ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Προς θεου δεν ειπα κατι για τις επιλογες του ανθρωπου. Με για του με χαρα του. Αυτο που ενοχλει και γι'αυτο εγραψα κριμα, ειναι η αγορα προιοντων χωρις καμια ακροαση, αλλα επειδη καποιοι, καπου, ειπαν οτι οι denon παιζουν παπαδες το ιδιο και το mk. Ετσι λοιπον λογο αυτων και μονο των specs των συσκευων που αναφερθηκαν εγιναν καποιες αγορες. Δεν γινεται ομως ετσι! This is real life...

Ναι συμφωνω μαζι σου οτι οι ακροασεις προ καποιας αγορας ειναι σχεδον επιβεβλημενες.

Ναι συμφωνω μαζι σου οτι οι ακροασεις προ καποιας αγορας ειναι σχεδον επιβεβλημενες.

Είναι πάντα επιβεβλημένες θες να πεις. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και το προϊόν αν δεν το δεις από κοντά καλύτερα να μην αγοράσεις τίποτα.

Είναι πάντα επιβεβλημένες θες να πεις. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και το προϊόν αν δεν το δεις από κοντά καλύτερα να μην αγοράσεις τίποτα.

Πιστωνω τους πραγματικα εμπειρους γνωστες γι αυτο ειπα "σχεδον".Ναι για καποιον που δεν νιωθει ανετα να παρει μια οριστικη αποφαση,οι ακροασεις πριν απο μια αγορα ειναι παντα επιβεβλημενες :smile:

Να κι άλλος που ακούει με τα specs των συσκευών.
Α και με προτεραιότητα στον home cinema ήχο.
Ευγε φίλε μου!

Μόνο που εδώ είναι δικάναλος ήχος και τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Οταν ακούσεις κάποιο σοβαρό δικάναλο σύστημα τα ξαναλέμε.-bye-

Απ' ότι καταλαβαίνω, τα μόνα σοβαρα μηχανήματα που σ´αρέσουν είναι αυτά που πληρώνει κανείς τσουβάλια λεφτά για να μπορέσει να καταλάβει ...την "αύρα" του ήχου και να λέει οτι είναι Hiendάς! Φίλε μου, δεν είσαι προσεκτικός και μάλλον μπορώ να πω οτι αγγίζεις τα όρια της προσβολής με το να γράφεις υποδείξεις.
Κουμάντο κάνει ο καθένας στην τσέπη του και ως εκ τούτου για να απολαύσω μια καλή ηχητική ποιότητα, δε θα έμπενα στο τρυπάκι το δικό σου ή του καθ' ενός "άρρωστου" δίνοντας μια ολόκληρη περιουσία για hi tech μηχανήματα. Βάση λοιπον αυτού του σκεπτικού, αγοράζει και ο περισσότερος κόσμος και ακούει μια χαρά τη μουσική του και γουστάρει κάνοντας το χόμπυ του όμορφα και απλά.
Το να με πάρει αιχμάλωτο για τα επόμενα χρόνια με δόσεις, ο οποιοσδήποτε "μάγκας" αντιπρόσωπος, ουδέποτε ζήλεψα ή πεθύμησα!
Και επειδή είσαι ουκ ολίγον "απρόσεκτος" (εκτός από ερειστικός), μπορείς να μου πεις που διέκρινες home cinema μηχανήματα στο συγκεκριμένο σετ που ακούω????

