Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Καλησπέρα σε όλους. Θα βρεθώ για επαγγελματικούς λόγους την άλλη εβδομάδα στο Παρίσι για μερικές ημέρες. Μήπως γνωρίζετε εάν αξίζει η αγορά φωτογραφικών αξεσουάρ απο εκεί; Γνωρίζετε κανα εξειδικευμένο μαγαζί που μπορεί να έχει καμία προσφορά;

Re: Αγορές από το εξωτερικό

ξερει κανει τι γινετε με το cashback της panasonic? το εχω στειλει απο 1 Δεκεμβρίου και λεει χρειαζονται 28 μερες proccesing και μετα μεσα σε 28 μερες για να στείλουν το claim ελεηξε χθες μετα λενε εχω μια εβδομαδα να επικοινωνήσω μαζι τους, του εστειλα mail μεχρι την δευτερα αν δεν μου εχουν απαντησει ακυρώνετε τι σκατα γινετε?

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

@ softice

Ευχαριστώ και εγώ για την ενημέρωση.
Για την ολοκλήρωση της εικόνας, σε παρακαλώ να μας πεις και να ανεβάσεις φωτο, αν έχεις το εξωτερικό περιτύλιγμα του δέματος ακόμη, 1) τι άλλο γράφει, εκτός από τα στοιχεία του παραλήπτη και το χαρακτηρισμό ως δώρο, και β) εάν φαινόταν ότι το δέμα είχε ανοιχτεί στο τελωνείο (στην ΥΕΔ).

Ωχ τώρα μου βάζετε δύσκολα. Είχα βγάλει μια φωτο το δέμα όταν ήρθε αλλά δεν ξέρω αν βοηθάει
Οταν έχω ελεύθερο χρόνο θα ποστάρω screenshots απο το site του shipito που τα έχει όλα αναλυτικά
VvJshf6.jpg

Η γυναίκα μου που το άνοιξε, μου λέει πως μάλλον δεν είχε ανοιχτεί το δέμα από το τελωνείο
Συγγνώμη για τις ελλειπείς πληροφορίες αλλά λόγω παρενεργειών από τις θεραπείες, πολλές φορές δεν ασχολούμαι εγώ με αυτά και βάζω την γυναίκα..
Το κουτί είχε μια σφραγίδα από το τελωνείο που γράφει:
Τελωνείο τελειοποίηση
Εισαγωγής Θεσσαλονίκης
Τμήμα: Ταχ. δεμάτων
Ελεύθερο

Δυστυχώς, η φωτο, ακόμη και με μεγέθυνση, δεν μπορεί να διαβαστεί, ώστε να καταλάβουμε το λόγο που μπήκε η γνωστή σφραγίδα με μπλε μελάνη που αναφέρεις και διαβάζεται. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η περιγραφή και η δηλωμένη αξία του αποστολέα.

Εάν δεν ανοίχτηκε το δέμα, τότε δεν έπαιξε ρόλο, για τον εκτελωνισμό, το ότι δεν συνοδευόταν από τιμολόγιο/απόδειξη.

Με το καλό να παραλάβεις και το 2ο δέμα.

Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Εχω ακόμη το κουτί. θα βγάλω φώτος και θα σου τις στείλω με pm και αν μπορέσεις να καταλάβεις κάτι, καλώς και να το μεταφέρεις σε όλους εκτός από τα προσωπικά μου στοιχεία εννοείται :)
Επίσης όταν παραλάβω και το δεύτερο δέμα θα στείλω screenshots απο το shipito.com που πιστεύω θα βοηθήσουν τυχών αγοραστές στο μέλλον

Σε παρακαλώ να μην παιδεύεσαι άλλο με αυτό το θέμα.
Έγραψες αυτά που χρειάζονται για το shipto και επιβεβαίωσες όσα είχα γράψει στον οδηγό και όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία αυτή μπορούν να το κάνουν.

Μετά από επικοινωνία με τον softice, τις φωτο που μου έστειλε και τη σχετική του άδεια, προσθέτω τα ακόλουθα στοιχεία, στο προηγούμενο μήνυμά του, για την πληρέστερη ενημέρωση της μεταφοράς του πακέτου με το Ipad Pro από την Αμερική στην Ελλάδα.

Όπως έγραψε, επέλεξε την αποστολή με το αμερικάνικο ταχυδρομείο και Priority mail-Express πληρώνοντας $100 περίπου.
Στα δηλωτικά έγγραφα, πάνω στο δέμα, το αντικείμενο περιγράφεται ως "ipadpro" με αξία $100 και χαρακτηρισμό ως "gift", χωρίς να αναφέρεται το κόστος μεταφορικών.
Το δέμα στάλθηκε με αποστολέα τη σύζυγο του softice, με διεύθυνση την αμερικάνικη, και παραλήπτη την ίδια με διεύθυνση την ελληνική.´
Το δέμα έχει τη γνωστή σφραγίδα του τελωνείου "ΕΛΕΥΘΕΡΟ" και ο ίδιος υποστηρίζει ότι το δέμα δεν φαίνεται να είχε ανοιχτεί στο τελωνείο.

