Αγορές εξωτερικού/ Προσφορές και χαμηλότερες τιμές εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Μόλις ενεργοποίησα την Leupay η οποία ήρθε αρκετά γρήγορα θα έλεγα αφού το απόγευμα της Παρασκευής
24/6 έκανα την εγγραφή .
Πριν λίγο δήλωσα και αυτήν και την revolut στο paypal , άμεσα έγινε και η επιβεβαίωσή τους έχοντας τραβήξει 1,50 από την laupay και 1,20 από την revolut για τον τετραψήφιο .

Θα σου λύσουν τα χέρια, Κώστα.
Πάντως, επειδή έχουν παρατηρηθεί μερικά περιστατικά με το paypal να γυρίζει τη ρύθμιση και να κάνει αυτό την ισοτιμία, έλεγχέ το πριν οριστικοποιείς κάθε παραγγελία.

Edit
Φρόντισε να επιβεβαιώσεις τη διαδικασία για να γίνει ο λογαριασμός σου Standard στη Leupay.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορές από το εξωτερικό

Θα σου λύσουν τα χέρια, Κώστα.
Πάντως, επειδή έχουν παρατηρηθεί μερικά περιστατικά με το paypal να γυρίζει τη ρύθμιση και να κάνει αυτό την ισοτιμία, έλεγχέ το πριν οριστικοποιείς κάθε παραγγελία.

Σωστός. Η χρέωση πάντα θα γίνετια σε ξένο νόμισμα και ποτέ σε ευρώ με το Paypal εκτός και αν η αγορά είναι εντός Ε.Ε (με εξαίρεση την Αγγλία που είναι με λίρες).

Φρόντισε να επιβεβαιώσεις τη διαδικασία για να γίνει ο λογαριασμός σου Standard στη Leupay.

Το έκανα ήδη και έχω status active , επίσης έκανα μεταφορά από δηλωμένη στο leupay mastercard της alpha 5 ευρώ και μου κράτησαν 0,50 λεπτά , άρα έχει λιγότερη προμήθεια με την πιστωτική η φόρτωση του balance στην leupay .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Που βρίσκεται η άτιμη ρύθμιση και δεν την βρίσκω ?

1. Η μεταφορά από ελληνική κάρτα σε Leupay έχει προμήθεια 1% με ελάχιστη τα 0,50 .
2. Άλλαξαν τα links για άλλη μια φορά και παιδεύτηκα να το βρω.
Η διαδρομή είναι (μπορεί να υπάρχει και άλλη):
Από την κεντρική σελίδα, Payments/Preapproved payments/(στο πινακάκι) Set AvailableFunding Sources/(και σε κάθε κάρτα) Conversion Options/ Bill me ...

Μόλις ενεργοποίησα την Leupay η οποία ήρθε αρκετά γρήγορα θα έλεγα αφού το απόγευμα της Παρασκευής
24/6 έκανα την εγγραφή .
Πριν λίγο δήλωσα και αυτήν και την revolut στο paypal , άμεσα έγινε και η επιβεβαίωσή τους έχοντας τραβήξει 1,50 από την laupay και 1,20 από την revolut για τον τετραψήφιο .
Πόσο καιρό δηλαδή έκανε να σου έρθει η Leupay?
Την έχω παραγγείλει κι εγώ και γράφει πως έχει αποσταλεί στις 28/6,να την περιμένω μέσα στην ερχόμενη βδομάδα;

Εμένα έκανε 4 εργάσιμες, οπότε μέχρι Παρασκευή θα την έχεις πιστεύω.

From m2 note with Tapatalk

Τέλεια,μακάρι να προλάβω να την πάρω μαζί μου,γιατί έχω φορτώσει τον λογαριασμό αλλά δεν έχω τον αριθμό της κάρτας για να την χρησιμοποιήσω :jester:

1. Η μεταφορά από ελληνική κάρτα σε Leupay έχει προμήθεια 1% με ελάχιστη τα 0,50 .
2. Άλλαξαν τα links για άλλη μια φορά και παιδεύτηκα να το βρω.
Από την κεντρική σελίδα, Payments/Preapproved payments/(στο πινακάκι) Set AvailableFunding Sources/(και σε κάθε κάρτα) Conversion Options/ Bill me ...

