Πέτρο,έχω τον Graham 2.2 και έχω να σου πω ότι είναι εξαιρετικός!!
Γιώργο μου είμαι απόλυτα σίγουρος οτι θα ειναι υπέροχος. Απο εκεί και πέρα νομίζω οτι εξηγήθηκα επαρκώς και επανειλημένα και εννοείται οτι δεν μου ζήτησες εσύ κάποια εξήγηση.
Πέτρο,έχω τον Graham 2.2 και έχω να σου πω ότι είναι εξαιρετικός!!
Το νημα εχει τιτλο πικαπ μεχρι 1500 ευρω, και αυτο πρεπει να συμπεριλαμβανει και βραχιωνα στην τιμη. Περαν του οτι εχει ξεφυγει καπως το θεμα, μια που εδω και αρκετα ποστ μιλαμε για unipivot βραχιωνες, πρεπει να απαντησουμε επι του πρακτεου και οχι επι του θεωρητικου.
Απο οσα γραφτηκαν μεχρι τωρα, πρακτικη συμβουλη ηταν το VPI με unipivot. Σχετικα σπανιοι vintage βραχιωνες ή εξαιρετικοι αλλα μαλλον πολυ πανω απο το budget συγχρονοι νομιζω οτι δεν βοηθουν τον φιλο check2fire στις επιλογες του.
Γιατρέ μου εδώ και πολλά posts η συζήτηση περιφέρεται γύρω απο αυτό το θέμα σαν γρίππη με αφορμή δυστυχώς κάποια δικά μου σχόλια που χωρίς να το καταλάβω με έχουν φέρει κατα κάποιον τρόπο στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
Προσπαθώ με κάθε τρόπο να εξηγήσω την στάση μου με ειλικρίνεια και σεβασμό αλλα δυστυχώς και πάλι η κουβέντα και πάλι στους unipivot και συγκεκριμένα σε εμένα θα γυρίσει.
Λοιπόν θα κάνω εγώ την αρχή και θα αποσυρθώ απο το θέμα βραχίονας μεσα στην συζήτηση εξάλου το θέμα όσον αφορά εμένα έχει εξαντληθεί προ πολού.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ενδιαφέρουσα και ειλικρινά ευχάριστη συζήτηση και θα επανέλθω όταν θα έχω κάποια σχετική με το θέμα του νήματος πρόταση για πικάπ εώς τα 1500 ευρώ.
Ας μην παρεξηγηθώ που δεν θα ξανα απαντήσω σε σχόλια σχετικά με τους unipivot για καλό θα το κάνω.
Ευχαριστω όλους.
Η Pink Triangle ηταν μια Εγγλεζικη κατσκευαστρια πικαπ που ιδρυθηκε πριν απο 35 περιπου χρονια απο δυο συναιτερους οι οποιοι αποφασισαν να χρησιμοποιησουν το συμβολο των ναζι για τους gay (ροζ τριγωνο) σαν ονομα της εταιριας τους.
Chris1967;1056946470 Από όλα τα πικάπ που είπαμε το Michell είναι μια από τις καλύτερες λύσεις διότι υπάρχουν τα πάντα...[/QUOTE said:Kαι οχι μονον γι αυτο,αλλα και διοτι ειναι μια εταιρεια με ιστορια και παραδοση στα καλα πικαπ απο την εποχη των Transcriptor
H Michell πλέον αντιπροσωπεύεται και πάλι κανονικά στην χώρα μας νομίζω απο τον βιντεορυθμό, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.