Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αν πιστεύεται οτι πρόκειται να βγει καποιο καλο media player σε αρκετα καλη τιμη τοτε κανενα προβλημα να περιμενω αλλα μεχρι ποτε?

Παντως το med600x3d με βαση αυτο εχει σταματησει να υποστηριζεται.

Και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να δωσω 150 ευρω για ενα τοσο παλιο προιον που πλεον δεν υποστηριζεται(Τουλαχιστον επισημα).

Η υποστήριξη στην οποία αναφέρεσαι ειναι 24 Φεβρουαρίου 2016 !!!!!!! Πιό φρέσκια δεν μπορεί να γίνει .....
και όχι μόνον αυτό αλλά ρήξε και μιά ματιά (στο φόρουμ της Mede8er) να δεις πόσες τέτοιες βελτιώσεις έχουν βγεί για το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Στο avclub.gr υπάρχουν 397 σελίδες για το Mede8er 600x3d, και άλλες 31 σελίδες για το Mede8er800x3d ..................

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ναι αλλα αυτη ειναι beta εκδοση οχι τελικη.

Εσυ πιστευεις οτι αξιζει η αγορα του med600x3d μιας και ακομα συνεχιζει να υποστηριζεται?

Ναι αλλα αυτη ειναι beta εκδοση οχι τελικη.

Εσυ πιστευεις οτι αξιζει η αγορα του med600x3d μιας και ακομα συνεχιζει να υποστηριζεται?

Είπαμε Ναι φίλε μου ........

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Νομίζω πολύ το κουράζεις το θέμα φίλε elamnte.

Εδώ και 2-3 σελίδες σου λέμε τις απόψεις και το ψειρίζεις πάρα πολύ. Μετρημένα κουκιά είναι όμως. Απλά τα πράγματα.

* Dedicaded media player που να παίζει 4k και HEVC δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στα max 150 που θες.

* Η καλύτερη επιλογή dedicaded media player μέχρι 1080p και όχι HEVC αυτή τη στιγμή είναι το Mede8er 600 (μέχρι 150 πάντα). Η καλύτερη, δε χρειάζεται να ρωτάς τίποτε άλλο.

* Μπορείς να πάρεις android box αφού θες και 4k και HEVC και μέχρι 150 . Να ξέρεις όμως ότι ρισκάρεις. Ποιότητα, προβλήματα, σωστή αναπαραγωγή.

* Αν θες κάτι να παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ (και όχι μόνο) παίρνεις ένα HTPC/NUC/PC κάτι από αυτά αλλά ξέχνα τα 150 , το λιγότερο 400 με 450.

* Να έχεις πάντα γνώμονα την παροιμία "η φτήνια τρώει τον παρά".

Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Οντως οτι το ψειριζω ισχυει.
Γιατι δεν ειναι εποχες για να αγοραζουμε χωρις να το ψαχνουμε πρωτα και ειδικα τετοιου ειδους πραγματα.

Το "Η φτηνια τρωει τον παρα" δεν ισχυει παντα.

Είπαμε Ναι φίλε μου ........
Να μην περιμενω δηλαδη με βαση αυτο:
εγώ σου συνιστώ υπομονή ... :)

Να προβω στην αγορα του med600x3d μιας και οπως φαινετε θα συνεχισει να υποστηριζεται(Υπαρχει περιπτωση να υποστηριξει και τη νεα κωδικοποιηση h265?)

Οκ λοιπον θα το αγορασω απο εδω μιας και πλεον δεν υπαρχει καπου αλλου.
Αλλα θα το ψαξω λιγο ακομα πριν.

Last edited:

Εγώ παρήγγειλα το Infocus Kangaroo, αλλά θα κάνει περίπου 2-3 εβδομάδες να φτάσει.

Εγώ παρήγγειλα το Infocus Kangaroo, αλλά θα κάνει περίπου 2-3 εβδομάδες να φτάσει.

Είδα το site απο αυτο.δεν έχω καταλάβει η χρήση οταν συνδεθει με tablet και αν κατάλαβα καλα με iPad;πως θα παίρνει ρεύμα ;

Έχει μπαταρία δικιά του, όμως κρατάει 2-3 ώρες unplugged.

Από Microsoft store, στα $99. Ύστερα προτείνω τη χρησιμοποίηση μεταφορικής, όπως Stackry η Comgateway.

@elamnte ( και όποιον άλλον... )
Θές αναπαραγωγή όλων των ειδών αρχείων σε μια χρονική στιγμή που αλλάζει ο κόσμος της κωδικοποίησης κι έρχονται τα πάνω κάτω. Ότι και να διαλέξεις σήμερα, θα θές να το αλλάξεις σε ένα χρόνο.
Μην πετάξεις 150 ευρώ, πέτα μόνο 35 σε ένα μηχανάκι με επεξεργαστή Amlogic S905. Θα σε καλύψει ΑΠΟΛΥΤΑ και σήμερα και στο άμεσο μέλλον, και όταν θα το αλλάξεις θα χαλαλίζεις τα ελάχιστα χρήματα
Ενδεικτικά: MXQ-Pro-4K-Ultra-HD-64bit-Amlogic-S905-Quad-Core-H-265-Hardware-Decoding

τωρα με γ.... φιλε.

Και ελεγα να προβω σε αγορα του med600x3d αλλα με αυτα που μου ειπες μου γ.... τη ψυχολογια.

Δεν ξερω οσο αφορα android media player δεν ειχα ποτε μου εκτος απο το κινητο μου(Samsung galaxy s4) και πιστευω θα ειναι δυσκολο να βρω ενα app το οποιο να μπορει να παιζει τα παντα χωρις πολλες - πολλες ρυθμισεις.