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Απ' ότι καταλαβαίνω, τα μόνα σοβαρα μηχανήματα που σ´αρέσουν είναι αυτά που πληρώνει κανείς τσουβάλια λεφτά για να μπορέσει να καταλάβει ...την "αύρα" του ήχου και να λέει οτι είναι Hiendάς! Φίλε μου, δεν είσαι προσεκτικός και μάλλον μπορώ να πω οτι αγγίζεις τα όρια της προσβολής με το να γράφεις υποδείξεις.
Κουμάντο κάνει ο καθένας στην τσέπη του και ως εκ τούτου για να απολαύσω μια καλή ηχητική ποιότητα, δε θα έμπενα στο τρυπάκι το δικό σου ή του καθ' ενός "άρρωστου" δίνοντας μια ολόκληρη περιουσία για hi tech μηχανήματα. Βάση λοιπον αυτού του σκεπτικού, αγοράζει και ο περισσότερος κόσμος και ακούει μια χαρά τη μουσική του και γουστάρει κάνοντας το χόμπυ του όμορφα και απλά.
Το να με πάρει αιχμάλωτο για τα επόμενα χρόνια με δόσεις, ο οποιοσδήποτε "μάγκας" αντιπρόσωπος, ουδέποτε ζήλεψα ή πεθύμησα!
Και επειδή είσαι ουκ ολίγον "απρόσεκτος" (εκτός από ερειστικός), μπορείς να μου πεις που διέκρινες home cinema μηχανήματα στο συγκεκριμένο σετ που ακούω????

Μα δεν ειναι ανάγκη να σκάσεις ένα κάρο λεφτά για να ακούσεις καλύτερα από το μκ2....ίσα ίσα.....πέρνεις το πιο φτηνό της project...και την διαφορά βυνίλια!!!!!!

Φιλε μου χαλαρωσε και μην τσουβαλιαζεις. Αιχμαλωτο δεν σε παιρνει κανενας μαγκας αντιπροσωπος και το να λες οτι αυτοι που αφηνουν χρημα για το χομπι τους ειναι αρωστοι μαλλον εσυ προσβαλεις και κανενας αλλος!

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Μα δεν ειναι ανάγκη να σκάσεις ένα κάρο λεφτά για να ακούσεις καλύτερα από το μκ2....ίσα ίσα.....πέρνεις το πιο φτηνό της project...και την διαφορά βυνίλια!!!!!!

Μίλησε ο φίλος για σετάρισμα μηχανημάτων και όχι μόνο για το πικαπ, μην μπερδεύεσαι. Εξ' άλλου δεν έχω αντίρρηση και ούτε είχα, για το project αλλά όπως παρατηρείς και από την επικεφαλίδα του post, έψαχνα σε άλλη κατηγορία προιόντος και όχι στη φθηνή.
Επίσης δε συμφωνώ οτι το φθηνό project παίζει καλύτερα από το 1200 της Technics... Όπως και για πολλά άλλα μηχανήματα (εν/τες κλπ) που σώνει και καλά επειδή πήγαν πολύ καλά σε τεστάκια, ´θα πρεπει να παίζουν καλύτερα από άλλα που είναι άγνωστα σε μερικούς...

Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Επίσης δε συμφωνώ οτι το φθηνό project παίζει καλύτερα από το 1200 της Technics...

μη βάλεις στοίχημα....:flipout:

Φιλε μου χαλαρωσε και μην τσουβαλιαζεις. Αιχμαλωτο δεν σε παιρνει κανενας μαγκας αντιπροσωπος και το να λες οτι αυτοι που αφηνουν χρημα για το χομπι τους ειναι αρωστοι μαλλον εσυ προσβαλεις και κανενας αλλος!

