ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000

Φίλος αγόρασε την 42PQ2000 και με ρωτάει (τηλεφωνικά) πως να επιλέξει την λήψη των ψηφιακών καναλιών.
Όποια βοήθεια απο κατόχους ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ :)

φιλε μου σε τι τιμη τη χτυπησε; :violent-smiley-030:
πως του φανηκε απο εικονα κτλ;
ελπιζω να βρεθει καποιος να βοηθησει για τα ψηφιακα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000

φιλε μου σε τι τιμη τη χτυπησε; :violent-smiley-030:
πως του φανηκε απο εικονα κτλ;
ελπιζω να βρεθει καποιος να βοηθησει για τα ψηφιακα....

419 και είναι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά η upscaled εικόνα απο dvd σκίζει απ´ ότι μου είπε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000

419 και είναι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά η upscaled εικόνα απο dvd σκίζει απ´ ότι μου είπε.

ok, ευχαριστω.
σ' αυτην την τιμη απ' το **αισιο να υποθεσω....
σχετικα με τα ψηφιακα δεν μπορει να βρεθει ακρη απο το manual;
εγω το 'χω κατεβασει γιατι ψηνομαι για την 2000 αλλα σιγουρα χωρις την τv μπροστα μου δυσκολα να βοηθησω....
και δεν μπορω να θυμηθω απο που το τσιμπησα... :slapface:

Δεν τα πάει πολύ καλά σε αντικείμενα που έχουν κουμπιά και μενού. Αυτό του λέω να κοιτάξει το manual αλλά μάλλον δεν βγάζει άκρη

να ρωτησω και κατι που δεν μπορεσα να εντοπισω.
οι "καθαρες" διαστασεις μιας οθονης 42'' ποιες ειναι;
για τη διαγωνιο ξερω πως ειναι περιπου 106-107cm, αλλα μηκος x υψος σε εκατοστα δε βρηκα καπου.....

Φίλος αγόρασε την 42PQ2000 και με ρωτάει (τηλεφωνικά) πως να επιλέξει την λήψη των ψηφιακών καναλιών.
Όποια βοήθεια απο κατόχους ευπρόσδεκτη.
Ευχαριστώ :)

Δεν είμαι κάτοχος, αλλά αν ήμουν θα δοκίμαζα...

....σελ. 28 του εγχειριδίου από το τηλεκοντρόλ το πρώτο κουμπάκι πάνω αριστερά (δυνατότητα επιλογής καναλιού ραδιοφώνου, τηλεόρασης, DTV)....

...καλημέρα...-bye-

Το εγχειρίδιο της PQ2000 με συνδέσεις, λειτουργίες και διαστάσεις .... http://www.lge.com/gr/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42PQ2000&matchedModelCode=NOT_MATCHED&searchEngineModelCode=42PQ2000&initialTab=warranty&targetPage=support-product-profile#

Last edited:
Η pq2000 δεν εχει δεκτη για τα ψηφιακα.Απο pq3000 και πανω εχουν.Το ξερω γιατι πηρε μια pq3000 ο πατερας μου.

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ PLASMA LG 42PQ2000

Η pq2000 δεν εχει δεκτη για τα ψηφιακα.Απο pq3000 και πανω εχουν.Το ξερω γιατι πηρε μια pq3000 ο πατερας μου.

Και όμως έχει και μαλιστα mpeg4 http://www.lge.com/uk/tv-audio-video/televisions/LG-plasma-tv-42PQ2000.jsp απλώς ο άνθρωπος δεν μπορεί να κατανοήσει την διαδικασία σκαναρίσματος καναλιών απο το setup

Ααα ....δλδ δεν τα έχει βρει καθόλου???, γιατί νόμιζα ότι ψάχνει πως θα κάνει εναλλαγή από αναλογικά σε ψηφιακά που έχει σκανάρει ήδη....:damnyou:

Ααα ....δλδ δεν τα έχει βρει καθόλου???, γιατί νόμιζα ότι ψάχνει πως θα κάνει εναλλαγή από αναλογικά σε ψηφιακά που έχει σκανάρει ήδη....:damnyou:

Nαι δεν τα πάει καλά με τα κουμπιά!:flipout:
Είδα κι έπαθα για να του εξηγήσω απο το τηλ. πως να συνδέσει το dvd με hdmi....:(

Φυσιολογικά θα έπρεπε να τα σκανάρει και να τα βρει κατά την αρχική εγκατάσταση, αλλά μέσα από το μενού θα πρέπει να υπάρχει και η δυνατότητα χειροκίνητης ανίχνευσης, οπότε αν πάει με το πλήκτρο DTV στα ψηφιακά και μετά στις ρυθμίσεις για χειροκίνητη ανίχνευση κανονικά θα πρέπει να τα βρει...

...κομμάτι δύσκολο εεε???....:BDBDG54:

Υ.Γ.: Βρε Βασίλη, μήπως τα έχει σκανάρει η τηλεόραση και θέλει μόνο πάτημα το κουμπί εναλλαγής μεταξύ ψηφιακού και αναλογικού δέκτη???....:afro:

Βρε παιδιά, τώρα που είδαμε ότι η PQ2000 παίζει Digea σαν την PQ3000 μήπως ξέρει κανένας που την έχει να μας πει αν γίνεται η ενεργοποίηση του μενού για να παίζει και ταινίες από το USB όπως γίνεται και στην PQ3000;

Γιατί αν γίνεται και αυτό (που πιστεύω ότι γίνεται), τότε τι διαφορά έχει από την PQ3000 εκτός από το σχέδιο;:BDGBGDB55:
copy.png

τη δική μου την έκανα να παίζει και ταινιες
.. εξαρτάται απο το firmware που έχει
περισσότερα το βράδυ (να πάω σπίτι)

τη δική μου την έκανα να παίζει και ταινιες
.. εξαρτάται απο το firmware που έχει
περισσότερα το βράδυ (να πάω σπίτι)

mce22 αρχιζω να φτιαχνομαι ασχημα! :elefant:
περιμενουμε περισσοτερα, μη μας ξεχασεις.... :a0210:

Τελικά έχει καταλάβει κάποιος σε τι διαφέρει από την PQ3000 ?

