Σηκώνει kodi 17?
Πιο πάνω επίσης διαβάζω για κρασαρίσματα στο kodi κλπ.
Ισχύει?
Θέλει custome rom για να παίξει χωρίς θέματα?
'ΜΑΚΡΥΑ' !!!
Οταν ΘΑ βγαλουν fw που ΘΑ λυνει τα προβληματα (και ειναι και αρκετουτσικα) τοτε ΘΑ το ξαναδεις..
(εδω και σχεδον 1,5 μηνα περιμενουν το υποτιθεμενο νεο fw που θα ελυνε καποια προβληματα...
Σιγην Ιχθυος..
Καθολου απιθανο και να το εγκατεςληψαν, αν δεν βγαλουν μεχρι τελους του μηνα τοτε να το θεωρεις βεβαιο...Ηδη πολυ χρηστες που εχουν την δυνατοτητα τα επιστρεφουν πισω)
αγόρασε ένα raspberry pi και θα είσαι μια χαρά με το kodiΜα δεν το στοχεύω (το gt1) γιατί διάβασα για πολλά bugs σε φορουμ κλπ
Άρα υπάρχει κάποιο που προτείνεις?
Το MECOOL BB2 PRO ?
αγόρασε ένα raspberry pi και θα είσαι μια χαρά με το kodi
Φίλος το έχεις το κουτί; αντιμετωπίζεις τόσα πολλά προβλήματα;'ΜΑΚΡΥΑ' !!!
Οταν ΘΑ βγαλουν fw που ΘΑ λυνει τα προβληματα (και ειναι και αρκετουτσικα) τοτε ΘΑ το ξαναδεις..
(εδω και σχεδον 1,5 μηνα περιμενουν το υποτιθεμενο νεο fw που θα ελυνε καποια προβληματα...
Σιγην Ιχθυος..
Καθολου απιθανο και να το εγκατεςληψαν, αν δεν βγαλουν μεχρι τελους του μηνα τοτε να το θεωρεις βεβαιο...Ηδη πολυ χρηστες που εχουν την δυνατοτητα τα επιστρεφουν πισω)
Μήπως έχουν διορθώσει κάτι μετά που το έδωσες; πολύ τραγικά τα γράφεις, τόσο χάλια!Ναι αδερφέ..
Παθων και εγω.
Το ειχα και το άλλαξα.
Άρα ξερω πολυ καλα τι λεω.
Αν δεν αλλάξουν ριζικά το fw καλυτερα να κοιτάξετε 'αλλου'..
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν θέλω να ασχοληθώ με rasberry pi επειδή είμαι τεμπέλαρος ! :drool1:
Πέρα απ το raspberry pi υπάρχει κάποια πρόταση ?
Μήπως έχουν διορθώσει κάτι μετά που το έδωσες; πολύ τραγικά τα γράφεις, τόσο χάλια!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δηλαδή σου είναι δύσκολο να κατεβάσεις κάτι από το internet και να ακολουθήσεις τις οδηγίες? περισσότερο θα ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο παρά με το raspberry
Ενταξει δικιο εχεις!
Θελω ομως κατι σε κουτι να μπει στο σαλονι να μην εχω κ γκρινια.
Μην βαρας! Δηλαδη μετα το Pi δεν υπαρχει ζωη?
Ενα ρημαδο κουτι γυρω στα 60 ευρω?
Thanks γιατρε μου .
Το εχει βρει στα 81 και εχει σκαλωσει αναμεσα σε αυτο και το BB2 PRO με τις DDR4 που ειναι στα 66 ή στα 63 με κουπονι "GBMBB2P" .
Θα μας το κανεις παρουσιαση στο muigr ?
φυσικά και υπάρχει αλλά θα αναλήψεις και μόνος σου αν αγοράσεις κάποιο από αυτά ότι δεν είναι όλα ρόδινα, περισσότερες πιθανότητες στο να δουλεύει καλά και αξιόπιστα έχεις με το pi παρά με κάποιο android TV box
στα 60 ευρώ με windows http://www.banggood.com/Pipo-X1S-Wi...ROM-Wifi-Bluetooth-4_0-Mini-PC-p-1109547.html
Ευχαριστώ για την απάντηση όπως ευχαριστώ κι όλους όσους μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν !
Δεν είμαι εντελώς άσχετως απο android box. Είχα ενα beelink και τώρα έχω ενα T95M (S905) το οποίο θα δώσω στον αδερφό για να πάρω κάτι λίγο καλύτερο.
Μια χαζή ερώτηση.
Αυτό που προτείνεις έχει Win10.
Το kodi λειτουργεί χωρίς θέματα?
Αν πάρω πάντω android έχω ψιλοκαταλήξει στο Beelink MINI MXIII II TV Box Amlogic S905X.
όπως λειτουργεί το kodi και στο pc σου
'ΜΑΚΡΥΑ' !!!
Σιγην Ιχθυος..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.