Νομίζω ότι με τα στοιχεία αυτά, συμπληρώνεται η εικόνα για τη διαδικασία αποστολής δέματος από την Αμερική με την εταιρεία shipto.

Αγορασα απο ιδιωτη εαν αντικειμενο κ προσπαθώντας να κανω την πληρωμη με προπληρωμενη μεσω paypal δεν μπορουσα. Στην συνεχεια αντιληφθηκα οτι η πληρωμη δεν γινοταν επειδη δεν επαρκουσε το υπολοιπο κ αυτο διοτι ειχε χρεωθει στην καρτα μια υπηρεσια της Pitney Bowes. Αν καταλαβα καλα αυτη η υπηρεσια ειναι για εκτος ΕΕ αλλα παρολαυτα μου χρεωθηκε. Εχω καταλαβει κατι λαθος;

Τελικα μου πιστωθηκαν παλι πισω αλλα προεκυψε αλλο προβλημα. Ενω με την ιδια καρτα ακολουθωντας ακριβως την ιδια διαδιακασια μπορεσα κ αγορασα εναν φακο απο Γερμανια, τωρα δεν μπορω να την ολοκληρωσω απο Αγγλια λογω capital controls. Μιλησα με την εξυπηρετηση πελατων της τραπεζας κ μου ειπαν οτι εχει να κανει με την ταυτοτητα που εχει δηλωσει ο πωλητης....

καλησπέρα παιδιά
ξέρετε κάποιο μαγαζί που μπορώ να βρω adaptor για gnd filter?

Sony FDR-AX53 βιντεοκαμερα 4Κ που βγαίνει το Μάρτιο, με 360 λίρες τιμή προπαραγγελίας. Προφανώς έχει γίνει λάθος, αλλά μπορεί να παραδώσει σε κάποιους. Κανονικά θα έχει γύρω στο χιλιάρικο
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B01B5TEX2K?keywords=sony ax53&qid=1454531319&ref_=sr_1_1&sr=8-1

Δεν περιμένω να παραδώσουν σε αυτήν την τιμή. Προφανώς πρόκειται για λάθος.
Και είναι καλυμμένοι στους όρους:
''Pre-order Price Guarantee doesn't apply in the case of mispricing''

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Πολλές φορές παραδίδει ακόμα και με λάθος τιμή αρκεί να μην την έχουν παραγγείλει 100.000 άτομα. Εμένα μου ήρθε κανονικά επιβεβαίωση παραγγελίας και πλέον δεν είναι διαθέσιμη

Δεν είναι απόλυτο, εννοείται. Έχει τύχει να παραλάβουν κάποιοι στο παρελθόν σε παρόμοια λάθη.
Σε άλλους πάλι η ακύρωση ήρθε λίγες μέρες πριν την αποστολή.

Χρωστάω κέρασμα αν περάσει. Φυσικά έκανα κι εγώ παραγγελία, "μπας και".
Επιβεβαιώθηκε κανονικά. Αναμονή μέχρι τον Μάρτιο, αν δούμε αν περάσει το τελικό βήμα της αποστολής.

Άντε και θέλω να τσεκάρω τη σταθεροποίηση BOSS.

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Είναι πάντως ευφάνταστα τα αρκτικόλεξα που βρίσκει η Σόνυ για τις σταθεροποιήσεις της. Πουλιά, αφεντικά...

Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Το κακό είναι ότι δεν δουλεύει στο 4Κ.

Re: Απάντηση: Φωτογραφικός εξοπλισμός - Προσφορές και χαμηλότερες τιμές!

Mια χαρά δουλεύει το BOSS στο 4Κ, όπως και στο προηγούμενο μοντέλο.

Τo Intelligent Active, η πρόσθετη σταθεροποίηση που προστέθηκε στο νέο μοντέλο είναι αυτή που δουλεύει μόνο στο 1080.
Το Intelligent Active είναι πενταξονική σταθεροποίηση (συνδυασμός BOSS και Steadyshot).
Σκέτο το BOSS, ο γυροσκοπικός μηχανισμός σταθεροποίησης του φακού, δουλεύει και στο 4Κ.

πιστεύω ότι θα παραδώσουν. αλλιώς θα είχαν μοιράσει ήδη τα άκυρα. ξεπέρασα τον εαυτό μου αυτή τη φορά. μισοτιμής βιντεοκάμερα που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα :worshippy: (