AKG K701+Burson...Αντε, να μας ζήσουν... (ο κουμπάρος)

Re: Αντε, να μας ζήσουν... (ο κουμπάρος)

Καλοριζικα,οπωσδηποτε εντυπωσεις,αλλα δε παιζει αγχος,αστα και λιγο να στρωσουν... -bye-

σιγα βρε...
μόλις έρθει μηχάνημα σπίτι, το κατσαβίδι είναι η πρώτη προτεραιότητα.

φυσικά, με πολλή προσοχή και ...σουπλίν...

Καλορίζικος και καλοάκουστος!!!

Περιμένουμε λεπτομέρειες!!!:a0210::SFGSFGSF::worshippy:

Αναλυτικά θα αργήσουμε λίγο ελέω στρωσίματος.

Από κάποιους πορωμένους headfiers έχω διαβάσει οτι θέλει στρώσιμο μέχρι και το βηματικό ποτενσιόμετρο γιατί κάθε θέση έχει άλλη αντίσταση (εξάρτημα).

Vol_Ctrl_Pair_1.jpg

Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό, ας πεί γνώμη και κανένας ειδικότερος μήπως το παραψειρίζουμε και τρελαθώ στο στρώσιμο.

Πάντως από την πρώτη στιγμή η διαφορά με πρίν (prodigy cube) είναι εμφανέστατη και εντοπίζεται κυρίως (θα το πώ με δικά μου λόγια γιατί δεν έχω μεγάλη πείρα σε ακουστικές περιγραφές) στην άνεση με την οποία αναπαράγει τη μουσική.

Περιμένουμε τη συνέχεια μετά την πρώτη νύχτα!..

Τα γνωστά..Φωτογραφίες και πρώτες ακουστικές εντυπώσεις!

Καλορίζικα!

Ευχαριστώ.

Φωτό έβαλα και εντυπώσεις έρχονται σιγά σιγά. Ψήνεται...

σιγα βρε...

:flipout::flipout:

Και γω το έχω το χούι Μήτσε!

Αναλυτικά θα αργήσουμε λίγο ελέω στρωσίματος.

Από κάποιους πορωμένους headfiers έχω διαβάσει οτι θέλει στρώσιμο μέχρι και το βηματικό ποτενσιόμετρο γιατί κάθε θέση έχει άλλη αντίσταση (εξάρτημα).

αν είναι βηματικό, θέλει στρώσιμο σε κάθε θέση.....:grandpa:

(καλά...απ το cube πήγες εδώ..?:grinning-smiley-043)

χαρά στο κουράγιο σου φίλε....
δε λέω χάρμα τα akg....αλλά, εδώ ο κόσμος καίγεται....(μετα συγχωρήσεως)

Εχεις πολύ δίκιο φίλε μου.

Αλλά να πώ κι εγώ τις δικαιολογίες μου (σαν γνήσιος Ελληνας).

Τα ακουστικά τα έχω πάνω από χρόνο και τα έπαιζα από notebook με την cube.

Το έβλεπα (άκουγα) οτι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της prodogy ο γαμπρός δεν ήταν ευχαριστημένος.

Σαν dac, γι' αυτά που φοράει η prodigy και για τα λεφτά της είναι το λιγότερο κλοπή. Αλλά σαν ενισχυτής ακουστικών για τα 701 χωρίς καν εξωτερική τροφοδοσία 220V, με το ρεύμα του USB, μην γελιόμαστε δεν ήταν στα "κυβικά" του γαμπρού.

Το έψαχνα λοιπόν εδώ και ένα χρόνο. Και ταυτόχρονα έκανα οικονομίες και μάζευα.

Μετά από 1 χρόνο λοιπόν και αφού είδα πολλούς ενισχυτές και κάποιους τους άκουσα, επέλεξα αυτό για τις πολλές (και μελλοντικές) δυνατότητες που προσφέρει.

Διότι ως γνωστόν είναι και (όπως γράφουν) πολύ καλό dac και προενισχυτής.

Τέλος να πω οτι ηχοσύστημα δεν έχω κυρίως λόγω χώρου. Οπότε το σκεπτικό μου είναι κάτι πολύ minimal αλλά με πολύ καλό ήχο.

Γί' αυτό θεωρώ οτι δεν ήταν και πολύ μεγάλο βήμα αλλά απαραίτητο και ουσιαστικό.

Last edited:

εσωτερικές δεν έχει?

Εεεεεεπ!!!!

Ο κουμπάρος απαγορεύεται να γδύνει τη νύφη.

Αλλά απ' ότι έμαθα δεν ήταν και πολύ παρθένα τελικά. Την έχουν γδύσει άλλοι. Της έκαναν και sexy φωτογράφιση στα καλλιστεία.

