Αγορά SONY 50w805b ή 50w829b;

Είναι καλό κολπάκι αυτό που κάνουν οι εταιρείες , βγάζουν την ίδια τηλεόραση με άλλο χρώμα ή βάση , σου πετάνε και ένα αυξημένο motionflow ή CMR , MCI κτλ. και σε βάζουν να πληρώνεις ένα κατοστάρικο (σε άλλες περιπτώσεις και παραπάνω) χωρίς να ξέρεις καν αν υπάρχει διαφορά (ή έστω αν είναι ορατή).

Θα μου πεις εδώ τις UHD/4K με 100 Hz από το πάνελ τις έχουν φτάσει στα 1200 εικονικά "Hz" , σε τέτοιες "λεπτομέρειες" τύπου 400/800 θα κολλήσουν?

Είναι καλό κολπάκι αυτό που κάνουν οι εταιρείες , βγάζουν την ίδια τηλεόραση με άλλο χρώμα ή βάση , σου πετάνε και ένα αυξημένο motionflow ή CMR , MCI κτλ. και σε βάζουν να πληρώνεις ένα κατοστάρικο (σε άλλες περιπτώσεις και παραπάνω) χωρίς να ξέρεις καν αν υπάρχει διαφορά (ή έστω αν είναι ορατή).

Θα μου πεις εδώ τις UHD/4K με 100 Hz από το πάνελ τις έχουν φτάσει στα 1200 εικονικά "Hz" , σε τέτοιες "λεπτομέρειες" τύπου 400/800 θα κολλήσουν?

Ετσι ακριβως!!!

Re: Απάντηση: Αγορά SONY 50w805b ή 50w829b;

Οι διαφορές είναι στα Hz όπου διαφορά δεν θα δεις.Άρα δεν αξίζει να δώσεις 100Ε παραπάνω.

Επειδή με ενδιέφερε το θέμα και το παρακολουθώ, το Πλαισιο από χθες που κατέβασε το πακέτο στα 949 αφαίρεσε την δυνατότητα άτοκων δόσεων. Η επιβάρυνση είναι σημαντική πχ για 18 δόσεις που με ενδιέφερε πάμε στα 1010Ε...

Γι αυτό την πήρα από Κωτσόβολο με την δωροεπιταγή των 75Ε (η οποία αφαιρέθηκε από το κόστος της τηλεόρασης) +3ετή επέκταση εγγύησης στα 1110.

Με γεια και καλές θεάσεις.
Πες μας ποιο ακριβώς μοντέλο αγόρασες ;;;;;

Εγω αγόρασα την 829 και την επέστρεψα σε 12 ώρες πίσω . Εχει φοβερό προβλημα με το panel και το φωτισμό στις γωνιές . Ειναι αδύνατον να δώ ταινίες γιατι το μάτι κολλάει κάτω στη γωνία . Αν δεν μου την αλλάξουν με νέα στην εγγύηση θα τους πάω δικαστικά ImageUploadedByTapatalk1401019848.791377.jpg

Αν δεν είναι θέμα ρυθμίσεων , μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι.
Πάντως από περιέργεια, τι τηλεόραση είχες πριν, μήπως και δεν είσαι και πολύ μυημένος με αυτή τη τεχνολογία για να μπορείς να τη τιθασεύσεις; Χωρίς παρεξήγηση ρωτώ, γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ακόμα και ελαττωματική να μην είναι θα δυσκολευτείς μέχρι να συνηθίσεις , να τη μάθεις και να τη φέρεις στα μέτρα σου. Επίσης λάβε υπόψη σου πως αν δεν έχεις κάνει καμία ουσιαστική ρύθμιση και βλέπεις ας πούμε σε κανένα mode δυναμικό, αυτό που λες θα είναι πράγματι τραγικό.
Όπως και να έχεις αν την επιστρέψεις στο κατάστημα εντός DOA δε τίθεται θέμα να μην στην αλλάξουν και ειδικά αν παίζει το πρόβλημα που λες.

