Αγορά SONY 50w805b ή 50w829b;

Η συγκεκριμένη σειρά έχει περίεργο σχεδιασμό στο πίσω μέρος και θα δυσκολευτείς αρκετά. Πρέπει να βρεις αποστάτες και στην συνέχεια να βιδώσεις την βάση στο πίσω μέρος...κάπως έτσι δηλαδή (το video είναι από περυσινό μοντέλο)...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για εμένα όλο αυτό το μπέρδεμα αρκεί για να σου προτείνω να αγοράσεις κάποια άλλη λιγότερο μπελαλίδικη.

Πράγματι είναι λίγο περίεργη η τηλεόραση γιατί βλέπω ότι το σημείο που βιδώνει ο τυπάς είναι πιο μέσα από το υπόλοιπο πίσω μέρος της τηλεόρασης. Βέβαια αυτός βάζει την κάτω βάση της τηλεόρασης στο πίσω μέρος ενώ εγώ θέλω να βάλω τελείως άλλη βάση.

Έχει κανείς υπόψιν του κάποια συγκεκριμένη βάση για την 50w805?

Δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις άλλη βάση...

Another curious design decision is the wall mounting solution. The good thing is that the wall mounting solution comes bundled. The bad thing is that you have to use this one. You cannot use universal wall mounting VESA systems. Sony’s wall mounting kit is not the most elegant either, as it leaves too much free room behind the TV.

http://flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1399283987

βρήκα αυτό εδώ από άλλο topic
http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056919627&viewfull=1#post1056919627

Τα παιδιά αναφέρουν ότι υπάρχουν αποστάτες (20 ευρώ). Θα μιλήσω αύριο με το Sony Center.
Λογικά κάτι θα υπάρχει. Δε νομίζω ολόκληρη Sony να μην έχει υπολογίσει ότι κάποιοι θα θέλουν κινητή βάση.

Edit: Ψάχνωντας βρήκα και αυτό εδώ σαν extra λύση.
http://www.monitorhalterung.de/monlines-sony-vesa-adapter-v001.html

Τεράστια βλακεία βέβαια να πρέπει να δώσεις 20-40 ευρώ για να μπορέσεις να βάλεις δικιά σου βάση επειδή δεν είναι επίπεδη στο πίσω μέρος της.

Last edited:
Σήμερα ενημερώθηκα οτι τη Δευτέρα θα πάρω νέα του κουτιού , οποτε και θα κάνω σύγκριση για να δώ τις ακριβώς συμβαίνει με το μοντέλο KDX-50W829B

Να ρωτήσω κάτι για την 50W829.
Σε πολλά από τα γνωστά μαγαζιά (Κοτσόβολος-media markt κ.τ.λ.) δίνουν την 50W829 μαζί με 32άρα SONY.
Αλλά πουθενά δεν γράφουν 50W829B αλλά 50W829, οπότε αν κατάλαβα, δίνουν το περσινό μοντέλο μαζί με την τριανταδυάρα, ή την καινούργια του 2014 με το πάνελ της AUO που έχει το πολύ καλό μαύρο;

Την B δίνουν και ειναι ίδια ακριβώς με την 828Β μάλιστα λενε οτι την έχουν αποκλειστικά και καποια καταστηματα έχουν την 828 και καποια την 829 ενω στην ουσία δεν υπαρχει αποκλειστικότητα . Επίσης υπαρχει και αρκετό παζάρι . Όσον αφορά το Μαύρο εγω με τηνplasma Samsung 6900 που είχα , για λίγο που τη δοκίμασα δεν μπορώ να σου πω οτι μου άρεσε. Εχει όμως καλο και γρήγορο μενού, και το BBC iplayer app ήταν δυο φορές ποιο γρήγορο απο της samsung

Ψήνομαι πολύ για την 50W829. Αυτή που με σταματάει είναι η Samsung UE50H6400. Είμαι ανάμεσα στις 2 αλλά είμαι και αναποφάσιστος. Για το κομμάτι smart δεν <<καίγομαι>> κιόλας, αλλά καλά θα ήταν η Sony να δέχεται και ένα ποντίκι το 2014