Εδώ θα διαβάσετε πολλά και θα δείτε πολλά περισσότερα, μέχρι μέσα :

http://www.6moons.com/audioreviews/burson5/1.html

Και τα επίσημα από εδώ :

http://bursonaudio.com/HA_160D.html

Καλοριζικα,οπωσδηποτε εντυπωσεις,αλλα δε παιζει αγχος,αστα και λιγο να στρωσουν... -bye-

Μέχρι να στρώσει και να ψηθεί, θα ψήσει εμένα.

Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Πολύ ζέστη μετά το μισάωρο.

σιγα βρε...

Εδώ είδα κάτι δαχτυλιές και έτρεχα να βρώ πανάκι κι εσύ λες για εργαλεία ?

:slapface:
-bye-

Αργότερα ... ίσως ... θα δούμε.

Καλορίζικα φίλε! Πάρε τώρα ό,τι μπορείς χωρίς τύψεις. Ούτως ή άλλως σε λίγα χρόνια δε θα μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα πέραν των βασικών και αν. Τουλάχιστον να ακούμε ποιοτικά τη μουσικούλα μας.

oops, ούτε παραγγελία να το είχα..

για πες λοιπόν απο που το παρήγγειλες και πόσο κόστισε - ψιθυριστά όμως μην το ακούσουνε οι δανειστές μας..

Ψιθυρίζω λοιπόν :

Το πήρα από Ισπανία, από εδώ :

http://www.audiohum.es/epages/audio...ctPath=/Shops/audiohum_es/Products/2431000008

Οι τιμές είναι περίπου ίδιες σε όλους τους αντιπροσώπους ανά τον κόσμο με τις αντίστοιχες συναλλαγματικές διαφορές.

980Ε + 29,40Ε έξοδα για Paypal = 1.009,40Ε

Από Αγγλία (λόγω ισοτιμίας λίρας - AUD) έρχεται λίγο φθηνότερα (912Ε+Paypal) αλλά επειδή έχουν 240V και άλλους ρευματοδότες προτίμησα να το παραγγείλω από Ισπανία. Μου είναι και πιο συμπαθείς οι Ισπανοί.

Δεν έχει τελωνείο γιατί το πήρα από ΕU.

Αψογη συναλλαγή με το "φίλο" Francisco Moya με συνεχή ενημέρωση μέσω mail και άμεση ανταπόκριση σε ότι απορία είχα (αποστολή, εκτίμηση χρόνου παράδοσης, tracking number κλπ). Σοβαρό ισπανικό hi-end και diy μαγαζί.

Α και να μην ξεχάσω τα 980Ε περιλαμβάνουν και τα μεταφορικά.

Καλορίζικα φίλε! Πάρε τώρα ό,τι μπορείς χωρίς τύψεις. Ούτως ή άλλως σε λίγα χρόνια δε θα μπορούμε να αγοράσουμε τίποτα πέραν των βασικών και αν. Τουλάχιστον να ακούμε ποιοτικά τη μουσικούλα μας.

Ευχαριστώ.

Συμφωνώ, αμα είχαμε δρχ. θα περίμενα άλλα δύο χρόνια. -bye-

Μερικές πληροφορίες για το υπόλοιπο σόϊ.

1) Πολλά ψηφιακά αρχεία flac, ape, wav κλπ, 16/44 τα περισσότερα, μερικά 24/96 και ελάχιστα 24/192, φορτωμένα σε ένα εξωτερικό USB 2.0 σκληρό δίσκο, WD My Passport 1TB (σχεδόν γεμάτο).

2) PC notebook ως transport με foobar 2000 χωρίς άλλη κάρτα ήχου και έξοδο σε USB (εννοείται bit perfect με WASAPI ή ASIO4ALL το οποίο δεν έχω στήσει ακόμα πολύ καλά με το Burson).

3) Καλώδιο USB αυτό μήκους : 5,0 m θωρακισμένο (μη βαράτε, μια χαρά δουλεύει).

4) Καλώδιο ρεύματος από συσκευασία : τυπικό, απλό, δείχνει "καλής" ποιότητας και είναι πολύ εύκαμπτο. Θα το ψάξω αργότερα να φτιάξω ένα.

Αυτά.
-bye-

αρκετό χρήμα για dac και μόνο ενισχυτή ακουστικών.
Η φιλοσοφία στα τελικά τους πρέπει να είναι ανάλογη εκείνων των opa earth sun moon και δεν συμμαζεύεται. Δεν ξέρω ποιός αντέγραψε ποιόν.
Και εκείνα ζεσταίνονταν εξωφρενικά.
Πάντως οι τροφοδοσίες φαίνονται ικανονοποιητικές (αν και με τόσα τρανζίστορ θα πρόσθετα και μερικά ερωτηματικά).
Περιμένουμε εντυπώσεις και μάλιστα σε σύγκριση με κάτι πιό σοβαρό.
Πάντως το cube με εξωτερική τροφοδοσία ήταν αρκετές κλάσεις πιό πάνω από την τροφοδοσία με usb.