Όσο κι αν έψαξα να βρω που έχουν πάει οι παλιές ρυθμίσεις (για να ελέγξω αν μου έχουν αλλάξει τις μετατροπές συναλλάγματος), δεν μπόρεσα να τις βρώ. Στην δική μου κεντρική σελίδα Summary, δεν βρίσκω πουθενά να υπάρχει link Payments.

Αυτό το PayPal έχει την τάση τα εύκολα να τα κάνει δύσκολα...

Λάθος δικό μου, που οφείλεται στις προσπάθειες που έκανα για να το βρω πάλι.

Άλλαξαν τα links για άλλη μια φορά και παιδεύτηκα να το βρω.
Από την κεντρική σελίδα, πατάμε το γρανάζι και απ´τη νέα μπλε μπάρα/ Payments/Preapproved payments/(στο πινακάκι) Set AvailableFunding Sources/(και σε κάθε κάρτα) Conversion Options/ Bill me ...

Που το κρύψανε να τους πάρει η ευχή ..... το επέλεξα σε όλες αλλά δεν μου δίνει επιλογή conversion options για την ΑΜΕΧ , γιατί αυτό ?
Επίσης μήπως υπάρχει τρόπος να μετονομάσω τις κάρτες ?

Attachments

• AMEX PAYPAL.JPG
    AMEX PAYPAL.JPG
    61.6 KB · Views: 184

Και η δική μου δεν εμφανίζει την επιλογή αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί δεν τη χρησιμοποιώ, αν και την έχω συνδεδεμένη.
Μετονομασία δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις. Στο Edit κάθε κάρτας έχει περιορισμένες επιλογές.

Re: Αγορές από το εξωτερικό

Για μετονομασία πατάς το μολύβι δεξιά:

FSyffi.jpg

Έχουμε κάπου πρόχειρες πληροφορίες για τη Leupay να μη σας ζαλίζω;

From Outer Space - Tapatalk

Αγορές από το εξωτερικό

Τελικά σε καλό μου βγήκε που δεν μου πήρε την πληρωμή..ακύρωσα και βρήκα εντελώς τυχαία το ίδιο φλας στο warehouse deals σε καλύτερη τιμή!

Και επειδή η πώληση ειναι απο το Amazon απευθείας και όχι απο τρίτο πωλητή,η πληρωμή προχώρησε κανονικά

From Outer Space - Tapatalk

Παιδιά μια βοήθεια.
Θέλω να αγοράσω ένα προϊον από ebay uk και πληρωμή μέσω paypal.
Με βάση την ισοτιμία της λίρας η τιμή που πρέπει να πληρώσω είναι γύρω στα 240 ευρώ. Το ebay όμως μου βγάζει 255.
Τι γίνεται? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που αφορά μετατροπές νομισμάτων?

Λάθος δικό μου, που οφείλεται στις προσπάθειες που έκανα για να το βρω πάλι.

Άλλαξαν τα links για άλλη μια φορά και παιδεύτηκα να το βρω.
Από την κεντρική σελίδα, πατάμε το γρανάζι και απ´τη νέα μπλε μπάρα/ Payments/Preapproved payments/(στο πινακάκι) Set AvailableFunding Sources/(και σε κάθε κάρτα) Conversion Options/ Bill me ...

Many thanks... Θα το κάνω το post σου sticky.

Τους π*****δες! Μου είχαν γυρίσει την ρύθμιση και στις δύο κάρτες! :furious3:

Καλά με τέτοιες π*****ές πάει να βγάλει χρήματα το PayPal; Πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να επιβεβαιώνω τις ρυθμίσεις... :mad:

Ήταν μπροστά μου η απάντηση και δεν την έβλεπα καν!
Ευχαριστώ και εγώ για τις οδηγίες ρύθμισης του paypal!

Αφού αγοράζεις από το αγγλικό, το πιθανότερο είναι ότι ο πωλητής έχει ορίσει νόμισμα τη λίρα ή άλλο νόμισμα και όχι το .
Μετατρέποντας εσύ το νόμισμα αυτό σε ευρώ με την ισοτιμία του ebay (δηλαδή του paypal) χρησιμοποιείς την ασύμφορή του ισοτιμία.

Όταν αγοράζουμε σε ξένο νόμισμα πληρώνουμε σ' αυτό και αφήνουμε την τράπεζα να κάνει τη μετατροπή με την (καλλίτερη) ισοτιμία του οργανισμού έκδοσης της κάρτας (MasterCard/Visa). Και οπωσδήποτε, αποκλείουμε να κάνει τη μετατροπή το paypal.