Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Αγόρασα το Alfawise H96 Pro+ TV Box. Ευχαριστω πολυ για το κουπωνι vadegr.

Ελπιζω να μην το μετανιωσω ειδικα στην αναπαραγωγη 4k αρχειων.

Πρεπει να εχω ενεργη το "hardware accelaration" ή οχι? Και ποιο app μου προτεινεις να εγκαταστησω οταν με το καλο ερθει το media player?

Ασε το οπως ειναι οταν παραλαβεις. Εχει ηδη μια εκδοση του KODI μεσα με πολλα streaming "καλουδια" ;)
4Κ παιζει ανετα. Το δοκιμαζα και σημερα το πρωι κιολας.
Καλοριζικο και αν εχεις προβλημα με την αναπαραγωγη εδω ειμαστε.

Η τιμη ηταν ληστρικη στα 39.9
Δεν ξερω αν υπάρχουν ακομα.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Τι εννοεις οτι μετα απο ενα μισαωρο μονο εξαντληθηκαν ολα?

Δεν νομιζω.

Καποιο αλλο προγραμμα εκτος απο το kodi εχεις να προτεινεις? Π.χ. το vlc player δεν ειναι καλο? Αλλα με ενδιαφερει να μην εχει παρα πολλες ρυθμισεις και να παιζει τα παντα σχεδον αμεσα ειτε απο δικτυο, ειτε απο εξωτερικο δισκο.

Τι εννοεις οτι μετα απο ενα μισαωρο μονο εξαντληθηκαν ολα?

Δεν νομιζω.

Καποιο αλλο προγραμμα εκτος απο το kodi εχεις να προτεινεις? Π.χ. το vlc player δεν ειναι καλο? Αλλα με ενδιαφερει να μην εχει παρα πολλες ρυθμισεις και να παιζει τα παντα σχεδον αμεσα ειτε απο δικτυο, ειτε απο εξωτερικο δισκο.

Κατευθειαν τα παιζει το KODI. Δεν εχεις να κανεις κατι και ουτε ειναι πολύπλοκο.
Σαν εξωτερικο player προτιμω τον MX Player (pro) αλλα σου ξαναλεω πως δεν θα τον χρειαστείς.

Μπορω να του συνδεσω μοχλο xbox one s ή playstation 4 και να παιζω τα παιχνιδια που θα εχω εγκατεστημενα με καποιον απο αυτους τους μοχλους?

Αν μπορω πως ακριβως το κανω αυτο?

Μια ερώτηση..
Το mecool 8spro στο kodi κλειδώνει σωστά στα 23.976 ή κάνει το γνωστό jump?

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Το Alfawise h96 pro+ συνεχίζει να έχει τιμή 40,41 για 2 ημέρες ή 500 κομμάτια στο Gearbest.

Διαβαζω σε κάποιο revew ότι με την αναβάθμιση σε nougat υποστηρίζει hd audio, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει οτι παίζει dolby atmos kai dtsx;

Διαβαζω σε κάποιο revew ότι με την αναβάθμιση σε nougat υποστηρίζει hd audio, μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει οτι παίζει dolby atmos kai dtsx;

Εγω στο επιβεβαιωνω!
Αυτο διαβασες μήπως? :grandpa:

Ισχύει ακομα 39.99 στο gearbest με το κουπονι AH96PGB. Η τιμή ειναι απλά απίθανη (οπως και το player).

Προς ολους... Αν και το εχω ξαναγράψει, ο σκοπός αγιαζει τα μέσα.
Αν οι παρουσιασεις και οι αποψεις του υποφορουμ μας σας βοηθουν, προσπαθηστε στο μετρο του δυνατου (οκ αν υπαρχει μεγαλη διαφορα προφανως) να παραγγέλνετε απο τα affiliate link της Gearbest. Ασχετως είδους.
Με αυτο το τρόπο θα κανουμε και αλλες παρουσιασεις και στο μέλλον.

Δεν το εχω ψάξει. Τι να τα κανεις ωρε τοσα?

Ακουω προτασεις για media player σε home cinema (χωρις ΤV)

Προτεραιοτητες:
-ποιοτητα εικονας
- autoframerate
-NFS για strimαρισμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο το NAS. Kodi δεν προκειται να παιξει ποτέ στο setup αυτο.
-αξιοπιστια και σταθεροτητα οπως ενα desktop bluray player. Ουτε reboot περιεργα, ουτε παγωματα, ουτε να χανεται η ωρα οπως σε ενα beelink που χω στην ΤV.:flipout:
-φανταζομαι 3D και 4Κ ειναι πλεον στανταρ.
-αδιαφορο αν παιρνει εσωτερικο σκληρο αφου θα παιζει με nas
-επειδη εχω dune smart εχω φτιαξει ολη την συλλογη με yadis

Τι λετε; dune solo 4K, zidoo, nvidia ή καποιο άλλο;

Thank you .

Υ.Γ. παντως απ οτι διαβαζω δεν δικαιολογουνται τα 350 ευρω του dune στην σημερινη εποχη με τετοιο ανταγωνισμο. Τελος παντων.

Αν σε ενδιαφέρει το Dune Solo 4k, πουλάω το δικό μου, είναι το Dune HD Solo Lite, αγορασμένο 7ο/2017 από Ελληνικό Κατάστημα (άρα και ευκολία στην εγγύηση αν συμβεί κάτι), ελάχιστα χρησιμοποιημένο (λόγω μωρού και NUC), κανένα ψεγάδι, πλήρη και προσεγμένη συσκευασία.
Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου pm, είμαι από Αθήνα.

Ακουω προτασεις για media player σε home cinema (χωρις ΤV)

Προτεραιοτητες:
-ποιοτητα εικονας
- autoframerate
-NFS για strimαρισμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο το NAS. Kodi δεν προκειται να παιξει ποτέ στο setup αυτο.
-αξιοπιστια και σταθεροτητα οπως ενα desktop bluray player. Ουτε reboot περιεργα, ουτε παγωματα, ουτε να χανεται η ωρα οπως σε ενα beelink που χω στην ΤV.:flipout:
-φανταζομαι 3D και 4Κ ειναι πλεον στανταρ.
-αδιαφορο αν παιρνει εσωτερικο σκληρο αφου θα παιζει με nas
-επειδη εχω dune smart εχω φτιαξει ολη την συλλογη με yadis

Τι λετε; dune solo 4K, zidoo, nvidia ή καποιο άλλο;

Thank you .

Υ.Γ. παντως απ οτι διαβαζω δεν δικαιολογουνται τα 350 ευρω του dune στην σημερινη εποχη με τετοιο ανταγωνισμο. Τελος παντων.

για εμενα vfm το xiaomi mi και μετα-σε αλλο κοστος βεβαια-nvidia .
η ενδιαμεση λυση ειναι το zidoo,το οποιο εαν εξαιρεσεις το Kodi που δεν σε ενδιαφερει,ειναι αψογο.