βρηκα την 46w905 στα 1100 ευρω αποσταση θεασης 2-2.5 μετρα (δηλαδη μπορω να μεταφερω την πολυθρονα) βλεπω κυριος HD ταινιες και μπαλα, αξιζει η αγορα της η να παω στην Sony KDL-50W829B. Η ακομη και σε αλλη μαρκα στις 55 ιντσες, τι μου προτεινετε? ευχαριστω

Απάντηση: Re: Αγορά SONY 50w805b ή 50w829b;

Ψήνομαι πολύ για την 50W829. Αυτή που με σταματάει είναι η Samsung UE50H6400. Είμαι ανάμεσα στις 2 αλλά είμαι και αναποφάσιστος. Για το κομμάτι smart δεν <<καίγομαι>> κιόλας, αλλά καλά θα ήταν η Sony να δέχεται και ένα ποντίκι το 2014

Αν δεν σε ενδιαφέρει το 3D και το smart tv και οι δύο σε καλύπτουν. Σε αντίθετη περίπτωση η Samsung είναι μονόδρομος καθώς η Sony σε 3D δείχνει τις μισές γραμμές και σε smart υστερεί αρκετά σε ταχύτητα.

εμένα σε κατάστημα μου είπαν ότι συνδέεται ποντίκι. Τώρα αν μου λέγαν @@@@@@@@ δεν ξέρω γιατί με ενδιαφέρει και εμένα.
τα παιδιά που την έχουν ας δοκιμάσουν και να μας πούνε.
επίσης θέλω να μου πεί κάποιος αν μπορώ να έχω στην συγκεκριμένη tv κανάλι και internet ( πχ google chrome ) σε 2 ισομεγέθη παράθυρα
( αριστερά - δεξιά ) και αν όχι με ποια tv γίνεται.
ρώτησα στο ίδιο κατάστημα για επέκταση εγγύησης + 3 χρόνια και μου είπαν ότι δεν κάνουν διότι η sony δεν δέχεται την επέκταση. Τους είπα ότι σε άλλα καταστήματα την κάνουν και μου είπαν ότι αν σου πάθει κάποια βλάβη τότε αναλαμβάνει ο τεχνικός του καταστήματος και όχι η sony να την επιδιορθώσει ισχύει αυτό;

Όσον αφορά την εγγύηση σου λένε 100% μ@λ@κιες . Εγω εχω δωρεάν επιπλέον 3 χρόνια εγγύηση απο τη Sony μέσα απο το καταστημα στο golden hall. Μάλιστα τη στιγμή της αγοράς μου ήρθε email απο τη Sony οτι το προϊόν που αγόρασα εχει επέκταση . Πριν την αγορά το Plaisio έλεγε και σε μένα οτι δεν υπαρχει επέκταση. Επίσης η επέκταση μπορει η αγοραστεί και σαν ξεχωριστό προϊόν και κοστίζει κοντα στα 100 ευρώ .

Την B δίνουν και ειναι ίδια ακριβώς με την 828Β μάλιστα λενε οτι την έχουν αποκλειστικά και καποια καταστηματα έχουν την 828 και καποια την 829 ενω στην ουσία δεν υπαρχει αποκλειστικότητα . Επίσης υπαρχει και αρκετό παζάρι . Όσον αφορά το Μαύρο εγω με τηνplasma Samsung 6900 που είχα , για λίγο που τη δοκίμασα δεν μπορώ να σου πω οτι μου άρεσε. Εχει όμως καλο και γρήγορο μενού, και το BBC iplayer app ήταν δυο φορές ποιο γρήγορο απο της samsung

Πολύ περίεργη η επιλογή σου πάντως από την 51D6900 να "πας" στη 50W828-9.

