντα. Άπαξ και το στήσεις θες μόνο ένα mouse και κάνεις τα πάντα πραγματικά. Παίζει τα πάντα (και 4k στα 30fps) και κατεβάζει και υποστήριξη πολύ καλή (Intel γαρ) και δεν είναι ογκώδη όπως τα PCs.
Έρχομαι από εμπειρία 2 media players (egreat & mede8er) και έχω χειριστεί όλα εκτός android (δικό μου). Αν δεν θες τα 400 περίπου που στοιχίζει ένα πλήρες i3 δες τα Pipo. Κάποιοι εδώ τα έχουν κ νομίζω είναι ευχαριστημένοι (αλλά ξεχνάς 4k).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τα NUCs δεν είναι ένας ακόμη υπολογιστής. Είναι μικρά πανέμορφα κουτάκια, μικρότερα και από android boxes, που κάνουν ότι ακριβώς θες: τα πάντα. Άπαξ και το στήσεις θες μόνο ένα mouse και κάνεις τα πάντα πραγματικά. Παίζει τα πάντα (και 4k στα 30fps) και κατεβάζει και υποστήριξη πολύ καλή (Intel γαρ) και δεν είναι ογκώδη όπως τα PCs.
Έρχομαι από εμπειρία 2 media players (egreat & mede8er) και έχω χειριστεί όλα εκτός android (δικό μου). Αν δεν θες τα 400 περίπου που στοιχίζει ένα πλήρες i3 δες τα Pipo. Κάποιοι εδώ τα έχουν κ νομίζω είναι ευχαριστημένοι (αλλά ξεχνάς 4k).
Νομιζω εχωντας αναφερει οτι δινω μεχρι 120 αντε με πολυ ζορι 150 ευρω εννοειτε οτι τα ξεχναω αυτα αφου ειναι ποιο ακριβα απο ενα φτηνο htpc.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε μου elamnte το ιντερνετ είναι γεμάτο πληροφορίες αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις. Η αναμενόμενη τιμή του Q5 είναι εκεί στα 120-150 ευρώ. Η άποψή μου για τα Android δεν προυποθέτει πως δεν είναι ικανά να αναπαράγουν τα αρχεία που επιθυμείς. άλλη επεξεργασία βίντεο όμως κάνουν τα dedicated γι αυτή τη δουλειά Sigma chipsets π.χ. Η Himedia δεν έχει δείξει αναξιοπιστία ως προς την συνέχειά της στον χώρο. Γι αυτό και συμφωνησα με την πρόταση αγοράς του αναμενόμενου Q5.
Επειδη εσυ μαλλον γνωριζεις παρα μα παρα πολλα media players ποιο dedicated media player και οχι android ή winddows media player θα μου προτεινες μεχρι 150 ευρω και γιατι?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω

Νομιζω εχωντας αναφερει οτι δινω μεχρι 120 αντε με πολυ ζορι 150 ευρω εννοειτε οτι τα ξεχναω αυτα αφου ειναι ποιο ακριβα απο ενα φτηνο htpc.

Επειδη εσυ μαλλον γνωριζεις παρα μα παρα πολλα media players ποιο dedicated media player και οχι android ή winddows media player θα μου προτεινες μεχρι 150 ευρω και γιατι?

Φθηνό και HTPC είναι λέξεις που δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση. Απλά τα NUC είναι πιο μικρά και πιο φθηνά από ένα HTPC που θα στήσεις μόνος σου.

"dedicated media player και οχι android ή winddows media player θα μου προτεινες μεχρι 150 ευρω" (όπως το περιγράφεις) που να παίζει και 4k ή Η265 δεν θα βρεις (το Dune 4K που ΘΑ κυκλοφορήσει έχει 350 αρχική τιμή).
Παρόλα αυτά, αν δεν θες 4k & H265 το MED 600 θα σε καλύψει απόλυτα.

Δυστυχώς ότι πληρώνεις παίρνεις.

Εγώ ψάχνω mediaplayer για να συνδέσω κυρίως σε σύστημα ήχου που να υποστηρίζει στην προκειμένη περίπτωση όσο το δυνατόν περισσότερα format ήχου. Το βίντεο δεν με πολυ ενδιαφέρει.
Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να έχει είναι οθόνη ώστε να μπορώ να βλέπω τι παίζει, κτλ. Κάτι σαν τα φορητά mp3. Δεν θέλω να χρησιμοποιώ εξωτερική οθόνη για αυτή την δουλειά.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Καποιος απο τους previewers των media player εχει youtube καναλι το οποιο να παρουσιαζει τα οποια media players εχει δει και να λεει τις αποψεις του.

