Aκουστικες Εντυπωσεις απο την Εκθεση

Tο παρήγορο είναι ότι θα πέσει το βάρος στα DACs, μια και τα transport θα είναι πλέον άυλα...

Χώρια που με την άυξηση των giga-tera-κλπ-bytes, ευελπιστώ να δούμε και πολύ μεγαλύτερες δειγματοληψίες.

ΙΜΗΟ, το σιντί ήταν τροχοπέδη για την εξέλιξη των ψηφιακών.

Νομίζω Στέργιε πως με τα άυλα όπως τα χαρακτηρίζεις μέσα, οι εταιρίες (software και hardware) θα πετύχουν διάνα.
Υψηλή πιστότητα, υψηλές δειγματολήψίες, χαμηλό κόστος* και πρακτικότητα.
Το τελευταίο δε είναι που "έθαψε" για τον πολύ κόσμο το βινύλιο...

*Πάντα φοβόμαι την ενδεχόμενη περίπτωση να βγουν HI-END... φλασάκια!!

Re: Απάντηση: Aκουστικες Εντυπωσεις απο την Εκθεση

Το πρώτο που θα ήθελα να πώ είναι,ότι φέτος οι εκθέτες προσπάθησαν περισσότερο στο στήσιμο των μηχανημάτων τους και παράλληλα,ήταν και πιό "ανοιχτοί" στο να ικανοποιήσουν τις μουσικές επιλογές του κόσμου.
Ακόμα,είδαμε κορυφαία μηχανήματα,που δεν τα βλέπεις συχνά-ακόμα και στις μεγαλύτερες εκθέσεις του είδους.

Ευχαριστούμε για τον κόπο σας,για μιά σωστά διοργανωμένη έκθεση. Εύχομαι του χρόνου,νάναι ακόμη καλύτερη και μεγαλύτερη.:a0210:

Συμπέρασμα;Η υψηλή πιστότητα ζεί!Το απέδειξε η επιτυχία της έκθεσης αλλά και το πλήθος και το πάθος των χομπιστών,που συμμετείχαν σ' αυτή.Οι γκατζετολάτρες κασάνδρες του χώρου,πήραν φέτος ένα καλό μάθημα.

Προσπαθήσαμε κι εμείς σαν φόρουμ,για μιά καλύτερη παρουσία φέτος.Νομίζω,ότι με την δικιά σας παρουσία και βοήθεια το πετύχαμε.
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!!!:grinning-smiley-043

Σωστα!!!!!!!! :guitarist: Πολυ σωστα! Καθε χρονο και πιο καλα,,,

[Συμπέρασμα;Η υψηλή πιστότητα ζεί!Το απέδειξε η επιτυχία της έκθεσης αλλά και το πλήθος και το πάθος των χομπιστών,που συμμετείχαν σ' αυτή.Οι γκατζετολάτρες κασάνδρες του χώρου,πήραν φέτος ένα καλό μάθημα.]:a0210:

Το HD ψηφιακό είναι άτιμο πράμα πάντως, αρχίζει και μ' αρέσει.

Βέβαια, δεν είμαι έτοιμος να εγκαταλείψω το βινύλιο ως αγαπημένο μέσο... έχει ακόμα καιρό μέχρι να με πείσει...

Νομίζω Στέργιε πως με τα άυλα όπως τα χαρακτηρίζεις μέσα, οι εταιρίες (software και hardware) θα πετύχουν διάνα.
Υψηλή πιστότητα, υψηλές δειγματολήψίες, χαμηλό κόστος* και πρακτικότητα.
Το τελευταίο δε είναι που "έθαψε" για τον πολύ κόσμο το βινύλιο...

*Πάντα φοβόμαι την ενδεχόμενη περίπτωση να βγουν HI-END... φλασάκια!!

