Χαρηκα πολύ που γνώρισα πολλούς φίλους που δεν τους είχα δει πριν, όπως και εσένα. Λ.Σ.
Χειρότερο ήχο στην έκθεση (ή το χρυσό βατόμουρο), στην Cav! (Βγήκα τρέχοντας)
Το ίδιο πάθαμε με τον Dipie στο δωμάτιο με τα ηχεία της Vivid audio!
Οι Rogue δεν νομίζω...
Ο 90άρης είναι ο μοναδικός ενισχυτής με τιμή <15.000 ευρώ που έπαιξε καλύτερα από τον Copland στα ATC IMHO...
Από την άλλη, τα ηχεία της Vivid Audio δεν μου έκαναν ποτέ click αλλά ποτέ δεν με ενόχλησαν όπως στην φετινή έκθεση.
Μάλλον το room correction έβαλε το χεράκι του φέτος... :BDGBGDB55:
View attachment 32314
mr Van Den Hul,για όσους δεν τον παρακολουθησαν ήταν επμειρία ,τόσο απλές και ξεκάθαρες σκέψεις στίς ρυθμίσεις των κεφαλών-βραχίονα ,καποιες ήταν και προτότυπα και μάλιστα παγκόσμια πρώτη δοκιμή!δεν νομίζω να έχει κανένας μας.....
Εμένα θα με πείτε προκατειλημμένο αλλά τι να κάνουμε...
ATC SCM50 (μη βαράτε μπρε! Έρωτας είναι αυτός!)
Ποιός σε βαράει Μιχάλη μου, για πληροφόρησέ με να ξέρω κι εγώ.
Ποιός σε βαράει Μιχάλη μου, για πληροφόρησέ με να ξέρω κι εγώ.
Κρίμα... Αν το ήξερα δεν θα το έχανα με τιποτα. Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο video από την παρουσίαση;
εδώ βλέπετε το νέο πλατώ της ΕΑΤ με βραχίονα IKenda με κεφαλή VDHul Canaryδυστυχώς μόνο φωτογραφίες, δοκιμάστικε μια προτότυπη κεφαλή της σειράς grasshopper wood series (μου άρεσε πολύ μπορώ να πω) και για πρώτη φορά η νέα σειρά καλλωδίων platinum series καθώς και κάποιο άγνωστο project σε xlr τοποθετήθηκε δίχως να γνωρίζουμε με σκοπό να παρατηρήσει τις αντιδράσεις μας ο Mr VDH(εντυπωσιακότατο το αποτέλεσμα!)
eat ή ear ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.