AKG 702 και AKG 712 PRO.

θελω να κανω και μια ερωτηση υπαρχουνε βασεις που μπορεις να βαζεις τα ακουστικα? για να μην τα βαζω στον tower του υπολογιστη μου και τα εχω ξαπλωμενα

καταλαβαινετε τι εννοω

Re: Απάντηση: AKG 702 και AKG 712 PRO.

θελω να κανω και μια ερωτηση υπαρχουνε βασεις που μπορεις να βαζεις τα ακουστικα? για να μην τα βαζω στον tower του υπολογιστη μου και τα εχω ξαπλωμενα

καταλαβαινετε τι εννοω

Πχ

ναι το θεμα εινε στην ελλαδα μπορω να βρω τετοια βαση? η μονο απο εξωτερικο μπορω να βρω βαση σαν αυτη που μου δειξατε?

απλα δεν γνωριζω τοσο καλα αγγλικα μπορειτε να μου πειτε τι υλικα χρειαζομε να παρω απο το ikea?
αν γινετε να μου δωσετε καπια λινκς με τα υλικα που πρεπει να αγορασω. σας παρακαλω παρα πολυ

Έαν έψαχνες και διάβαζες προσεκτικά τα νήματα και τις πληροφορίες που είναι ήδη γραμμένες εδώ μέσα, προπάντων τα νήματα που είναι sticky, θα είχες βρει μόνος σου τη λύση χωρίς να ρωτάς συνεχώς.

Παράτα το IKEA και ή βάλε κάποιο μάστορα, αν έχεις, να σου φτιάξει κάτι, ή πάρε κάτι έτοιμο από εδώ:

Accessories: Headphone Stands

Όπως θα διαπιστώσεις, υπάρχουν όλα ήδη έτοιμα και γραμμένα από καιρό. Όπως βλέπεις, υπάρχουν από πολύ φθηνά μέχρι πολύ ακριβά.
Και μπορείς ακόμα, από τις φωτογραφίες να πάρεις και ιδέες, για να φτιάξεις κάτι δικό σου με κάποιο μάστορα.

παιδια τα ακουστικα τα δοκιμασα στα παιχνιδια και σε ολα καμια σχεση με αυτα που ειχα

ειμε παρα πολυ χαρουμενος περα απο αυτο θελω να ρωτησω κατι.
τα ακουστικα επειδη εινε ακομα φρεσκα πως πρεπει να τα στρωσω? σε τι εντασεις πρεπει να τα παιζω?

περα απο αυτο ομως πικραθηκα με κατι που μου ειπε καποιος και θελω την γνωμη σας σε αυτο
ενα φιλαρακι μου ειπε οτι εκανα πολυ μεγαλο λαθος που τα αγορασα γιατι μου ειπε οτι

με την καρτα ηχου που εχεις επρεπε να παρεις τα sennheiser hd-700

μπορει να ειναι λιγο ακριβα αλλα θα τα ευχαριστηθεις

https://www.skroutz.gr/s/2623414/Sennheiser-HD-700.html

τι εννουσε με αυτο?? οτι τα Sennheiser-HD-700 εινε καλυτερα απο αυτα που αγορασα? στο θεμα παιχνιδιων μουσικης και ταινιων??
μου ειπε οτι τα Sennheiser-HD-700 εχουν καλυτερα μπασο
το Mids και το Treble
το Soundstage: και το Positioning
το Clarity εινε καλυτερα ολα αυτα απο αυτα που αγορασα

και αυτο με πικρανε λιγο γιατι νιωθω οτι δεν εκανα σωστη επιλογη..με βαση αυτα που μου ειπε/.

και αυτο με πικρανε λιγο γιατι νιωθω οτι δεν εκανα σωστη επιλογη..με βαση αυτα που μου ειπε/.

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του σύμφωνα με τα δικά του γούστα .Το διαφορετικό δεν είναι ταυτόσημο με το καλύτερο ,επομένως πολύ καλή επιλογή έκανες και φρόντισε να τα ευχαριστηθείς .

Ο φίλος σου δεν στα λέει και πολύ καλά... Δεν τα έχω ακούσει και δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική άποψη αλλά 1) τα HD700 κοστίζουν 250 ευρώ παραπάνω από τα ακουστικά που πήρες - είναι παραπάνω από την διπλάσια τιμή.. 2)Είναι μάλλον το μαύρο πρόβατο της HD σειράς της sennheiser με κάπως "περίεργο" voicing 3) Την σήμερον ημέρα που βρίσκεις μεταχειρισμένα τα HD800 με 600 και 700 ευρώ δεν βλέπω κανένα λόγο να αγοράσει κανείς τα HD700

Eκανες μια πολύ καλή επιλογή που υπερκαλύπτει τις ανάγκες σου και έχει πολύ καλό συντελεστή κόστους οφέλους. Αφού σου αρέσουν και στην πράξη δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακούς τι λέει ο καθένας. Απόλαυσε τα ακουστικά σου

Με γειες!

Να μην στεναχωριέσαι καθόλου. Θα τα ευχαριστηθείς τα ακουστικά που διάλεξες.
Όσο για το στρωσιμο που λες παραπάνω απλά χρησιμοποίησέ τα και άκου τις μουσικές σου, δες τις ταινίες αου και παίξε τα παιχνίδια σου.
Δε χρειαζεται να κάνεις κάτι παραπάνω απο τα να τα χρησιμοποιείς.

τι εννοεις ναι μάλλον το μαύρο πρόβατο της HD σειράς της sennheiser με κάπως "περίεργο" voicing 3? απλα δεν το καταλαβαίνω αυτό που εννοεις.

απλα δεν καταλαβαίνω αυτό που μου ειπε
εκανα πολυ μεγαλο λαθος που τα αγορασα γιατι μου ειπε οτι

με την καρτα ηχου που εχεις επρεπε να παρεις τα sennheiser hd-700