Μα νομίζω οτι έκανα πολύ καλη αναβάθμιση . Δεν ημουν ευχαριστημένος με τη ταχύτητα στο μενού της samsung ( το αγγλικό smart tv ειναι τόσο αργό που δεν το χρησιμοποιούσα) καθώς και με τη ζωντάνια των χρωμάτων στο ποδόσφαιρο και στα προγράμματα που δεν ήταν ταινίες . Επίσης ο ήχος δεν είχε κατι το ιδιαίτερο . Τέλος ήταν ένα καλοριφέρ έξτρα στο δωμάτιο !

Όσον αφορά την εγγύηση σου λένε 100% μ@λ@κιες . Εγω εχω δωρεάν επιπλέον 3 χρόνια εγγύηση απο τη Sony μέσα απο το καταστημα στο golden hall. Μάλιστα τη στιγμή της αγοράς μου ήρθε email απο τη Sony οτι το προϊόν που αγόρασα εχει επέκταση . Πριν την αγορά το Plaisio έλεγε και σε μένα οτι δεν υπαρχει επέκταση. Επίσης η επέκταση μπορει η αγοραστεί και σαν ξεχωριστό προϊόν και κοστίζει κοντα στα 100 ευρώ .

το φαντάστηκα. δηλαδή μπορώ να την πάρω από οποιοδήποτε κατάστημα και να αγοράσω μόνο την επέκταση
από τη sony ή θα πρέπει να την πάρω οπωσδήποτε από κατάστημα sony center ?

Θα σου έλεγα να πας σε καταστημα της SONY γιατι ίσως καποια απο τα αλλα καταστηματα να μην την έχουν καν σαν προϊόν για να σου την πουλήσουν . Και μην ξεχνάς το παζάρι!

Πρίν παίξει η προσφορά με την δωρεάν 32άρα, στον Κωτσόβολο στο Μall αλλά και στην MediaMarkt στο Μαρούσι μου έδιναν την 50W805b με 900 Ευρώ τελική τιμή (μετρητοίς ή με εφάπαξ χρέωση σε κάρτα) και δώρο την επέκταση εγγύησης από 2 σε 5 έτη. Δεν προχώρησα γιατί θέλω να δω την νέα Samsung H6500 πριν αποφασίσω..

Θα σου έλεγα να πας σε καταστημα της SONY γιατι ίσως καποια απο τα αλλα καταστηματα να μην την έχουν καν σαν προϊόν για να σου την πουλήσουν . Και μην ξεχνάς το παζάρι!

είχα περάσει από το κατάστημα που την αγόρασες αλλά δεν την είχε το κατάστημα να τη δω γι'αυτό πήγα σε άλλο κατάστημα.

μήπως ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος αν μπορώ να έχω απευθείας τις λειτουργίες PIP ( Picture in Picture ) ( web browsing + TV σε μικρό παράθυρο ) και PAP ( Picture and Picture ) ( 2 ξεχωριστά παράθυρα αριστερά - δεξιά web browsing + TV ) στη συγκεκριμένη TV ή θα πρέπει να έχω οπωσδήποτε συνδεδεμένο υπολογιστή ή playstation ή κάποια άλλη συσκευή σαν εξωτερική πηγή ?

Δεν εχω ιδέα για το PIP και PaP δεν έκανα δοκιμή , μπορώ να κάνω την επόμενη εβδομάδα,
Θα σου έλεγα να το δοκιμασεις σε καταστημα και μην ακούσεις κάποιον πωλητή

Δεν εχω ιδέα για το PIP και PaP δεν έκανα δοκιμή , μπορώ να κάνω την επόμενη εβδομάδα,
Θα σου έλεγα να το δοκιμασεις σε καταστημα και μην ακούσεις κάποιον πωλητή

αυτό σκοπεύω να κάνω. τι παζάρι να κάνεις που οι τηλεοράσεις φεύγουν σα νερό?
Να μη πουλάγανε να πω ναι αλλά τώρα πως να τους πιέσεις?