Αγορα νεου Media Player: "Ποιο να αγοράσω?"

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχω παρει το alfawise h96+ pro και ενω μεσω του προγραμματος es explorer μπορω να δω τους κοινοχρηστους φακελους που εχω στο netbook μου γιατι το αντιστροφο δεν γινεται ακομα και οταν ενεργοποιω το "απομακρυσμενος ftp διαχειριστής" βλεπω μονο την εσωτερικη μνημη των 32gb του μηχανηματος και οχι τον δισκο που εχω συνδεσει στη usb.

Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Kαλημερα.Μπορει να βαλει κανεις τα βηματα για να βαλουμε ελληνικους υποτιτλους στο kodi?Καθως το εγκατεστησα χτες,η επιλογη "Opensubtitles.org by Opensubtitles" δεν υπηρχε και εβαλα μια παραπλησια.Τωρα σε καθε λινκ που ανοιγω ζηταει κωδικο.Μπορει να διορθωθει αυτο?Και στο φιναλε ας βαλω και αγγλικους υποτιτλους,δεν υπαρχει κανενα προβλημα!

Προσφορές απο Gearbest (θα προσθέσετε τυχόν μεταφορικα αναλογα με τον τροπο αποστολής). Ειναι πολύ καλές και οι τρείς. Ειδικα του Alfawise. Για αποστολές με Belgium Post οπου δεν υπάρχει EU Express, για παραγγελίες Οκτωβρη, η Gearbest θα αναλάβει μερος η ολο το ποσο τυχόν τελωνείου.

Alfawise H96 Pro+ 3/32 στα 42 με κουπόνι H96PROGB

Sunvell T95Z Plus 3/32 στα 55 με κουπόνι T95ZPGB

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Προσφορές απο Gearbest (θα προσθέσετε τυχόν μεταφορικα αναλογα με τον τροπο αποστολής). Ειναι πολύ καλές και οι τρείς. Ειδικα του Alfawise. Για αποστολές με Belgium Post οπου δεν υπάρχει EU Express, για παραγγελίες Οκτωβρη, η Gearbest θα αναλάβει μερος η ολο το ποσο τυχόν τελωνείου.

Alfawise H96 Pro+ 3/32 στα 42 με κουπόνι H96PROGB

Sunvell T95Z Plus 3/32 στα 55 με κουπόνι T95ZPGB

Με ποιον τροπο θα καλύψει τελωνείο;

Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Θα σταλεί στον εκπρόσωπο της gearbest στοιχεία αποστολής/παραγγελιας και απόδειξη πληρωμής.
Η αγορά να εχει γίνει από affiliate, παραγγελία με belgium και μόνο αν δεν υπάρχει επιλογή eu express για συνολο μεχρι 100$

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Εχτές 25 Οκτωβρίου έλαβα από το gearbest το Mecool M8S Pro+ το οποίο έιχα παραγγείλει στις 9 Οκτωβρίου με Belgium Post και δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω. Στο δέμα φαίνεται ότι πέρασε τελωνείο Βελγίου και εκει χρεώσαν για εκτελωνισμό 13.50 ευρώ, τα οποία βέβαια δεν ξέρω ποιός τα πλήρωσε...μάλλον το gearbest?δεν ξέρω...Το θέμα είναι ότι με Belgium Post έφτασε πολύ γρήγορα και χωρίς επιπλεόν χρεώσεις.

Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχω ένα med600 αλλά ψήνομαι να μπω στο τρυπάκι για ένα Android.
Θα με ενδιέφερε το kodi αλλά να περνάει hd audio ,να παίζει από nas δικτυακά και να μην πέσω σε ποιότητα εικόνας....
Ζητάω πολλά; :operator:

Re: Απάντηση: Αγορα νεου Media Player (Ολοι Ποσταρετε εδω!)

Έχω ένα med600 αλλά ψήνομαι να μπω στο τρυπάκι για ένα Android.
Θα με ενδιέφερε το kodi αλλά να περνάει hd audio ,να παίζει από nas δικτυακά και να μην πέσω σε ποιότητα εικόνας....
Ζητάω πολλά; :operator:

Σωστά ζητάς. Πας καρφί σε Zidoo X8 . Επέλεξε Belgium Post.

Ωραία μουρθε το zidoo x8 δεν πληρωσα τερλωνείο μια χαρά,10 μερες έκανε, τώρα τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω τον τέλειο ήχο και εικόνα? Ποιο player να επιλέξω? θελω True HD καθαρό και όχι υποβάθμισή του κ Atmos
Ευχαριστώ

Ωραία μουρθε το zidoo x8 δεν πληρωσα τερλωνείο μια χαρά,10 μερες έκανε, τώρα τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω τον τέλειο ήχο και εικόνα? Ποιο player να επιλέξω? θελω True HD καθαρό και όχι υποβάθμισή του κ Atmos
Ευχαριστώ

Belgium post ειχες επιλέξει?

Ναι ακριβώς και μια χαρα χωρις τελωνειο και πολύ γρήγορα

Εγώ με eu express είμαι στις 10 μέρες και ακόμα περιμένω. Χτες έφυγε από Αγγλία και σήμερα ήταν Βουδαπέστη. Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής 7 Νοεμβρίου.

Στάλθηκε από το WAS-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αξιόπιστο και το ποιο οικονομικό androit box ?! Απλα για kodi 1080p , youtube , chrome

Καλησπέρα σας.Ψαχνω για αγορά 2 player.Ενα για την πεθερά μου και ένα για τη μητέρα μου.Τα box θα είναι πάνω σε vdsl γραμμή και οι απαιτήσεις που έχω είναι να τρέχουν απροβληματιστα το kodi και το plex.Τι θα μου προτείνατε με κανά 50 το καθένα και από πού;Σας ευχαριστώ.