Yperion
AVClub Fanatic
Προχωρα αφοβα... αν εχεις τα χρηματα να την αγορασεις πανε και αγορασε την... δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτα τα χρηματα, ειναι πραγματικο κελεπουρι, τοσο απο ποιοτητα κατασκευης οσο και απο ποιοτητα εικονας.
δεν ξερω ποια ακριβως τηλεοραση ειχες πριν, παντως εμενα σε σχεση παντα με τη Philips Lcd 52'' που ειχα πριν, ειναι η μερα με τη νυχτα υπερ της U50, μαλιστα και σε αναλογικο και σε ψηφιακο σημα, και το κυριοτερο η αλλαγη καναλιων με τα ψηφιακα καναλια γινεται σχεδον ακαριεα, σε συγκριση με αυτα που εβλεπα στη Philips, στη Philips απλα εκαναν τον διπλασιο χρονο για να κανεις αλλαγη απο καναλι σε καναλι, (μιλαω παντα για τα Mpeg 4), οσο για τον κοκκο που γραφεις... καλα μη περιμενεις και τελειοτητες, παντα θα υπαρχει κατι που δεν θα σου αρεσει, εδω σε blu-ray ταινιες και υπαρχουν παρα πολλες που εχουν κοκκο και αλλα διαφορα... το θεμα δεν ειναι η τελειοτητα, αλλα να εχεις μια εικονα που στο συνολο της να σε ικανοποιει και οχι να δυσανασχετεις...
Προέρχομαι από CRT 29" Samsung (μοντ. 2004) και είχα πολλές ανησυχίες για την νέα τηλεόραση γιατί φανταζόμουνα ότι τα απλά κανάλια θα δείχνουν χάλια στην τεράστια για μένα διάσταση. Επίσης η μόνη μου εμπειρία παρακολούθησης σε tv λεπτής τεχνολογίας ήταν από μια lg 26άρα lcd (LH3000) των γονιών μου, η οποία με είχε απογοητεύσει με τα ψιλοψόφια χρώματά της παρά τις ρυθμίσεις. Οπότε φαντάζεστε την ανησυχία μου για μια 42άρα. Μετά χαράς μου διαψέυστηκα! Φαντάζομαι βέβαια ότι σε τέτοιου μεγέθους μοντέλα "τρέχουν" περισσότερες τεχνολογίες βελτίωσης εικόνας απ'ότι στις μικρότερες LCD.
Η εικόνα της μοιάζει πολύ φυσική και αρμονική σε σχέση με lcd. Μιλάω πάντα σαν απλός θεατής χωρίς να έχω ιδιαίτερες τηλεοπτικές εμπειρίες.
Υπαρχουν εντυπωσεις και απο αλλους εδω...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1020039&postcount=3