Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Οσο το ειχα (δυο φορες!) δουλευε μια χαρα, για τα προβληματα που αναφερουν δεν εχω ιδεα (γιατι απλα δεν το εχω πλεον)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Σηκώνει kodi 17?

Πιο πάνω επίσης διαβάζω για κρασαρίσματα στο kodi κλπ.

Ισχύει?

Θέλει custome rom για να παίξει χωρίς θέματα?

'ΜΑΚΡΥΑ' !!!

Οταν ΘΑ βγαλουν fw που ΘΑ λυνει τα προβληματα (και ειναι και αρκετουτσικα) τοτε ΘΑ το ξαναδεις..

(εδω και σχεδον 1,5 μηνα περιμενουν το υποτιθεμενο νεο fw που θα ελυνε καποια προβληματα...
Σιγην Ιχθυος..
Καθολου απιθανο και να το εγκατεςληψαν, αν δεν βγαλουν μεχρι τελους του μηνα τοτε να το θεωρεις βεβαιο...Ηδη πολυ χρηστες που εχουν την δυνατοτητα τα επιστρεφουν πισω)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

'ΜΑΚΡΥΑ' !!!

Οταν ΘΑ βγαλουν fw που ΘΑ λυνει τα προβληματα (και ειναι και αρκετουτσικα) τοτε ΘΑ το ξαναδεις..

(εδω και σχεδον 1,5 μηνα περιμενουν το υποτιθεμενο νεο fw που θα ελυνε καποια προβληματα...
Σιγην Ιχθυος..
Καθολου απιθανο και να το εγκατεςληψαν, αν δεν βγαλουν μεχρι τελους του μηνα τοτε να το θεωρεις βεβαιο...Ηδη πολυ χρηστες που εχουν την δυνατοτητα τα επιστρεφουν πισω)

Μα δεν το στοχεύω (το gt1) γιατί διάβασα για πολλά bugs σε φορουμ κλπ

Άρα υπάρχει κάποιο που προτείνεις?

Το MECOOL BB2 PRO ?

Μα δεν το στοχεύω (το gt1) γιατί διάβασα για πολλά bugs σε φορουμ κλπ

Άρα υπάρχει κάποιο που προτείνεις?

Το MECOOL BB2 PRO ?
αγόρασε ένα raspberry pi και θα είσαι μια χαρά με το kodi

αγόρασε ένα raspberry pi και θα είσαι μια χαρά με το kodi

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με rasberry pi επειδή είμαι τεμπέλαρος ! :drool1:

Πέρα απ το raspberry pi υπάρχει κάποια πρόταση ?

'ΜΑΚΡΥΑ' !!!

Σιγην Ιχθυος..
Φίλος το έχεις το κουτί; αντιμετωπίζεις τόσα πολλά προβλήματα;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι αδερφέ..
Παθων και εγω.
Το ειχα και το άλλαξα.
Άρα ξερω πολυ καλα τι λεω.
Αν δεν αλλάξουν ριζικά το fw καλυτερα να κοιτάξετε 'αλλου'..

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Ναι αδερφέ..
Παθων και εγω.
Το ειχα και το άλλαξα.
Άρα ξερω πολυ καλα τι λεω.
Αν δεν αλλάξουν ριζικά το fw καλυτερα να κοιτάξετε 'αλλου'..
Μήπως έχουν διορθώσει κάτι μετά που το έδωσες; πολύ τραγικά τα γράφεις, τόσο χάλια!

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με rasberry pi επειδή είμαι τεμπέλαρος ! :drool1:

Πέρα απ το raspberry pi υπάρχει κάποια πρόταση ?

δηλαδή σου είναι δύσκολο να κατεβάσεις κάτι από το internet και να ακολουθήσεις τις οδηγίες? περισσότερο θα ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο παρά με το raspberry

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Μήπως έχουν διορθώσει κάτι μετά που το έδωσες; πολύ τραγικά τα γράφεις, τόσο χάλια!

Κοιτά, και το forum τους να δείς τα παράπονα των χρηστών.
Ενας τυπος έβγαλε ενα δικό του fw το οποίο υποτίθετε λύνει καποια προβληματα με το kodi.
Αλλα απο το επίσημο site...σιγην
Άστο, κοιτά κατι αλλο

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

δηλαδή σου είναι δύσκολο να κατεβάσεις κάτι από το internet και να ακολουθήσεις τις οδηγίες? περισσότερο θα ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο παρά με το raspberry

Ενταξει δικιο εχεις!

Θελω ομως κατι σε κουτι να μπει στο σαλονι να μην εχω κ γκρινια.

Μην βαρας! Δηλαδη μετα το Pi δεν υπαρχει ζωη?

Ενα ρημαδο κουτι γυρω στα 60 ευρω?

Ενταξει δικιο εχεις!

Θελω ομως κατι σε κουτι να μπει στο σαλονι να μην εχω κ γκρινια.