Θελω ενα media player το οποιο αν ειναι δυνατον να κοστιζει μεχρι 150 ευρω και να μπορει να παιζει τα παντα(Ακομα και το μελλοντικο h265, 4k) αλλα χωρις να πρεπει να ασχοληθω με ενα καρο ρυθμισεις κ.τ.λ.

Το med600x3d που θα αγοραζα πιστευα οτι θα τα εκανε αυτα ναι μεν χωρις υποστηριξη h265, 4k αλλα ολα τα αλλα θα τα επαιζε χωρις να χρειαζεται να πεδευτω πολυ γι' αυτο.

τωρα με γ.... φιλε.

Και ελεγα να προβω σε αγορα του med600x3d αλλα με αυτα που μου ειπες μου γ.... τη ψυχολογια.

Δεν ξερω οσο αφορα android media player δεν ειχα ποτε μου εκτος απο το κινητο μου(Samsung galaxy s4) και πιστευω θα ειναι δυσκολο να βρω ενα app το οποιο να μπορει να παιζει τα παντα χωρις πολλες - πολλες ρυθμισεις.

Θελω ενα media player το οποιο αν ειναι δυνατον να κοστιζει μεχρι 150 ευρω και να μπορει να παιζει τα παντα(Ακομα και το μελλοντικο h265, 4k) αλλα χωρις να πρεπει να ασχοληθω με ενα καρο ρυθμισεις κ.τ.λ.

Το med600x3d που θα αγοραζα πιστευα οτι θα τα εκανε αυτα ναι μεν χωρις υποστηριξη h265, 4k αλλα ολα τα αλλα θα τα επαιζε χωρις να χρειαζεται να πεδευτω πολυ γι' αυτο.

Ακριβώς. Προχώρα και πάρτο. Ασε το h265 & to 4K .Μέχρι να βγούν σωστά αυτά...θα έχεις κάνει απόσβεση τα λεφτά που θα δώσεις. Και θα έχεις γλυτώσει την απραξία που σε βάζει το πολύ ψάξιμο. Μέχρι να αλλάξει ο κόσμος της κωδικοποίησης .....έχουμε καιρό.

Να παρω αυτο που προτεινει ο rykios ποιο πανω?
Θα προτημουσα να το βρω σε ebay που εχω ξαναπαραγειλει πραγματα γιατι απο αυτο το site δεν εχω ξανα-παραγειλει ποτε μου τιποτα.

Ειναι φτηνο και θα ειμαι καλυμενος τουλαχιστον για 1 - 2 χρονια.

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ειναι φτηνο και θα ειμαι καλυμενος τουλαχιστον για 1 - 2 χρονια.

Απαντάς μόνος σου (mede8er) αλλά πάλι ρωτάς τα ίδια πράγματα.
Αν σου αντέξει 2 χρόνια η κινεζια. Θα το πω άλλη μία φορά: η φθηνια τρώει τον παρά.

Το 4k ακόμη είναι ελάχιστα υποστηριζόμενο. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ψάχνετε. Μην ακούσω "στο μέλλον". Το ακούω πολύ καιρό.

Γύρω στα $25-30, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο κόστος, συμφέρει να πάρεις και άλλα πράγματα και να τα στείλεις όλα μαζί.

Έχω την εντύπωση οτι τα 4κ κλπ θα μας απασχολήσουν αργότερα .Υπάρχουν μεν αλλά μέχρι να εδραιωθούν και να περάσουν στην μαζική παραγωγή και κυκλοφορία θα περάσει χρόνος ακόμα.
Άλλωστε όταν βγαίνει μια τεχνολογία στην παραγωγή αρχίζει να ξεπηδάει μια νέα. Πάντα έτσι γίνοταν και θα γίνεται.
Το med600 είναι ένα απολύτως αξιόπιστο μηχανάκι οπότε αν το έχεις βάλει στο μάτι πάρτο !

Γύρω στα $25-30, αλλά αυτό είναι το ελάχιστο κόστος, συμφέρει να πάρεις και άλλα πράγματα και να τα στείλεις όλα μαζί.
Με θέματα "τελωνείου" τι γίνεται με αυτήν την μέθοδο αποστολής ;;;;;

Το 4k ακόμη είναι ελάχιστα υποστηριζόμενο. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ψάχνετε. Μην ακούσω "στο μέλλον". Το ακούω πολύ καιρό.

Έχω την εντύπωση οτι τα 4κ κλπ θα μας απασχολήσουν αργότερα .Υπάρχουν μεν αλλά μέχρι να εδραιωθούν και να περάσουν στην μαζική παραγωγή και κυκλοφορία θα περάσει χρόνος ακόμα.
Άλλωστε όταν βγαίνει μια τεχνολογία στην παραγωγή αρχίζει να ξεπηδάει μια νέα. Πάντα έτσι γίνοταν και θα γίνεται.
Το med600 είναι ένα απολύτως αξιόπιστο μηχανάκι οπότε αν το έχεις βάλει στο μάτι πάρτο !

Παιδιά το 4Κ μπορεί να αργήσει, μπορεί και να μην έρθει καν (ποιός το χ@#$:p) αλλά το HEVC/H265 είναι εδώ, και θεωρώ σήμερα την αγορά μηχανήματος που δεν το υποστηρίζει τουλάχιστον άστοχη.
Προσωπικά εδώ και μισό χρόνο που μαζεύω αποκλειστικά hevc (όταν υπάρχει, που κυρίως στις νέες κυκλοφορίες πάντα υπάρχει) έχω γλιτώσει πάμπολλα GB χωρίς να χάσω σε ποιότητα, βασικά με έχει γλυτώσει από την αγορά τουλάχιστον ενός δίσκου.
Υπάρχει λόγος σοβαρός λοιπόν.