Αγορα νεου Media Player
καλημέρα. θέλω να αγοράσω ενα Media Player. έχω βρει αυτο:WESTERN DIGITAL WDBPUF0000NBK WD TV MEDIA PLAYER (http://www.e-shop.gr/western-digital-wdbpuf0000nbk-wd-tv-media-player-p-PER.304769). με ενδιαφέρει μόνο να μπορεί να αναπαράγει τις περισσότερες μορφές αρχείων με ελληνικούς εξωτερικούς υποτίτλους από σκληρό δίσκο ή από usb φλασακι και μόνο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το online streaming. έχω όμως διαβάσει αρκετές άσχημες κριτικές από διαφόρους στο το skrutz. παραθέτω μερικές παρακάτω:
Κολλάει και διακόπτει την προβολή της ταινίας για λιγα δευτερόλεπτα ποτε μια και δυο φορες κατα την διάρκεια της προβολής και ποτέ συχνότερα.

Οι σκληροί δίσκοι ό,τι και να 'ναι και με δική τους τροφοδοσία 2,5 ή 3,5 ιντσών, κολλάνε μετά από λίγο πάντα και μπλοκάρει όλο το player.

Πολλές φορές χρειάζεται Restart ξανά και ξανά γιατί δεν παίζει κανένα αρχείο.

Το WiFi ειναι προκαθορισμένο στο να μην κλείνει ποτέ.

Μερικές φορές αναφέρει ότι δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον τύπο video και αναγκάζομαι να το ξανά προγραμματίσω.

οι υπότιτλοι παίζουν μια χαρα απλά θέλει να είναι ξεκλειδωμένοι όταν περαστούν απο το pc στον σκληρό δίσκο.

ισχύουν όλα αυτά στην αναπαραγωγή από εξωτερικό σκληρό δίσκο συνδεδεμένο στη usb θήρα ή αφορούν αναπαραγωγή από online streaming?

Εγώ πάντως προσανατολίζομαι σε Cherry Trail Mini PC, όπως το InFocus Kangaroo. Έχει να προτείνει κάτι παρόμοιο κάποιος στα ίδια λεφτά (μέχρι 120 ευρώ) από μαγαζί που να στέλνει Ελλάδα?

Αγορα νεου Media Player
καλημέρα. θέλω να αγοράσω ενα Media Player. έχω βρει αυτο:WESTERN DIGITAL WDBPUF0000NBK WD TV MEDIA PLAYER (http://www.e-shop.gr/western-digital-wdbpuf0000nbk-wd-tv-media-player-p-PER.304769). με ενδιαφέρει μόνο να μπορεί να αναπαράγει τις περισσότερες μορφές αρχείων με ελληνικούς εξωτερικούς υποτίτλους από σκληρό δίσκο ή από usb φλασακι και μόνο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το online streaming. έχω όμως διαβάσει αρκετές άσχημες κριτικές από διαφόρους στο το skrutz. παραθέτω μερικές παρακάτω:
Κολλάει και διακόπτει την προβολή της ταινίας για λιγα δευτερόλεπτα ποτε μια και δυο φορες κατα την διάρκεια της προβολής και ποτέ συχνότερα.

Οι σκληροί δίσκοι ό,τι και να 'ναι και με δική τους τροφοδοσία 2,5 ή 3,5 ιντσών, κολλάνε μετά από λίγο πάντα και μπλοκάρει όλο το player.

Πολλές φορές χρειάζεται Restart ξανά και ξανά γιατί δεν παίζει κανένα αρχείο.

Το WiFi ειναι προκαθορισμένο στο να μην κλείνει ποτέ.

Μερικές φορές αναφέρει ότι δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον τύπο video και αναγκάζομαι να το ξανά προγραμματίσω.

οι υπότιτλοι παίζουν μια χαρα απλά θέλει να είναι ξεκλειδωμένοι όταν περαστούν απο το pc στον σκληρό δίσκο.

ισχύουν όλα αυτά στην αναπαραγωγή από εξωτερικό σκληρό δίσκο συνδεδεμένο στη usb θήρα ή αφορούν αναπαραγωγή από online streaming?

