Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Be cool. Δεν μπορείς καν να φανταστείς τί σκηνικό επικρατεί αυτές τις ημέρες στα amazon. Στην αποθήκη του amazon στη Ρουμανία οι υπάλληλοι κυκλοφρούν με πατίνια πάνω σε μαγνητικά δάπεδα και δουλεύουν σε 12ωρη βάση. Πολύ δύσκολα πηγαίνουν στην τουαλέτα.

Τελικά μια χαρά,έγινε shipped πριν κανένα τρίωρο ο φακός!
Είναι η πρώτη μου παραγγελία απο το Amazon οποτε γιαυτο και οι πολλές ερωτήσεις μου,να με συμπαθάτε :)

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Fuji X-E1 γύρω στα 260 ευρώ χώρια τα μεταφορικά, πώς το βλέπετε? Δεν έχω σύστημα και δεν θέλω να χτίσω, προφανώς χρήση μόνο με τους (άφθονους) legacy φακούς που διαθέτω.

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

η xe1 "φημιζεται" για τα πολυ καλα μαυρα και τον λεπτο κοκο, δλδ οτι πρεπει και για b/w

Ισχύει, μου άρεσαν πολύ τα ασπρόμαυρα που έκανα όταν την είχα.. Λέω go for it, αφού δε θα σε απασχολήσει το κακό af.

Τώρα είμαστε βέβαια οφτόπικ, αλλά σε χειροκίνητη εστίαση, πώς είναι το σκόπευτρο;

αν θυμαμαι καλα εχει focus peaking...

Δεν την είχα δουλέψει τόσο με MF γιατί είχα AF φακό, αλλά δε νομίζω να έχεις θέμα.. Έχει peaking, μπορείς να ζουμάρεις για να εστιάσεις καλύτερα και το EVF ήταν αρκετά καλό, ανώτερο θεωρώ από της E-M5.

Χρόνια πολλά σε όλους,με υγεία και ευτυχία το νέο έτος!!!
Παιδιά ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύσουν οι προσφορές με το -30% από το amazon.uk;

Όχι μόνο uk, αλλά όλα τα amazon. Μέχρι την αλλαγή του χρόνου.

Βρηκα από ένα διπλανό φόρουμ μια software προσφορά.
Αν γνωρίζει κανείς κάποιος από τα προγράμματα ας μας πει και εμάς να μπούμε στον κόπο να το κατεβάσουμε.
http://www.watermark-software.com/christmas/

Οι κάτοχοι Samsung, δείτε αν θέλετε το αγγλικό amazon στα warehouse deals του, έχει με πρόσθετο -30% δύο κομμάτια Samyang 14/2.8, στα 170 και 180 ευρώ + μεταφορικά τελική. Δεν είναι βέβαια η βίντεο έκδοση, αλλά είναι τσάμπα τιμή για τον φακό αυτό, ο οποίος είναι εξαιρετικός FF βέβαια (τον έχω), αλλά και στο APS είναι ένας καλός ευρυγώνιος 21mm, με μόνο του μειονέκτημα την περίεργη (μυστακοειδή) παραμόρφωση.

Επίσης εχει την rx100 iv 710 τελική με φθορές μονο στη συσκευασία. Εγω περιμένω την Μ3…

Την Canon; Εσύ την πήρες; :p

Τη γλυκοκοίταζα (έχω τη Μ) αλλά είπα να πηδήξω μια γενιά.

Σχετικά με το warehouse deals, να πω ότι οι δυο μηχανές που ήρθαν στα χέρια μου ήταν πρακτικά καινούριες - η Ricoh με 110 κλικ (της πρόσθεσα κι εγώ καμιά 300αριά πριν φύγει γι άλλες πολιτείες), η δε rx100mkIII δεν μπορώ να δω πόσα κλικ, αλλά είναι άψογη - μόνο η συσκευασία ήταν (λίγο) ταλαιπωρημένη.

Οχι εννοώ την rx 100 iii :D . Γιατι ειναι πολλα τα 700, αφου δεν ξερεις και πως θα σου'ρθει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η δε rx100mkIII δεν μπορώ να δω πόσα κλικ, αλλά είναι άψογη - μόνο η συσκευασία ήταν (λίγο) ταλαιπωρημένη.

Απο ποιο την πήρες Δημήτρη?
Ποσο βγήκε τελική?

Απο ποιο την πήρες Δημήτρη?
Ποσο βγήκε τελική?

Από το amazon.it - δεν θυμάμαι τελική τιμή, η αρχική ήταν 580 νομίζω -30%...