Aκουστικες Εντυπωσεις απο την Εκθεση

Χαρηκα πολύ που γνώρισα πολλούς φίλους που δεν τους είχα δει πριν, όπως και εσένα. Λ.Σ.

Και γω χάρηκα Λουκά που τα είπαμε και από κοντά, όπως επίσης και με
τα παιδιά του Avclub, Larry,Eki_65, Τζιμάκο,Δημοκηδής, Busoni,Παναγιωτίδη,
τα γνωστά μούτρα,Tzimisce,Guybrush,και τo αφεντικό με τα λουκέτα, Dipie!

Last edited:
Εμένα θα με πείτε προκατειλημμένο αλλά τι να κάνουμε... :p

Θεωρώ κορυφαία συστήματα της έκθεσης (και με τυχαία σειρά) τα...
1) ATC SCM50 (μη βαράτε μπρε! Έρωτας είναι αυτός!)
2) Hansen + Spectron (Περίμενα να μην παίζει καν εκεί που στήθηκε!)
3) Atmasphere + Soundlab (Πολύ θέλω να ακούσω τα μεγάλα τους!)
4) Verity Lohegrin με τα λαμπιόνια της Nagra... (Όταν μεγαλώσω θα πάρω 845...)
5) Kef Reference 207 (Ο Καζαμπούμπου!)

Εντάξει, τα εξωπραγματικά τα έβγαλα εκτός...

Το πιο όμορφο ηχείο της έκθεσης: Sonus Faber Stradivary (είπα μιας και μπήκε εδώ να το αφαιρέσω από τα κορυφαία συστήματα αν και του αξίζει μία θέση και εκεί!)

Χειρότερο ήχο στην έκθεση (ή το χρυσό βατόμουρο), στην Cav! (Βγήκα τρέχοντας)

Best Value for money... Τα σετάκια της Audio Soul!

Απάντηση: Re: Aκουστικες Εντυπωσεις απο την Εκθεση

Το ίδιο πάθαμε με τον Dipie στο δωμάτιο με τα ηχεία της Vivid audio!

Τα οποία έπαιζαν με ενισχυτικά Rogue και κατά πάσα πιθανότητα δούλευε κι ο επεξεργαστής χώρου της Lyng....(πως γράφεται ακριβώς?).Θεωρώ,ότι τα ηχεία ήταν το τελευταίο που έφταιγε...

Last edited:
Οι Rogue δεν νομίζω...
Ο 90άρης είναι ο μοναδικός ενισχυτής με τιμή <15.000 ευρώ που έπαιξε καλύτερα από τον Copland στα ATC IMHO...
Από την άλλη, τα ηχεία της Vivid Audio δεν μου έκαναν ποτέ click αλλά ποτέ δεν με ενόχλησαν όπως στην φετινή έκθεση.
Μάλλον το room correction έβαλε το χεράκι του φέτος... :BDGBGDB55:

Οι Rogue δεν νομίζω...
Ο 90άρης είναι ο μοναδικός ενισχυτής με τιμή <15.000 ευρώ που έπαιξε καλύτερα από τον Copland στα ATC IMHO...
Από την άλλη, τα ηχεία της Vivid Audio δεν μου έκαναν ποτέ click αλλά ποτέ δεν με ενόχλησαν όπως στην φετινή έκθεση.
Μάλλον το room correction έβαλε το χεράκι του φέτος... :BDGBGDB55:

Συμφωνώ και εγώ για τους Rogue. Είναι μουσικότατοι και έχουν 'σθένος' και 'τσαμπουκά'. Οπότε...κάτι άλλο έφταιγε.

van den hull.JPG

mr Van Den Hul,για όσους δεν τον παρακολουθησαν ήταν επμειρία ,τόσο απλές και ξεκάθαρες σκέψεις στίς ρυθμίσεις των κεφαλών-βραχίονα ,καποιες ήταν και προτότυπα και μάλιστα παγκόσμια πρώτη δοκιμή!δεν νομίζω να έχει κανένας μας.....

