Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Ευχαριστώ Μάκη .

Έλα με το Ντένον ...

Νομίζω ότι έχουμε κλείσει αρκετά ενδιαφέροντα μηχανήματα... ένα teac ud 501 μας λείπει και ουσιαστικά θα έχουμε καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος της σημερινής εικόνας της αγοράς, τουλάχιστον σε σχετικά προσιτά και ευκόλως διατιθέμενα προϊόντα ...

Παιδιά, ας περάσει η συζήτηση στο θέμα της ημερομηνίας : Σάββατο 21/3 ή Κυριακή 22/3 ;

Σπύρο να πω στο Γκαβάκο για το Τέακ 501;
Θέτε και το Μάιτεκ το δικό μου;

Last edited:
Προσωπικά θα ήθελα πολύ να ακούσω το teac ud 501 αλλά γιατί όχι και το mutec.

Θα προσπαθήσω και εγώ να έρθω με κάννα μπυρόνι και την αφεντιά μου ..άν χωράει..

H θέση του δικού μου είναι ήδη πιασμένη απο τον φίλο μου τον Γιώργο..

Όλα του γάμου δύσκολα .... έγραφα τόση ώρα ένα μήνυμα και μπρος πίσω για να μετράω, το έχασα ... γμτ ... :furious3:

Εν ολίγοις, έγραφα ότι έχουμε 17 συμμετοχές φίλων και 10 ντακιδίων ... στην περίπτωση των φίλων, λογικό είναι ότι ένας οικιακός χώρος δεν μπορεί να τους διευθετήσει όλους, ενώ στην περίπτωση των μηχανών, -όπως σωστά προειπώθηκε- με πάνω από 5 θα χαθεί η μπάλα ...

Από την άλλη, αυτοπροτάθηκα ως αμφιτρύων και δεν θα κάνω πίσω, αλλά πρέπει να προτείνω αυτό που είναι αυτονόητο : να γίνουν δύο συγκεντρώσεις, που επίσης θα οργανώσω εγώ ... την πρώτη την Κυριακή 22/3 και την δεύτερη το αμέσως επόμενο Σ/Κ 28-29/3 ...

Απλά, επιτρέψτε μου να ορίσω την συμμετοχή μηχανών με το σκεπτικό να υπάρχει αντιστοιχία τιμής/φιλοσοφίας/διασυνδέσεων-δυνατοτήτων, τουλάχιστον στην πρώτη συνάντηση και κόντρα με ένα κορυφαίο, όπως ήταν και η αρχική ιδέα ... στην δεύτερη και με βάση τον σταθερό πόλο (το δικό μου μηχάνημα, marantz hd-dac1 που θα έχουμε δει τι ψάρια πιάνει) θα συμμετέχουν τα υπόλοιπα . Οπότε:

1η συνάντηση

marantz dac-1
pioneer u 05
teac ud 501
ifi micro-power-tube
Audiobyte Black Dragon

2η συνάντηση

denon usb 300
audiolab mdac
antilope zondiac
metrum octave
marantz dac -1

Ελπίζω να καταλαβαίνετε την θέση μου και την δυσκολία που είχα στο να βγάλω κάποια άκρη, καθώς ουδένα θέλω να δυσαρεστήσω, όμως έχω εκπαιδευθεί να εξασκώ την τέχνη του εφικτού ... πλέον των κατόχων των μηχανημάτων, και κάποιων προφανών συνδυασμών που δεν σπάνε (πχ. οι αγαπημένοι μου διόσκουροι και λατρευτοί φίλοι Γιώργος Βάρδης και Κώστας Γκαβάκος), ας δηλώσουν και τα άλλα παιδιά σε ποιά συγκέντρωση θα ήθελαν να παρευρεθούν... με δεδομένο ότι εγώ, αναγκαστικά :flipout: , θα είμαι και στις δύο είμαστε 18 ... αν βγούμε από 9 άτομα την φορά θα είναι το ιδανικό ...

γεια σου Φραγκ, αρχηγέ ...

να επισημάνω ότι άφησα απ' έξω το mytek σαν παλαιότερη μονάδα, την οποία οι περισσότεροι γνωρίζουμε πολύ καλά ... εννοείται όμως πως ο Πετράν είναι καλοδεχούμενος ...

Και εγώ για παρέα θέλω δεν με καίνε τόσο τα DAC, όποτε θέλεις Σπύρο!

Εγώ θα ήθελα να ακούσω διάφορα αλλα επιλέγω την πρώτη ημερομηνία.

Απάντηση: Re: Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Σπύρο,αφού έσπασαν οι ακροάσεις σε 2 Κυριακές,αν χωράω σε κάποια από τις 2 δηλώνω και 'γώ συμμετοχή,χωρίς dac αλλά πιό πολύ για την παρέα.

Ωραία, παίδες ας προχωρήσουμε με κατάθεση επιθυμιών και το πράγμα θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο ...

Τελικά και εγώ πρώτη ημερομηνία να φέρω και τον Γιώργο που δεν έχει αμάξι.

Re: Απάντηση: Re: Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Σπύρο,αφού έσπασαν οι ακροάσεις σε 2 Κυριακές,αν χωράω σε κάποια από τις 2 δηλώνω και 'γώ συμμετοχή,χωρίς dac αλλά πιό πολύ για την παρέα.

Τάσο, οκ ... θα ενημερώσω που βολεύει καλύτερα ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

είναι και ο μπαλαντέρ, αυτός ο Γκοτζάκλας, που έχει και τον δικάναλο ... αν μας φύγει την κάτσαμε ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

[...]είναι και ο μπαλαντέρ, αυτός ο Γκοτζάκλας, που έχει και τον δικάναλο ... αν μας φύγει την κάτσαμε ...

Αντώνης με Plinius στην μία,Κυριάκος με McCormack στην άλλη,δεν είναι δύσκολο...

Προσφέρω την θέση μου στον Τάσο.. Έτσι κι' αλλιώς δεν ήταν σίγουρο οτι θα τα κατάφερνα.

Απάντηση: Re: Ακρόαση marantz HD-DAC1 και άλλων...

Προσφέρω την θέση μου στον Τάσο.. Έτσι κι' αλλιώς δεν ήταν σίγουρο οτι θα τα κατάφερνα.

Οχι βρε σύ Πέτρο,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,εξάλλου είχα πεί στον Σπύρο ότι μου πέφτει λίγο μακριά,πριν λίγες μέρες που μου είχε προτείνει να πάω από κεί για να ακούσω το marantz.
Απλώς ''ζήλεψα'' λίγο και ´γώ,για αυτό είπα μήπως χωράω σε κάποια από τις 2 Κυριακές,αλλά επουδενί δεν θέλω να πάρω την θέση κάποιου φίλου που είχε δηλώσει συμμετοχή πολύ πρίν από μένα.
Αφήστε με τελευταίο,διαλέχτε όλοι οι υπόλοιποι πότε θέλετε να πάτε και βλέπουμε.

Πέτρο, είχα ήδη κάνει ειδική μνεία για σένα ... ντακ χωρίς τσιπάκι δεν γίνεται ...

Πρώτη ημερομηνία κι' εγώ κι' ο Θεός βοηθός.
Εγώ βασικά για τα μηχανάκια έρχομαι, η παρέα δε μου λέει τίποτα.

Υπογραφή: μαύρος πρόβατος