Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!
Σήμερα παρέλαβα από το warehouse deals (Amazon.co.uk) τον Tamron 70-300mm VC USD.
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον ενθουσιασμό μου
Ήταν η πρώτη μου παραγγελία από το Amazon και καθώς ήταν από το Warehouse είχα κάποιες αμφιβολίες-ενδοιασμούς όπως καταλαβαίνετε αν και έχω διαβάσει χρόνια τώρα πόσο καλοί είναι!
Το tracking του amazon έλεγε ότι θα παραλάβω 6 Ιανουαρίου και μου ήρθε από τις 4! (1ο καλό δείγμα)
To listing έλεγε: 'Item has no cosmetic imperfections. Item has been tested and is fully functional. Item will come in original packaging. Packaging will be damaged.
All purchases eligible for Amazon customer service and a 30-day return policy"
Παραλαμβάνω πακέτο και φεύγω καρφί για το σπίτι να το ανοίξω..
Ανοίγω τη συσκευασία και μέσα βλέπω κανονικά το original το κουτί του φακού και γύρω γύρω bubble wrap.
Ξετυλίγω τις φούσκες,παίρνω το κουτί στα χέρια μου και το κοιτάω με απορία να δω ΠΟΥ μπορεί να είναι αυτό το "Packaging will be damaged"....παιδιά το κουτί δεν είχε απολύτως τίποτα.
Ανοίγω τη συσκευασία,ο φακός κανονικά μέσα στο προστατευτικό σακουλάκι και στα χάρτινα στηρίγματα του..το ίδιο και το Hood.
Βγάζω τον φακό τον κοιτάω γύρω γύρω..τον κουνάω..τον ξανακοιτάω. Σαν να βγήκε πρώτη φορά από το κουτί του,το ίδιο και το Hood!
Κρύσταλλα πεντακάθαρα,λεπίδες διαφράγματος πένα..κούμπωμα στη μηχανή και δοκιμή.
Ε δεν περίμενα να βρω κάτι κακό μετά από όλα αυτά και απλά έπαιξα με κάποια δοκιμαστικά κλικ..ο φακός είναι άψογος.
Από τις λίγες δοκιμές μου έχω να αναφέρω ότι το VC του είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!
Είναι ένας αρκετά οξύς φακός με καλή ποιότητα κατασκευής και ανυπομονώ να βγάλω και κάποιες παραπάνω φωτογραφίες πέραν των δοκιμαστικών για να δείτε και εσείς κάποια δείγματα
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον _Tzo_ για τις πληροφορίες του και προφανώς για την ενημέρωση των προσφορών γιατί εξαιτίας του πήρα έναν ολοκαίνουργιο φακό που εδώ ξεκινάει στα 339 ..μόνο 210