Όχι. Δεν ισχύουν με τον τρόπο που γράφονται. Όντως το player έχει limitations όσον αφορά την αναπαραγωγή αρχείων τα οποία αναφέρονται στη σελίδα του κατασκευαστή. (Δηλαδή όσα ο κατασκευαστής δεν αναφέρει, δεν αναπαράγονται ή αναπαράγονται με προβλήματα) Επίσης όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αρχεία και εκδόσεις κωδικοποιήσεων αρχείων βίντεο που χρειάζονται special encoders διαθέσιμους από το μηχάνημα για να διαβαστούν. Αυτά τα αρχεία είναι λίγα. Η απουσία γνωσης όμως των καταναλωτών που ό,τι αρχείο βρίσκουν το θεωρούν και σύμφωνο με τις προδιαγραφές των μηχανημάτων και των αρχείων οδηγεί σε κριτική που αποδίδει το λάθος στα μηχανήματα κι όχι στα αρχεία. Τώρα, σκληροί δίσκοι και μάλιστα με δική τους τροφοδοσία που να κολλάνε.......είναι προφανώς αστοχία κρίσης και αυτό. (ίσως ένα defragmentation του δίσκου να του έλυνε το πρόβλημα) . Ξεκλειδωμένοι υπότιτλοι επίσης αποτελεί νέο είδος έκφρασης. Κάτι άλλο προφανώς θέλει να σου πει ο σχολιαστής ... Εν ολίγοις, το μηχάνημα άμα το ταίσεις με σωστά mkv's και υποτίτλους στο ίδιο όνομα με το αρχείο θα σου παίξει μια χαρά. Αρχεία VC-1, H.265 και άλλες νέες μορφές κωδικοποίησης δεν νομίζω, αφού έχει σταματήσει η αναβάθμισή του απότι ξέρω.

ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές διευκρινίσεις.

έχω μια τελευταία ερώτηση: έχει να προτείνει κανένας κάποιον καλύτερο Media Player, μέχρι 100-120 ευρό και να υπάρχει στην ελληνική αγορά?
επαναλαμβάνω την χρήση που τον θέλω "να μπορεί να αναπαράγει τις περισσότερες μορφές αρχείων, με ελληνικούς εξωτερικούς υποτίτλους από σκληρό δίσκο ή από usb φλασακι και μόνο"

Εγώ πάντως προσανατολίζομαι σε Cherry Trail Mini PC, όπως το InFocus Kangaroo. Έχει να προτείνει κάτι παρόμοιο κάποιος στα ίδια λεφτά (μέχρι 120 ευρώ) από μαγαζί που να στέλνει Ελλάδα?

Ποιός πουλάει το συγκεκριμένο player ;;;;;;;;
Υπάρχει πωλητής στην Ευρώπη ;;;;
Πόσα ευρώ κοστίζει ;;;;;
Υπάρχει καμία αναφορά / δοκιμή πουθενά ;;;;

Πωλείται στην Αμερική μόνο
Ορίστε και μια κριτική.
Υπάρχει τρόπος να το πάρεις, θα πληρώσεις περίπου $25 σε μια μεταφορική εταιρία που ειδικεύεται σε τέτοια θέματα (αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος με αυτές τις εταιρίες να χρειαστείς εκτελωνισμό).

Κυριως προς onlinen, papdoux & baspav που φαινετε οτι γνωριζουν πολλα απο media players και εχουν προσωπικη πειρα δηλαδη τα εχουν δουλεψει και δεν τα ειδαν απλα σε ενα preview ή unboxing video.

Τελικα ποιο μου προτεινετε να παρω και γιατι με πολυ ζορι τα 150 ευρω?

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας.

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Κυριως προς onlinen, papdoux & baspav που φαινετε οτι γνωριζουν πολλα απο media players και εχουν προσωπικη πειρα δηλαδη τα εχουν δουλεψει και δεν τα ειδαν απλα σε ενα preview ή unboxing video.

http://www.you.gr/proionta/eikona-i.../media-players/media-player-mede8er-med600x3d

Νεώτερο, τα περισσότερα formats , υποστήριξη ενεργή.

εγώ σου συνιστώ υπομονή ... :)

Αν πιστεύεται οτι πρόκειται να βγει καποιο καλο media player σε αρκετα καλη τιμη τοτε κανενα προβλημα να περιμενω αλλα μεχρι ποτε?

Παντως το med600x3d με βαση αυτο εχει σταματησει να υποστηριζεται.

Και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσω 150 ευρω για ενα τοσο παλιο προιον που πλεον δεν υποστηριζεται(Τουλαχιστον επισημα).

εγώ σου συνιστώ υπομονή ... :)
Ξερεις κατι και δεν μας το λες?

Ότι τα πράγματα είναι ρευστά. Σήμερα διάβαζα ότι o amlogic s905 υποστηρίζει hevc 10 bit decoding αλλά στέλνει στην τηλεόραση 8 bit και ότι θα βγει νέος 905χ που θα στέλνει 10

Ναι καλα ολα αυτα, αλλα δυστυχως πολυ αοριστα μιας και ειναι απλα για το μελλον και δεν διευκρινιζουν το ποτε περιπου.

Πιστευω καταλαβαινεις τι θελω να πω.