Μην βαρας! Δηλαδη μετα το Pi δεν υπαρχει ζωη?

Ενα ρημαδο κουτι γυρω στα 60 ευρω?

φυσικά και υπάρχει αλλά θα αναλήψεις και μόνος σου αν αγοράσεις κάποιο από αυτά ότι δεν είναι όλα ρόδινα, περισσότερες πιθανότητες στο να δουλεύει καλά και αξιόπιστα έχεις με το pi παρά με κάποιο android TV box
στα 60 ευρώ με windows http://www.banggood.com/Pipo-X1S-Wi...ROM-Wifi-Bluetooth-4_0-Mini-PC-p-1109547.html

Τι είναι αυτό το παραπανω που θελετε να κανετε με το kodi και δεν το κανει ένα android player;

Thanks γιατρε μου .
Το εχει βρει στα 81 και εχει σκαλωσει αναμεσα σε αυτο και το BB2 PRO με τις DDR4 που ειναι στα 66 ή στα 63 με κουπονι "GBMBB2P" .
Θα μας το κανεις παρουσιαση στο muigr ?

παντως απο το γερμανικο αμαζον ερχεται με τα μεταφορικα στα 125 ευρω,αυτο δειχνει απο προδιαγραφες να φυσαει,αλλα το θεμα ειναι τι γινεται με το λειτουργικο,αναβαθμισεις και γενικοτερη υποστηριξη.Με οσα διαβαζω εδω,καταληγω οτι μονο τα minix εχουν σοβαρη υποστηριξη,αλλα αυτο το πληρωνεις με τιμες Χ2 τελικα.

φυσικά και υπάρχει αλλά θα αναλήψεις και μόνος σου αν αγοράσεις κάποιο από αυτά ότι δεν είναι όλα ρόδινα, περισσότερες πιθανότητες στο να δουλεύει καλά και αξιόπιστα έχεις με το pi παρά με κάποιο android TV box
στα 60 ευρώ με windows http://www.banggood.com/Pipo-X1S-Wi...ROM-Wifi-Bluetooth-4_0-Mini-PC-p-1109547.html

Ευχαριστώ για την απάντηση όπως ευχαριστώ κι όλους όσους μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν !

Δεν είμαι εντελώς άσχετως απο android box. Είχα ενα beelink και τώρα έχω ενα T95M (S905) το οποίο θα δώσω στον αδερφό για να πάρω κάτι λίγο καλύτερο.

Μια χαζή ερώτηση.

Αυτό που προτείνεις έχει Win10.

Το kodi λειτουργεί χωρίς θέματα?

Αν πάρω πάντω android έχω ψιλοκαταλήξει στο Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X.

Last edited:

Ευχαριστώ για την απάντηση όπως ευχαριστώ κι όλους όσους μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν !

Δεν είμαι εντελώς άσχετως απο android box. Είχα ενα beelink και τώρα έχω ενα T95M (S905) το οποίο θα δώσω στον αδερφό για να πάρω κάτι λίγο καλύτερο.

Μια χαζή ερώτηση.

Αυτό που προτείνεις έχει Win10.

Το kodi λειτουργεί χωρίς θέματα?

Αν πάρω πάντω android έχω ψιλοκαταλήξει στο Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X.

όπως λειτουργεί το kodi και στο pc σου

όπως λειτουργεί το kodi και στο pc σου

To pc μου έχει 1TB σκληρό για να κάνει cache και 4GB DDR3 κι ολίγον καλύτερο intel επεξεργαστή !

Οπότε μάλλον δεν θα παίζει ακριβώς το ίδιο. :operator:

Ευχαριστώ όπως και να χει.

Θα πάρω το Beelink.

Καλημέρα.
Από ότι έχω διαβάσει (και εδώ στο φόρουμ) το Beelink GT1 TV Box μοιάζει να έχει θεματάκια. Κάτι αντίστοιχο όπως το Alfawise S92 TV Box με τον ίδιο επεξεργαστή και αντίστοιχη τιμή, υπάρχει περίπτωση να έχει και αυτό θέματα ??
Δηλαδή είναι πρόβλημα του επεξεργαστή ή απλά της υλοποίησης (Beelink)?. Γιατί πραγματικά σκεφτόμουν να πάω προς το Alfawise S92 TV Box.

'ΜΑΚΡΥΑ' !!!

Σιγην Ιχθυος..

Μπέρδεψα λίγο ...
Μιλάμε για το Beelink GT1 TV Box; Στο site αυτό λέει πως έρχεται με KODI 16.1.
Για το MECOOL BB2 TV Box Amlogic S912 τι λέτε; Στο site λένε πως έχει το KODI 17. Θα έχει και αυτό τα προβλήματα που λέτε; Το έχει κανείς;
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εγώ μιλώ για το GT1.
Για το άλλο δεν έχω αποψη