Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Τελωνείο δέ θα υπάρχει γιατι άν ηταν θα πήγαινει σε διεύθυνση Αμερική και θα μου την εφερνε η αδρφή μου σε 3 εβδομάδες. Άλλά μάλλον είναι μούφα όπως λές.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Σε listing όπου ο δήθεν πωλητής μάς προτρέπει να επικοινωνήσουμε πριν την αγορά στο προσωπικό του e-mail δεν απαντάμε ποτέ, γιατί είναι δεδομένο ότι είναι απατεωνιά.

Κακώς δεν εκμεταλλεύτηκες προχτές το Prime Day. Θα σου έβγαινε 20% κάτω με την έξτρα έκπτωση που ίσχυε στα warehouse deals. Είχε και α6300 like new.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Μπήκα μόλις να δω τι παίζει με το Prime στο Amazon.co.uk και στο Confirm your Details μου έχει το ακόλουθο:

You may continue with this billing address, but Prime delivery benefits, Prime Instant Video streaming and the Kindle Owners’ Lending Library will not be available outside of the United Kingdom.

Ουσιαστικά δεν έχεις δωρεάν αποστολή. Τις προσφορές του Prime Day όμως θα μπορούσες να τις εκμεταλλευτείς ακόμη και με ελληνική διεύθυνση.

Αν αποκτήσεις αγγλική διεύθυνση μέσω μιας parcel forwarding εταιρίας, θα έχεις και δωρεάν αποστολή.

Ουσιαστικά δεν έχεις δωρεάν αποστολή. Τις προσφορές του Prime Day όμως θα μπορούσες να τις εκμεταλλευτείς ακόμη και με ελληνική διεύθυνση.

Αν αποκτήσεις αγγλική διεύθυνση μέσω μιας parcel forwarding εταιρίας, θα έχεις και δωρεάν αποστολή.

Για δώσε μου λίγες παραπάνω πληροφορίες γιατί ναι μεν ξέρω τι παίζει,αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου!

Σε συμφέρει αν κάνεις πολλές αγορές από Amazon (πάνω από 5 τον μήνα), ώστε να έχει νόημα να πληρώνεις τα ετήσια τέλη του prime, όπως και της εταιρίας που θα σου συγκεντρώνει τα πακέτα και θα στα στέλνει σε μία αποστολή.

Α μπα,τόσο συχνές αγορές δεν κάνω..

From Outer Space - Tapatalk

Καλημέρα.
Μου συνέβει το εξής σήμερα. Ενω είχα χρήματα στο paypal balance έκανα μεταφορά στον τραπεζικό μου λογαριασμό και μου έβγαλε αυτό το μύνημα

"We received an automated response from your bank informing us that the bank account you were trying to use for this payment has been closed.

As a result, we were unable to charge your bank account for this transaction. We will not attempt to debit your bank account again. Here are the details of this payment: "

και μου έβγαλε τον λογαριασμό που είχα συνδεδεμένο και τώρα μάλλον λόγω καπιταλ δεν μπορώ να συνδέσω άλλον. Τί κάνω τώρα ? Έχω αρκετά λεφτά στο balance .

Επί πολλά χρόνια έκανα κανονικά συναλλαγές μέσω Πειραιώς και ήταν κανονικά συνδεδεμένα όλα στο πευπαλ . Σήμερα πρώτη φορά έχω πρόβλημα.
Πήγα να συνδέσω και άλλον και δεν το δεχόταν ακόμη και απο άλλη τράπεζα .... Υπάρχει περίπτωση κάπως να συνδέσω άλλον λογαριασμό.
Και να φανταστείς πιο πολύ εμβάσματα στην Ελλάδα φέρνω παρά αγορές απο εξωτερικό.

Last edited:

Επί πολλά χρόνια έκανα κανονικά συναλλαγές μέσω Πειραιώς και ήταν κανονικά συνδεδεμένα όλα στο πευπαλ . Σήμερα πρώτη φορά έχω πρόβλημα.
Πήγα να συνδέσω και άλλον και δεν το δεχόταν ακόμη και απο άλλη τράπεζα .... Υπάρχει περίπτωση κάπως να συνδέσω άλλον λογαριασμό.
Και να φανταστείς πιο πολύ εμβάσματα στην Ελλάδα φέρνω παρά αγορές απο εξωτερικό.

Παράξενο πάντως όλο αυτό
Μήπως να έφτιαχνες ένα καινούργιο λογαριασμό στο paypal πού να είναι συνδεδεμένος με διαφορετική τράπεζα ;

Δοκίμασα και δεν δεχόταν bank account παλι το paypal με τον ίδιο λόγο. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με τις τράπεζες μας ή πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό ?

Δοκίμασα και δεν δεχόταν bank account παλι το paypal με τον ίδιο λόγο. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με τις τράπεζες μας ή πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό ?

Φίλε μου τελείως τυχαία ,βρίσκομαι σε παρόμοια φάση
Δηλαδή άνοιξα νέο λογαριασμό pay pal και περιμένω τη πιστοποίηση για τη κάρτα ,αλλά από διαφορετική τράπεζα.Μεταφορά πάντως από λογαριασμο pay pal σε λογαριασμό paypal έκανα

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Παιδιά το θέμα σας λύνεται με ένα τηλέφωνο στο support του PayPal

Μεταξύ paypal κάνω κανονικά. Θέλω να κατεβάσω τα χρήματα μου :grandpa:
Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί τους στο support να δούμε μήπως γίνει κάτι.

Μεταξύ paypal κάνω κανονικά. Θέλω να κατεβάσω τα χρήματα μου :grandpa:
Θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί τους στο support να δούμε μήπως γίνει κάτι.

Δηλαδή κατ ουσίαν δεν δέχονται εισαγωγή χρημάτων από το εξωτερικό ;

Ναι !!! κουφό ε ? Μίλησα με τράπεζα και μου είπαν ότι η συναλλαγή ακυρώθηκε από την αρχή της γιατί ήταν λογαριασμός direct . Ο ίδιος που εδώ και τόσα χρόνια έστελνα ένα σωρό λεφτά , κάτι που κατάπιαν την γλώσσα τους όταν είδα τις κινήσεις ότι όλες ήταν σε αυτόν τον λογαριασμό. Με τα πολλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται στην Πειραιώς και θα μιλήσω με πευπαλ να συνδέσω από άλλη τράπεζα γιατί και αυτοί είναι για το ανάθεμα.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Nομιζω πως δεν ειναι ευκαιρία τα μτχ σωματα ΕΜ10 ξεκινουν απο 200ευρω πλεον και ενας φακος 14-42 R κανει 70ευρω καινουργιος, καινουργιο το σωμα ειναι κοντα στην τιμη Αμερικής και της ΕΜ10ΙΙ κοντα στα 500ευρω

Α δεν ήξερα ότι έχουν πιάσει τέτοιο πάτο οι τιμές της ΕΜ10.