Δηλαδή το επιπλέον κόστος της PQ3000 τι "αντιπροσωπεύει" ?

ως επιπλέον, ήξερα το MPEG4 και το USB-movies

για το MPEG4 φοβάμαι (για τις ήδη υπάρχουσες) μήπως το προσθέσανε από κάποιο σημέιο και μετά. Τώρα όλες πουλιούνται ως MPEG4 ready
Το USB, μεχρι κάποιο firmware, ενεργοποιείται

ως επιπλέον, ήξερα το MPEG4 και το USB-movies

για το MPEG4 φοβάμαι (για τις ήδη υπάρχουσες) μήπως το προσθέσανε από κάποιο σημέιο και μετά. Τώρα όλες πουλιούνται ως MPEG4 ready
Το USB, μεχρι κάποιο firmware, ενεργοποιείται

Τι εννοείς, ότι από κάποιο φιρμγουερ και μετά το απενεργοποίησαν; Το γνωρίζεις από κάπου ή το υποθέτεις;
Από εικόνα σε τηλεοπτικό, σε DVD και σε 1080 έχεις δοκιμάσει, τι λέει; Για τα λεφτά της πρέπει να είναι πολύ καλή. Πες μας εντυπώσεις αν θέλεις. :smileJap:

Πήγα σε ένα κατάστημα "Πλαίσιο" και είδα ότι στις 42'' η PQ 2000 = 420 euro , PQ 3000 = 499 euro PQ 6000= 470 euro !!!!!!!!!!!! Δηλαδή η PQ6000 φτηνότερη κατά 30 ευρώ από την PQ3000 !!!!!!!! και "μόλις" 50 ευρώ ακριβότερη από την PQ2000. Ουσιαστικά "μιλάμε" για ίδιες τηλεοράσεις με ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με μόνη διαφορά το θέμα αισθητικής της "κάσας" και κατά πόσο παίζει ταινίες μέσω του USB.
Η PQ6000 για παράδειγμα έχει πιό λουσάτο παρουσιαστικό. Η εικόνα ίδια και στις 3 τηλεοράσεις, απολύτως καμία διαφορά (δεν γνωρίζω άν κάποιο από αυτά έχει αντιανακλαστική επίστρωση ή όχι όπως π.χ τα μοντ. της Panasonic - δεν παρατήρησα πάντως κάποια διαφορά). Παραδίπλα η "περίφημη" Plasma U10 (550 ευρώ). Τώρα γιατί μου φάνηκε υποδεέστερη η εικόνα της σε σύγκριση με τις φτηνότερες LG (όλες έπαιζαν το TransformersII) δεν ξέρω και δεν θα το αναλύσω γιατί θα μου την πέσουν και οι ειδικοί του site . :argue:Γεγονός πάντως ότι για ΠΡΩΤΗ φορά κατάλαβα τα λεγόμενα των Yperion, Czoun, J L ? και άλλων περί φυσικών χρωμάτων τα υπέρ της εικόνας των Plasma. Είδα το πράσινο το αληθινό, το γαλάζιο, ακόμη και το λευκό ! σε σύγκριση με τις Phillips LCD που ρούφαγαν την σκόνη τους. Οι μάγκες στο Πλαίσιο κοντά/μπροστά από τις τηλεοράσεις είχαν κλείσει τα φώτα/προβολείς οροφής και μπορούσες να δείς επιτέλους σε ρεαλιστικές συνθήκες Plasma εν δράση. Και αφού είδα το φώς το αληθινό και για πρώτη φόρα είδα με τα μάτια μου ότι όντως οι Πλάσμα σε "σωστές" συνθήκες" υπερτερούν χρωματικά έστω (σε θέματα γρήγορης κίνησης δεν κατάλαβα διαφορές) ξαφνικά πέφτει το μάτι μου σε μία Samsung 40''Β650 και αναθεώρησα επί τόπου την άποψή μου περί LCD . Μακράν η καλύτερη στα μάτια μου ! Το πρόβλημα? Κόστιζε σχεδόν 1000 ευρώ. Ασχετη σύγκριση από τη στιγμή που κοστίζει τα διπλά χρήματα.
Έχω την εντύπωση ότι η Samsung μάλλον παίζει μπάλα μόνη της με την Sony να ακολουθεί.
Συγγνώμη για το μακροσκελές, με βλέπω για πλάσμα ! αλλά δεν πρόκειται να την στρώσω , να πάει να μα^%θεί

Τι εννοείς, ότι από κάποιο φιρμγουερ και μετά το απενεργοποίησαν; Το γνωρίζεις από κάπου ή το υποθέτεις;
Από εικόνα σε τηλεοπτικό, σε DVD και σε 1080 έχεις δοκιμάσει, τι λέει; Για τα λεφτά της πρέπει να είναι πολύ καλή. Πες μας εντυπώσεις αν θέλεις. :smileJap:

έχω γράψει τις εντυπώσεις μου αρκετές φορές
συγκεκριμένα:
1 2 3 4

Όσο για το USB hack, ψάχνω να βρω πού το βρήκα (ενα πολωνικό/ρώσικο ήταν με google translate!) και θα επανέλθω