Υπό μια έννοια υπάρχουν είδη:
Γρήγορα / αργά & Μεγάλα / μικρά

Άσε που υπάρχουν:
Αδιάβροχα & Με Lifetime warrantee

Και βέβαια υπάρχουν
Επίχρυσα & με διαμάντια
Α… υπάρχουν και επίχρυσα βύσματα usb…

Ανάλογα λοιπών με τι ορίζεις hi-end
Αγοράζεις το γρήγορο ή αυτό με τα διαμάντια :flipout::flipout::flipout:

Μετά θα φωνάζουν οι MP3άκηδες ότι το MP3 παίζει καλύτερα από το βινύλιο ή τουλάχιστον δεν έχει καμία διαφορά ακόμη και αν είναι στα 48/22...
Για 128/48 δεν το συζητάμε, η διαφορά στον ήχο είναι απίστευτη και σαφώς καλύτερη από το βινύλιο! :BDGBGDB55:

Εδώ είστε και εδώ είμαι...

Αντε πάλι με τα καρασυμπιεσμένα-παραπεταμένα στο pc ηχοαπολιφάδια:violent-smiley-030:

Βρε σείς το θέμα είναι εντυπώσεις απο την έκθεση...

Οικονομικα μηχανηματα που να σας αρεσαν δεν υπηρχαν;
Για να μαθουμε και εμεις που ειμαστε αρκετα μακρια και δεν μπορουμε να παμε στην εκθεση.
Συστηματα των 100000ευρω ειναι υποχρεωμενα να παιζουν καλα.
Με τα σχετικα φθηνα τι γινεται.

Τα τριπαθάκια της Audiosoul, που έπαιζαν πολύ όμορφα με τα Γιάννης Κυανός (John Blue :D) και τα Klipsch.

Το Heresy ήταν αποκάλυψη με τον Kingrex...

Μπορεί να είναι έτσι.Αλλά απο το πάτωμα που έπαιζαν,δεν μπορείς να έχεις σωστή εικόνα.Πάντως σε σχέση με τα εκεί FR ακούστηκαν πιό "ανθρώπινα",έστω κι έτσι.

Οικονομικα μηχανηματα που να σας αρεσαν δεν υπηρχαν;
Για να μαθουμε και εμεις που ειμαστε αρκετα μακρια και δεν μπορουμε να παμε στην εκθεση.
Συστηματα των 100000ευρω ειναι υποχρεωμενα να παιζουν καλα.
Με τα σχετικα φθηνα τι γινεται.

Προσωπικά άκουσα αρκετά ηχεία το πολύ μέχρι 2000€ που μου άρεσαν όπως μικρά Klipsch, μικρά Spendor, τα Spicom και άλλα που θα μου έρθουν αργότερα.
Το δύσκολο έργο είναι οι ενισχυτές σε αυτήν την κατηγορία τιμής οι οποίοι συνήθως δεν είναι της αξίας των ηχείων και δεν μπορούν και να οδηγήσουν, εκτός από ασιατικές λύσεις τύπου Xindak, "διαμάντια" τύπου Usher 1.5 και κάτι άλλα ψιλά.

Από τις ¨χαμηλές¨κατηγορίες μου άρεσαν τα ΤΟΤΕΜάκια με τα Holfi,
καθώς και ο ήχος στο δωμάτιο της Ανάκρουσις με τον ολοκληρωμένο AtmaSphere και τα MiniStat.

Τελικός ήταν, Κώστα.

Η Atma-sphere δε βγάζει ολοκληρωμένους...

Zητώ συγγνώμη, όταν κατάλαβα το λάθος μου ήταν αργά!
Δεν μπορούσα να διορθώσω το πόστ.
Τέλος πάντων, το σύστημα του Λουκά ήταν πολύ μουσικό και ξεκούραστο.

Ασε magellan τι επαθα με το σεταπ στην Ανακρουση. Αρχισα να χορευω και ο αντιπροσωπος με ρωτησε αν ειμαι κουνιστος ..............:thrasher:

Maggelan εγώ να δεις τι έπαθα με τον wind! Με παρέσυρε και γίναμε και οι δυο κουνιστοί. Ένεκα Τζαζ βλέπεις και το σύστημα απέδιδε καλά το ρυθμό οπότε επόμενο ήταν το κούνημα.
Χαρηκα πολύ που γνώρισα πολλούς φίλους που δεν τους είχα δει πριν, όπως και εσένα. Λ.Σ.

Αμάν, να προσέχουμε άμα είναι!

Κι άντε, εσείς έχετε περάσει την ηλικία "πειραματισμού", εμείς πρέπει να φυλαγόμαστε...:flipout: