Εγω παντα λεω οτι οι πλασμα ΔΕΝ κανουν για χρηση με κονσολες και PC , εστω και για ψυχολογικους λογους. Το image retention καραδοκει.
Αποδειξη οσων λεω παραπανω...
i played with my wii for a while today and after i could still see the score from star wars lego. i have played wii sports and others but have not had any problems.,what should i do to resolve this. i was planning on getting a ps3 but i am afraid now. any advice welcome
http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=6812206&postcount=3525
Γι' αυτο γραφω "εστω και για ψυχολογικους λογους" , πολυ καλες οι πλασμα για Sd και κανα DVD αλλα για παιχνιδια υπαρχει αλλη καλυτερη λυση που λεγεται LCD.![]()
Εγώ προσωπικά θα σπάσω τον "κανόνα" και θα συνδέσω την πλάσμα που σκέφτομαι να πάρω σε htpc... :music-smiley-005:Γι' αυτο γραφω "εστω και για ψυχολογικους λογους" , πολυ καλες οι πλασμα για Sd και κανα DVD αλλα για παιχνιδια υπαρχει αλλη καλυτερη λυση που λεγεται LCD.![]()
Η λύση για παιχνίδια (σε υπερβολικές δώσεις) είναι η lcd μόνο για τον φόβο του burn in, γιατί στο θέμα απόκρισης η plasma είναι μπροστά...![]()
Εγώ προσωπικά θα σπάσω τον "κανόνα" και θα συνδέσω την πλάσμα που σκέφτομαι να πάρω σε htpc... :music-smiley-005:
Η λύση για παιχνίδια (σε υπερβολικές δώσεις) είναι η lcd μόνο για τον φόβο του burn in, γιατί στο θέμα απόκρισης η plasma είναι μπροστά...![]()
Η απόσταση που θα βλέπω θα είναι 6-8 μέτρα.
Η απόσταση που θα βλέπω θα είναι 6-8 μέτρα.
Λοιπόν εμένα με ενδιαφέρει μέχρι 46" και ας είναι μικρή.
Μέχρι 46" θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια και πάντα LCD.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.