View attachment 32314

mr Van Den Hul,για όσους δεν τον παρακολουθησαν ήταν επμειρία ,τόσο απλές και ξεκάθαρες σκέψεις στίς ρυθμίσεις των κεφαλών-βραχίονα ,καποιες ήταν και προτότυπα και μάλιστα παγκόσμια πρώτη δοκιμή!δεν νομίζω να έχει κανένας μας.....

Κρίμα... Αν το ήξερα δεν θα το έχανα με τιποτα. Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο video από την παρουσίαση;

Προσωπικά με κάλυψαν όσοι μίλησαν σχετικά με τα καλύτερα ηχητικά συστήματα, αλλά βρε παιδιά θέλω να πω για ορισμένα από τα δωμάτια (δε θυμάμαι τώρα) όπου είχαν τα μηχανήματα να παίζουν σε απίστευτες εντάσεις, σε σημείο ο επισκέπτης να φεύγει τρέχοντας, ο δε αντιπρόσωπος να βρίσκεται εκτός δωματίου (και το δωμάτιο άδειο!) προφανώς μη μπορώντας να αντέξει και αυτός την ένταση.:violent-smiley-030:
Από τις καλύτερες εξυπηρετήσεις στα δωμάτια με τη Sonus Faber. Μπράβο τους!:grinning-smiley-043

Από ότι έχω ακούσει στην έκθεση, τον καλύτερο μακράν ήχο τον άκουσα από τα ενεργά Adam Tensor των ...24αρων χιλιάδων ευρώ.
Τα είχε όλα. Ανεξάντλητη ισχύ, απίστευτα δυναμικά και ταχύτητα, φοβερή ανάλυση, ουδετερότητα και έκταση σε όλο το φάσμα. Πραγματικά monitors

Επίσης καλές εντυπώσεις μου άφησαν (κάποια στοιχεία) των συστημάτων της Mc-Intosh (ηχεία-ενισχυτές), TLA (ενισχυτές και ηχεία κόρνες?), των κινέζικων ηλεκτρονικών Xintak με ηχεία Issa και των επίσης κινέζικων CAV.

Δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεση μου και ίσως να μην τα άκουσα όλα, αλλά για τα υπόλοιπα που άκουσα ένα έχω να πω....

Το "High-End" είναι τελικά πολύ υπερτιμημένο και υπερτιμολογημένο....-bye-

Last edited:
Κρίμα... Αν το ήξερα δεν θα το έχανα με τιποτα. Γνωρίζεις αν υπάρχει κάποιο video από την παρουσίαση;

δυστυχώς μόνο φωτογραφίες, δοκιμάστικε μια προτότυπη κεφαλή της σειράς grasshopper wood series (μου άρεσε πολύ μπορώ να πω) και για πρώτη φορά η νέα σειρά καλλωδίων platinum series καθώς και κάποιο άγνωστο project σε xlr τοποθετήθηκε δίχως να γνωρίζουμε με σκοπό να παρατηρήσει τις αντιδράσεις μας ο Mr VDH(εντυπωσιακότατο το αποτέλεσμα!)

δυστυχώς μόνο φωτογραφίες, δοκιμάστικε μια προτότυπη κεφαλή της σειράς grasshopper wood series (μου άρεσε πολύ μπορώ να πω) και για πρώτη φορά η νέα σειρά καλλωδίων platinum series καθώς και κάποιο άγνωστο project σε xlr τοποθετήθηκε δίχως να γνωρίζουμε με σκοπό να παρατηρήσει τις αντιδράσεις μας ο Mr VDH(εντυπωσιακότατο το αποτέλεσμα!)
εδώ βλέπετε το νέο πλατώ της ΕΑΤ με βραχίονα IKenda με κεφαλή VDHul Canary

Attachments

• SDC10047.jpg
    SDC10047.jpg
    50.1 KB · Views: 62
eat ή ear ?

Μάλλον δεν δικαιούμεθα να γνωρίζουμε. Το πικάπ δεν είχε την παραμικρή ένδειξη επάνω του, και ο εκθέτης απέφυγε επιμελώς να τοποθετήσει έστω κάποιο απλό καρτελάκι με το όνομα της φίρμας και το μοντέλο.