Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

μια μηχανη εποχης... και οχι μονο,
σε σουπερ προσφορα

http://www.eglobalcentral.eu/olympu...il&utm_term=0_4dd6b1b04f-916d3c116f-108914533

...μην ξεχναμαι οτι τραβα και raw αρχειο:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

https://www.amazon.de/gp/product/B0012UUP02/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Αυτος ειναι μονο για Full frame μηχανες ? Μπορω να τον χρησιμοποιησω στην Nikon D3000 της γυναίκας μου ?

ναι ειναι ff, μπορεις να τον φορεσεις στην d3000 ,αλλα μην περιμενεις κατι αξιολογο

Δεν περιμένω κατι αξιολογο επειδη ο φακος δεν ειναι αξιολογος , η επειδη ειναι προορισμένος για FF ?

ο φακος δεν εχει κατι να προσφερει ποιοτικα περα απο το εστιακο του μηκος, για φως ημερας μια χαρα ειναι ,και σαν δοκιμη αν πραγματικα χρειαζεσε εναν τετοιο φακο
ο νικον ειναι πολυ καλυτερος
δεν εχει καμια σχεσει οτι ειναι ff

Σε ευχαριστώ ...
Χαμένος δεν θα πάει .
Για την σύζυγο , ταμάμ θα είναι ...

https://www.amazon.de/gp/product/B0012UUP02/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

Αυτος ειναι μονο για Full frame μηχανες ? Μπορω να τον χρησιμοποιησω στην Nikon D3000 της γυναίκας μου ?

Σύμφωνα με αυτό εδώ :

http://m.dpreview.com/products/tamron/lenses/tamron_70-300_4-5p6_di

είναι μεν FF φακός αλλά μπαίνει και στην D300.
Το πρόβλημα με τους φακους τρίτων κατασκευαστων στις entry level Nikon είναι η απουσία μοτερ AF.
Τα σώματα αυτά δεν έχουν μοτέρ.
Αν δεν έχει κι ο φακός, δεν έχεις AF.
Αυτός, όπως λέει το άρθρο παραπάνω, έχει μοτέρ.
Άρα σε εστιακο μηκος θα είναι ισοδύναμο : 70-300mm x 1.5 (crop factor) = 105-450 mm

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Καλησπέρα μου πιστωθηκαν κάποια χρήματα στο balance, πως μπορώ να τα μεταφέρω στην πιστωτική μου (δηλωμένη, ενεργή στο PayPal )?

Δεν μεταφέρονται σε κάρτα αλλά μόνο σε συνδεδεμένο ΙΒΑΝ.
Εάν δεν έχεις συνδέσει μέχρι πριν από τα CC, πρέπει είτε να τους τηλεφωνήσεις (άμεσο αποτέλεσμα) είτε να τους στείλεις μήνυμα με τον ΙΒΑΝ.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Γραφτηκα 30 μερες trial prime member...
Ελλαδα δεν στελνονται αυτες οι προσφορες?με πωλητη το amazon κ μου γραφει οτι δεν στελνει ελλαδα..

Ισως αυτο δινει εξήγηση...
Notification: The Prime benefits can only be used by customers in Germany and Austria and are for private use only.

Access to Prime Day: Thousands of promotions exclusive for Prime Members - only today
FREE Premium Shipping: Delivery in 1-2 working days to Germany and 1-3 working days to Austria
Prime Video: Unlimited instant streaming of thousands of movies and TV shows
Prime Music: More than one million songs, selected playlists and your own personal radio. Unlimited and without advertising.
Exclusive access to promotions: Premium access to promotions on Amazon BuyVIP and all Amazon Lightning Deals
Kindle Lending Library: Borrow one from thousand of books each month for free and with no due date
Prime Photos: Un

Στέλνονται και Ελλάδα, με εξαιρέσεις όπως και εκτός prime day.

Prime είμαι και στο ιταλικό. Κάνω αγορές των προσφορών κανονικά με αποστολή προς Ελλάδα.

Στο γερμανικό είμαι όλο τον χρόνο prime μέλος και με δωρεάν αποστολή προς γερμανική διεύθυνση από mailboxde.com.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Νίκο αν δεν τα έχεις άμεση ανάγκη, άστα εκεί που είναι - μπορεί να τα χρειαστείς...

γνωστοί μου θα πάνε Σιγκαπούρη αρχές του επόμενου μήνα

κάποτε ήταν ο παράδεισος των φθηνών ηλεκτρονικών αλλά δεν ξέρω αν εξακολουθεί να είναι

ξέρει κανείς αν υπάρχουν μαγαζιά με φωτογραφικά σε πολύ καλές τιμές?

Αγοράζοντας αυτήν την κάμερα , τι ακριβώς πρέπει να περιμένει κανείς ?
Διότι στο τέλος της περιγραφής γράφει :
Package Content:
1 * Mini USB Endoscope
1 * Small hook
1 * Magnet
1 * Side audition
1 * fixed set
1 * CD Driver
1 * Micro to USB line

Εγώ παρέλαβα μόνο την κάμερα με 5μ. καλώδιο (του οποίου το usb δεν έχει το νίκελ κουμπί για λήψη φωτογραφίας) .
1 * Side audition
1 * CD Driver

Μια αγορά που πήγα να κάνω σε άλλο προϊον από αντίστοιχο just launched κατάστημα και τιμή πολύ καλή για να είναι αληθινή οδηγηθήκε απλά σε ένα mail από το amazon που έλεγε ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε και ότι η κάρτα μου δεν χρεώθηκε.
Οπότε άποψη μου είναι ότι καλύτερα θα ήταν να μην ασχοληθείς καθόλου.
Ειδικά από την στιγμή που ακόμα και αληθινή να ήταν η τιμή θα σου έπεφτε πέλεκυς από τελωνείο