Απάντηση: Re: Αγορά UPS
Δημήτρη, δηλαδή βρήκες κάπου να απενεργοποιήσεις τα ''μπίπ'';
Εγώ γιατί δεν την βλέπω καθόλου αυτή την επιλογή;
Επίσης, αντιμετωπίζω άλλο ένα θέμα με το UPS...
Ίσως είναι offtopic γιατί το thread αναφέρεται στην αγορά και όχι εν γένει στη συμπεριφορά και τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου UPS, ωστόσο θα καταθέσω τους προβληματισμούς μου...
Τις τελευταίες 3 μέρες, το UPS κλείνει αυτοβούλως και διακόπτει κάθε τροφοδοσία output...
Έχει συμβεί 1 φορά πριν 3 μέρες και σήμερα έκλεισε 3 φορές με τον παραπάνω τρόπο...
Τις 2 από τις 3 φορές σήμερα, απλά διέκοψε την τροφοδοσία, ενώ την 1 φορά έκλεισε τελείως και χρειάστηκε να το επαναθέσω σε λειτουργεία από το button...
Προσέτι, τσέκαρα τις ρυθμίσεις μου και δεν βλέπω κάτι που να με παραξενεύει...ούτε ακόμα και στο log του...
Έχει κανείς κάποια πρόταση παραπάνω για να τσεκάρω;
Παραθέτω και μερικά screenshots από τις ρυθμίσεις του...

Καλά, η παράταση του τσαφ είναι μεγάλη υπόθεση..
Ναι, είδα και το πέρασα! Είναι πλέον web based και πιο όμορφο, αλλά εκτιμώμενο χρόνο μπαταρίας δεν βρήκα..
Δημήτρη, δηλαδή βρήκες κάπου να απενεργοποιήσεις τα ''μπίπ'';
Εγώ γιατί δεν την βλέπω καθόλου αυτή την επιλογή;
Επίσης, αντιμετωπίζω άλλο ένα θέμα με το UPS...
Ίσως είναι offtopic γιατί το thread αναφέρεται στην αγορά και όχι εν γένει στη συμπεριφορά και τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου UPS, ωστόσο θα καταθέσω τους προβληματισμούς μου...
Τις τελευταίες 3 μέρες, το UPS κλείνει αυτοβούλως και διακόπτει κάθε τροφοδοσία output...
Έχει συμβεί 1 φορά πριν 3 μέρες και σήμερα έκλεισε 3 φορές με τον παραπάνω τρόπο...
Τις 2 από τις 3 φορές σήμερα, απλά διέκοψε την τροφοδοσία, ενώ την 1 φορά έκλεισε τελείως και χρειάστηκε να το επαναθέσω σε λειτουργεία από το button...
Προσέτι, τσέκαρα τις ρυθμίσεις μου και δεν βλέπω κάτι που να με παραξενεύει...ούτε ακόμα και στο log του...
Έχει κανείς κάποια πρόταση παραπάνω για να τσεκάρω;
Παραθέτω και μερικά screenshots από τις ρυθμίσεις του...