Γιάννη δε μίλησα προσωπικά για κανένα αντιπρόσωπο ούτε προσέβαλα κάποιον από εδώ μέσα... Καλύτερα να διαβάζεις τα πάντα πριν απαντήσεις ελαφράτη καρδία!
Σέβομαι τη δουλειά που κάνουν οι αντιπρόσωποι και το έχω εκφράσει άλλωστε πολλές φορές εδώ μέσα. Απλά δε μου αρέσει η συμπεριφορά ορισμένων που το μόνο που ζητούν είναι τα λεφτά του κοσμάκη για να επιβιώσουν, κάτω από το "ατού" της έλξης προς το χώρο. Καλύτερα να σεβαστούν ορισμένοι το πόσο θέλει να ξοδέψει κανείς για το χόμπυ του και οχι να τον ειρωνεύοντε με σχόλια τέτοιου είδους.
Εξ' άλλου όπως είπα και πριν, έγινε μια επιλογή ανάμεσα σε δυο πολύ αξιόλογες συσκευές. Επειδή επέλεξα προιόν που δεν συμφωνούν κάποιοι δε σημαίνει οτι θα πρέπει να με προσβάλουν και για την επιλογή μου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Μίλησε ο φίλος για σετάρισμα μηχανημάτων και όχι μόνο για το πικαπ, μην μπερδεύεσαι. Εξ' άλλου δεν έχω αντίρρηση και ούτε είχα, για το project αλλά όπως παρατηρείς και από την επικεφαλίδα του post, έψαχνα σε άλλη κατηγορία προιόντος και όχι στη φθηνή.
Επίσης δε συμφωνώ οτι το φθηνό project παίζει καλύτερα από το 1200 της Technics... Όπως και για πολλά άλλα μηχανήματα (εν/τες κλπ) που σώνει και καλά επειδή πήγαν πολύ καλά σε τεστάκια, ´θα πρεπει να παίζουν καλύτερα από άλλα που είναι άγνωστα σε μερικούς...

Αυτό για το φθηνό project το έγραψα εν ήδη υπερβολής (αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν είναι υπερβολή), για να τονίσω πως δε χρειάζετε να σκάσεις ένα κάρο λεφτά για να φτιάξεις ένα πολύ αξιοπρεπές σετάκι για να ακούς μουσική.

Πιστωνω τους πραγματικα εμπειρους γνωστες γι αυτο ειπα "σχεδον".Ναι για καποιον που δεν νιωθει ανετα να παρει μια οριστικη αποφαση,οι ακροασεις πριν απο μια αγορα ειναι παντα επιβεβλημενες :smile:

Συμφωνώ κι εγώ, με τη διαφορά οτι δεν μπορείς πάντα να κάνεις άμεσες συγκρίσεις, με τα υποψήφια προιόντα που επιλέγεις για αγορά, γιατί ίσως να αδυνατεί το κατάστημα να στα συγκρίνει...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE

Αυτό για το φθηνό project το έγραψα εν ήδη υπερβολής (αν και δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν είναι υπερβολή), για να τονίσω πως δε χρειάζετε να σκάσεις ένα κάρο λεφτά για να φτιάξεις ένα πολύ αξιοπρεπές σετάκι για να ακούς μουσική.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι οτι δεν έχω πληρώσει πολλά λεφτά για το αποτέλεσμα που έχω πάρει μέχρι στιγμής το οποίο με ευχαριστεί και δεν έχω λόγο να ψαχτώ για κάποια αλλαγή.
Κάποια μηχανήματα τα αγοράζεις όχι μόνο με κριτήριο τον ηχητικό τους χαρακτήρα. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που σου καθορίζουν την απόφασή σου για τελικά αγορά... Το θέμα είναι στο "διαταύτα" όταν κάτσεις να ακούσεις, να σ ευχαριστεί το αποτέλεσμα.
Κι εμένα με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι οτι δεν έχω πληρώσει πολλά λεφτά για το αποτέλεσμα που έχω πάρει μέχρι στιγμής το οποίο με ευχαριστεί και δεν έχω λόγο να ψαχτώ για κάποια αλλαγή.
Κάποια μηχανήματα τα αγοράζεις όχι μόνο με κριτήριο τον ηχητικό τους χαρακτήρα. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που σου καθορίζουν την απόφασή σου για τελικά αγορά... Το θέμα είναι στο "διαταύτα" όταν κάτσεις να ακούσεις, να σ ευχαριστεί το αποτέλεσμα.
Κι εμένα με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο!

