Αγορά Οικονομικής Full HD

Η σειρά PX της Panasonic δεν εχει ανεμιστηράκια.

Επίσης η κατανάλωση δεν είναι σταθερή σε μια Plasma.

Σωστά τα λέει ο φίλος Preve η 42PX80 δεν έχει ανεμιστηράκια και θα συμπληρώσω ότι για να ακούσεις βούισμα (με ρύθμιση 'Δυναμική' και φωτεινότητα στο full), πρέπει να βάλεις το αυτί σου πίσω από την τηλεόραση και πάνω από τα ανοίγματα του εξαερισμού.

Η κατανάλωση της είναι 255W και ισχύει κατά το άναμα της τηλεόρασης, επίσης με 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας (Σ/Κ) η τηλεόραση δεν ανεβάζει θερμοκρασία περιφερειακά της, σε αυτό το σημείο μπορώ να πω ότι η 46F86 φίλου μου, ζεσταίνεται πολύ περισσότερο (και σε λιγότερο από 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας).

Εγω παντα λεω οτι οι πλασμα ΔΕΝ κανουν για χρηση με κονσολες και PC , εστω και για ψυχολογικους λογους. Το image retention καραδοκει.

Αποδειξη οσων λεω παραπανω...

i played with my wii for a while today and after i could still see the score from star wars lego. i have played wii sports and others but have not had any problems.,what should i do to resolve this. i was planning on getting a ps3 but i am afraid now. any advice welcome

http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=6812206&postcount=3525

ειμαι και εγω νεος στο forum και μπηκα για τον ιδιο λογο που μπηκες και εσυ.εχω διαβασει πολλα για τα υπερ και τα κατα των 2 στρατοπεδων (plasma - lcd).για να ειμαι ειλικρινης μπηκα αποφασισμενος να αγορασω lcd ωστοσο αυτο με οδηγησε στο συμπερασμα οτι πρεπει να ανεβασω κατα πολυ τον προυπολογισμο μου για να μπορεσω να παρω την τηλεοραση που θα ηθελα.πιστευω λοιπον μετα απο σχεδον 20 μερες διαβαζωντας ολα τα παιδια του forum, που σιγουρα ειναι πιο ενημερωμενοι, οτι για το budget που διαθετεις η καλυτερη επιλογη θα ηταν μια plasma γιατι καλη lcd με αυτα τα χρηματα δε νομιζω να βρεις.

Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

Αποδειξη οσων λεω παραπανω...

i played with my wii for a while today and after i could still see the score from star wars lego. i have played wii sports and others but have not had any problems.,what should i do to resolve this. i was planning on getting a ps3 but i am afraid now. any advice welcome

http://www.avforums.com/forums/showpost.php?p=6812206&postcount=3525

Σωστά τα λες ρε συ Γιάννη, αλλά πόσο είναι το 'while', για άλλους μπορεί να είναι μια-δυο ωρίτσες και για άλλους μια μερούλα.
Επίσης έχω ρωτήσει και σε άλλο μου post αν υπάρχει κανένα άλλο παράδειγμα burn in, εκτός από το MEGA του etien, σε μέλος του forum, εσύ σα παλιός πιθανόν να θυμάσαι κάτι.

Υ.Γ.: Σε μέλος του δικού μας forum, όχι σε άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

Γι' αυτο γραφω "εστω και για ψυχολογικους λογους" , πολυ καλες οι πλασμα για Sd και κανα DVD αλλα για παιχνιδια υπαρχει αλλη καλυτερη λυση που λεγεται LCD.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά Οικονομικής Full HD

Γι' αυτο γραφω "εστω και για ψυχολογικους λογους" , πολυ καλες οι πλασμα για Sd και κανα DVD αλλα για παιχνιδια υπαρχει αλλη καλυτερη λυση που λεγεται LCD.-bye-

Για τα παιχνίδια δεν νομίζω να μπορεί να διαφωνήσει κανείς με την επιλογή LCD:grinning-smiley-043, ακόμα και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των PLASMA, αλλά από φραγκάκια τι γίνεται??? πόσο ψηλά πρέπει να πάει ένας απαιτητικός-γνώστης χρήστης για να μείνει ικανοποιημένος και αντίστοιχα πόσο χαμηλά ένας απλός-αδαής που γυρνάει τα καταστήματα και του λένε οι πωλητές (και οι ταμπέλες γύρω του) LCD FULL HD:huh2:

Εγώ προσωπικά θα σπάσω τον "κανόνα" και θα συνδέσω την πλάσμα που σκέφτομαι να πάρω σε htpc... :music-smiley-005:

Η λύση για παιχνίδια (σε υπερβολικές δώσεις) είναι η lcd μόνο για τον φόβο του burn in, γιατί στο θέμα απόκρισης η plasma είναι μπροστά... ;)

Η λύση για παιχνίδια (σε υπερβολικές δώσεις) είναι η lcd μόνο για τον φόβο του burn in, γιατί στο θέμα απόκρισης η plasma είναι μπροστά... ;)

Στην πλασμα ομως πρεπει να καθεσαι πιο μακρυα γιατι ειναι εντονο το screen door effect απο κοντα.

Εγώ προσωπικά θα σπάσω τον "κανόνα" και θα συνδέσω την πλάσμα που σκέφτομαι να πάρω σε htpc... :music-smiley-005:

Επίσης στις plasma στην γρήγορη κίνηση συνήθως βλέπεις και μια πράσινη σκιά να ακολουθεί. Γνωστό ώς Green Phosphor Trail.

Παιδιά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά, μπορείτε να μου πείτε τη σημαίνουν οι παρακάτω έννοιες που χρησιμοποιείτε?
1) screen door effect
2) SD

Όπως έχω τονίσει περισσότερο PS3 και γενιτότερα παιχνίδια θα παίζει η TV. Με λίγα λόγια μου λέτε ότι τελικά δεν μου κάνει η PLASMA.
Επίσης δεν καταλαβαίνω πως υπάρχει Burn-In από τα παιχνίδια... Δεν υπάρχει στάσιμη εικόνα.

Χρόνια πολλά και καλό μήνα σε όλους.
Λοιπόν...
Αύριο ή τη Δευτέρα θα πάω να αγοράσω.
Το budget ανέβηκε αρκετά και θα δώσω γύρω στα 1600Ευρώ. Ούτε ένα ευρώ παραπάνω όμως. Η απόσταση που θα βλέπω θα είναι 6-8 μέτρα.
Παιδιά, αν μπορείτε βοηθήστε με σας παρακαλώ.
Η TV όπως και να έχει με τόσα λεφτά θέλω να κάνει τα πάντα. Δεν θέλω να πω μόνο Blu-ray ή μόνο PS3...
Να υπογραμμίσω ότι έχουμε Nova...
Αν μπορείτε βοηθήστε λίγο...
Ευχαριστώ. :FSGSFGS4:

Η απόσταση που θα βλέπω θα είναι 6-8 μέτρα.

Μιλαμε για τεραστια αποσταση.

Η μονη λυση που σου μενει στα λεφτα αυτα ειναι να πας για πλασμα 50" αν και αυτη θα ειναι πολυ μικρη για το χωρο αυτο.

Λοιπόν εμένα με ενδιαφέρει μέχρι 46" και ας είναι μικρή.
Μέχρι 46" θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια και πάντα LCD.

Sorry κιόλας αλλά αν πάρεις 46 στα 6 μέτρα....καλύτερα πάρε μια 14άρα και βάλτην μπροστά στον καναπέ....
Στη θέση σου θα έψαχνα αν όχι προβολεα, την 55άρα SXRD ή μεγάλη πλάσμα.

Λοιπόν εμένα με ενδιαφέρει μέχρι 46" και ας είναι μικρή.
Μέχρι 46" θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια και πάντα LCD.

Απορω ποσο πιο ξεκαθαρος μπορει να ειναι η να γινει καποιος αναφορικα με τα θελω του....
46Χ3500 αν εχεις τα χρηματα ειναι οτι καλυτερο σημερα.
46Μ86 ειναι οτι πιο value for money

Όταν τα θέλω οδηγούν σε λάθος επιλογή κατά τη γνώμη μας δεν το λέμε; Αλλιώς τι ζητάς συμβουλες και απόψεις σε φόρουμ; (ο οποιοσδήποτε). Κατά παραγγελία απόψεις δεν γίνεται, εκτός αν θα πρέπει όλοι να γράφουμε "εντός θέματος" σαν μηχανάκια απαντήσεων σε συγκεκριμένες ερωτήσεις...

Για την απόσταση που το θες , ακόμα και 100 ίντσες 720p θα έχει φανταστική εικόνα ... Κατά την γνώμη μου πήγαινε να βρεις καμία οπίσθιας προβολής των 50-70 ιντσών ή πλάσμα των αντίστοιχων ιντσών ...