Όλα του γάμου δύσκολα .... έγραφα τόση ώρα ένα μήνυμα και μπρος πίσω για να μετράω, το έχασα ... γμτ ... :furious3:
Εν ολίγοις, έγραφα ότι έχουμε 17 συμμετοχές φίλων και 10 ντακιδίων ... στην περίπτωση των φίλων, λογικό είναι ότι ένας οικιακός χώρος δεν μπορεί να τους διευθετήσει όλους, ενώ στην περίπτωση των μηχανών, -όπως σωστά προειπώθηκε- με πάνω από 5 θα χαθεί η μπάλα ...
Από την άλλη, αυτοπροτάθηκα ως αμφιτρύων και δεν θα κάνω πίσω, αλλά πρέπει να προτείνω αυτό που είναι αυτονόητο : να γίνουν δύο συγκεντρώσεις, που επίσης θα οργανώσω εγώ ... την πρώτη την Κυριακή 22/3 και την δεύτερη το αμέσως επόμενο Σ/Κ 28-29/3 ...
Απλά, επιτρέψτε μου να ορίσω την συμμετοχή μηχανών με το σκεπτικό να υπάρχει αντιστοιχία τιμής/φιλοσοφίας/διασυνδέσεων-δυνατοτήτων, τουλάχιστον στην πρώτη συνάντηση και κόντρα με ένα κορυφαίο, όπως ήταν και η αρχική ιδέα ... στην δεύτερη και με βάση τον σταθερό πόλο (το δικό μου μηχάνημα, marantz hd-dac1 που θα έχουμε δει τι ψάρια πιάνει) θα συμμετέχουν τα υπόλοιπα . Οπότε:
1η συνάντηση
marantz dac-1
pioneer u 05
teac ud 501
ifi micro-power-tube
Audiobyte Black Dragon
2η συνάντηση
denon usb 300
audiolab mdac
antilope zondiac
metrum octave
marantz dac -1
Ελπίζω να καταλαβαίνετε την θέση μου και την δυσκολία που είχα στο να βγάλω κάποια άκρη, καθώς ουδένα θέλω να δυσαρεστήσω, όμως έχω εκπαιδευθεί να εξασκώ την τέχνη του εφικτού ... πλέον των κατόχων των μηχανημάτων, και κάποιων προφανών συνδυασμών που δεν σπάνε (πχ. οι αγαπημένοι μου διόσκουροι και λατρευτοί φίλοι Γιώργος Βάρδης και Κώστας Γκαβάκος), ας δηλώσουν και τα άλλα παιδιά σε ποιά συγκέντρωση θα ήθελαν να παρευρεθούν... με δεδομένο ότι εγώ, αναγκαστικά

, θα είμαι και στις δύο είμαστε 18 ... αν βγούμε από 9 άτομα την φορά θα είναι το ιδανικό ...