Δηλ. αν κατάλαβα καλά τα μηχανήματά σου τα αγόρασες...όχι μόνο για τον ηχητικό τους χαρακτήρα....αλλά και για άλλους παράγοντες. (???)
Αλλά στο τέλος αυτό που σε νοιάζει ειίναι όταν κάτσεις να ακούσεις μουσική, να σε ευχαριστεί το αποτέλεσμα που ακούς.
Αν τελικά το ζητούμενο είναι να σου αρέσει αυτό που ακούς, προς τι λοιπόν οι "άλλοι" παράγοντες?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE

Φίλε Μιχάλη κατανοώ τον τρόπο που το έγραψες. Απλά όλα τα προιόντα επειδή έχουν μια "αξία", θα πρέπει να γίνοντε συγκρίσεις σύμφωνα με την κατηγορία τιμής τους. Όταν αναφέρεται ο αγοραστής σε κατηγορία των 600-800 ευρώ, τότε θα ανατρέξει να συγκρίνει προιόντα αναλόγου αξίας και τιμής.
Σίγουρα και ένα πικάπ των 300 ευρώ θα παίξει μια χαρά, όπως και ένας εν/της αντίστοιχης τιμής. Όπως βλέπεις και μόνος σου, η αλυσίδα των μηχανημάτων μου έχει σχετική ισσοροπία τιμής με απόδοση και αυτό ήταν το ζητούμενο σε μένα. Να αποφύγω τις υπερβολές και προς την ανώτερη κατηγορία τιμής, αλλά και ως προς τη κατώτερη...
Νομίζω να σε κάλυψα..

Συμφωνώ κι εγώ, με τη διαφορά οτι δεν μπορείς πάντα να κάνεις άμεσες συγκρίσεις, με τα υποψήφια προιόντα που επιλέγεις για αγορά, γιατί ίσως να αδυνατεί το κατάστημα να στα συγκρίνει...
Ναι οσον αφορα τις αμεσες συγκρισεις εχεις δικαιο.Δεν το σκεφτηκα ετσι για να ειμαι ειλικρινης.:a0210:

Ναι οσον αφορα τις αμεσες συγκρισεις εχεις δικαιο.Δεν το σκεφτηκα ετσι για να ειμαι ειλικρινης.:a0210:

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μαζέψουμε εμείς τα μηχανήματά μας και να κάνουμε ένα πολύ ωραίο συγκριτικό, για να ακούσουμε και να συγκρίνουμε τις διαφορές άμεσα.
Δεδομένου οτι κανένα μαγαζί δεν έχει τόση ποικιλία πικάπ προς ακρόαση... Τι λέτε???

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μαζέψουμε εμείς τα μηχανήματά μας και να κάνουμε ένα πολύ ωραίο συγκριτικό, για να ακούσουμε και να συγκρίνουμε τις διαφορές άμεσα.
Δεδομένου οτι κανένα μαγαζί δεν έχει τόση ποικιλία πικάπ προς ακρόαση... Τι λέτε???

Υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι να ζητήσεις να ακούσεις κάποια καλύτερα μηχανήματα απο συμφορουμίτες χωρίς να γίνεσαι προκλητκός και προσβλητικός εγώ μια φορά δεν έχω καμία επιθυμία να σου κάνω την χάρη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το AVClub για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που μου έδωσε να εκφράσω τις απόψεις μου και να τις συζητήσω με τα μέλη του.

Δε θέλω να έρθω όμως σε αντιπαράθεση με ανθρώπους, που κάνουν προσωπική επίθεση, μόνο και μόνο γιατί θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους, για την επιλογή μου.

Ελεύθερο είναι το forum και ο καθένας εκφράζει τη γνώμη του.

Από τη στιγμή όμως που ξεπερνούν ορισμένοι τα όρια, προσβάλλοντας και με "καυστικό" τρόπο ακυρώνουν απόψεις, θέλοντας και μη, θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω κάθετα.

Παρακαλώ πολύ το διαχειριστή να κλείσει το νήμα

Over & out!

Last edited: