Πήγα σε ένα κατάστημα "Πλαίσιο" και είδα ότι στις 42'' η PQ 2000 = 420 euro , PQ 3000 = 499 euro PQ 6000= 470 euro !!!!!!!!!!!! Δηλαδή η PQ6000 φτηνότερη κατά 30 ευρώ από την PQ3000 !!!!!!!! και "μόλις" 50 ευρώ ακριβότερη από την PQ2000. Ουσιαστικά "μιλάμε" για ίδιες τηλεοράσεις με ακριβώς τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με μόνη διαφορά το θέμα αισθητικής της "κάσας" και κατά πόσο παίζει ταινίες μέσω του USB.
Η PQ6000 για παράδειγμα έχει πιό λουσάτο παρουσιαστικό. Η εικόνα ίδια και στις 3 τηλεοράσεις, απολύτως καμία διαφορά (δεν γνωρίζω άν κάποιο από αυτά έχει αντιανακλαστική επίστρωση ή όχι όπως π.χ τα μοντ. της Panasonic - δεν παρατήρησα πάντως κάποια διαφορά). Παραδίπλα η "περίφημη" Plasma U10 (550 ευρώ). Τώρα γιατί μου φάνηκε υποδεέστερη η εικόνα της σε σύγκριση με τις φτηνότερες LG (όλες έπαιζαν το TransformersII) δεν ξέρω και δεν θα το αναλύσω γιατί θα μου την πέσουν και οι ειδικοί του site . :argue:Γεγονός πάντως ότι για ΠΡΩΤΗ φορά κατάλαβα τα λεγόμενα των Yperion, Czoun, J L ? και άλλων περί φυσικών χρωμάτων τα υπέρ της εικόνας των Plasma. Είδα το πράσινο το αληθινό, το γαλάζιο, ακόμη και το λευκό ! σε σύγκριση με τις Phillips LCD που ρούφαγαν την σκόνη τους. Οι μάγκες στο Πλαίσιο κοντά/μπροστά από τις τηλεοράσεις είχαν κλείσει τα φώτα/προβολείς οροφής και μπορούσες να δείς επιτέλους σε ρεαλιστικές συνθήκες Plasma εν δράση. Και αφού είδα το φώς το αληθινό και για πρώτη φόρα είδα με τα μάτια μου ότι όντως οι Πλάσμα σε "σωστές" συνθήκες" υπερτερούν χρωματικά έστω (σε θέματα γρήγορης κίνησης δεν κατάλαβα διαφορές) ξαφνικά πέφτει το μάτι μου σε μία Samsung 40''Β650 και αναθεώρησα επί τόπου την άποψή μου περί LCD . Μακράν η καλύτερη στα μάτια μου ! Το πρόβλημα? Κόστιζε σχεδόν 1000 ευρώ. Ασχετη σύγκριση από τη στιγμή που κοστίζει τα διπλά χρήματα.
Έχω την εντύπωση ότι η Samsung μάλλον παίζει μπάλα μόνη της με την Sony να ακολουθεί.
Συγγνώμη για το μακροσκελές, με βλέπω για πλάσμα ! αλλά δεν πρόκειται να την στρώσω , να πάει να μα^%θεί