Λεωνιδα απο την θεση που εβγαλε φωτο τι περιμενες να δεις σε edge led σε cinema mode

Λεωνιδα απο την θεση που εβγαλε φωτο τι περιμενες να δεις σε edge led σε cinema mode
Μα επειδή το είδα, η φωτογραφία είναι εντελώς από λάθος μεριά τραβηγμένη, και επειδή ακόμα και έτσι μου έμοιασε για δυναμικό mode, για αυτό ρώτησα το φίλο τι τηλεόραση είχε πριν και αν είναι εξοικειωμένος - γνώστης της τεχνολογίας Led Lcd, μήπως ψάχνεται και μπαίνει σε ταλαιπωρία άδικα.

μα και cinema mode να ειναι με λιγο μεγαλυτερο χρονο στο κλειστρο της μηχανης και με λιγο γωνια καταστρεφεις μια τηλεοραση με va πανελ edge led αφου ολες ετσι ειναι.Αυτο υποτιθεται ειναι το μαυρο τους σε μικρη γωνια

Σε cinema mode και με μπάρες μαύρες πάνω και κάτω ειναι αδύνατον να δεις ταινία . Ειναι σε να εχω το σήμα της FOX . Πριν είχα plasma d6900 samsung. Η φωτογραφία ανάλογα τη κλίση, το φλας και το focus μπορει να δώσει καλύτερο και χειρότερο . Σε καμια απο τις εκθεσιακές που τις έβαλα σε 4:3 δεν είχαν τέτοιο προβλημα

σε φως ναι δεν εχουν

Με αυτο τι θες να πεις
Σε cinema mode και με μπάρες μαύρες πάνω και κάτω ειναι αδύνατον να δεις ταινία .Δηλαδη;

πηγαινε την για αλλαγη εδω πιξελακι εχουμε και το ματι ψαχνει να το βρει απο την αποσταση θεασης

Την έστειλα αμέσως πίσω το Σάββατο . Τους έστειλα και επιστολή για να μην αρχίσουν να μου λένε τη ειναι φυσιολογικό και τη μη . Τις επόμενες ημέρες περιμένω να λάβω μονο νέα του κουτιού . Τίποτα λιγότερο

Μεχρι να μου πουν τι θα γινει σύνδεσα σήμερα τη 32αρα Led r41b που δίνουν δώρο . Τράβηξα με το ίδιο κινητό ακριβώς απο την ίδια γωνία και δείτε τη διαφορά ImageUploadedByTapatalk1401113969.139090.jpgImageUploadedByTapatalk1401113995.709573.jpg

Φίλε μου δε ξέρω τι βλέπουν οι άλλοι ή τα δικά σου μάτια που τις είδες και τις δύο από κοντά, αλλά και σε αυτή έτσι όπως τη βλέπω, τα ίδια χάλια και χειρότερα μου φαίνονται.
Από κάτω αριστερά μοιάζει με πορτατίφ, όπως και η άλλη που μας έδειξες.
Τώρα ότι κάτι τρέχει είναι σίγουρο, αλλά το θέμα είναι τι ακριβώς;

Η μικρή επειδή ειναι παντού το φως δεν σε ενοχλεί όταν βλέπεις ταινίες γιατι ειναι απλωμένο παντού . Η μεγάλη επειδή εχει μεγάλη ένταση στη γωνία ειναι πραγματικά για πέταμα

γενικα πως θα την χαρακτηριζες τη μικρη; σαν πακετο αξιζει ή ειναι τυρακι; κ απο που εκανες αγορα!

Για δωρεάν καλη ειναι . Αν την αγόραζα δεν θα έδινα πάνω απο 170 ευρώ . Η μεγαλη θα αξιολογηθεί μόλις επιστραφεί σε κανάλια HD SKY UK
Την αγόρασα απο το sony center golden hall

Επειδή ενδιαφέρομαι για την 50W805B μπορεί κάποιος να βοηθήσει σχετικά με την αγορά βάσης; Στο μαγαζί που ρώτησα μου είπαν ότι όλες οι βάσεις προσαρμόζονται στις τηλεοράσεις. Ισχύει αυτό;

Να διευκρινίσω ότι η βάση που ψάχνω, θέλω να βγαίνει προς τα έξω και να στρέφεται και πάνω/κάτω αλλά και αριστερά/δεξία.
Σε μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτές εδώ.
vogels-wall-2225-black
vogels-wall-2245-black
Είναι οκ αυτή; Υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη σε αυτά τα λεφτά;

Last edited: