Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Oπως σωστά σου απάντησε ο Αντώνης, πρέπει να δεις αν υπάρχει αναβάθμιση για το ucas του δέκτη.

Έπειτα από λίγο ψάξιμο η τελευταία αναφορά που είδα για αναβάθμιση του δέκτη ήταν το 2007..... οπότε μάλλον γιοκ...

Αν κάποιος άλλος έχει δει τίποτα νεώτερο ας το αναφέρει στον Λευτέρη...

Εγω βρηκα εκδοση του προγραμματος mtg που χρησιμοποιουσα και παλιοτερα (τα dreamsoft δεν μου ανοιγαν αυτα που επρεπε...) με ημερομηνια νοεμβρης 2010.

Το ματριξ που εχω δεν διαβαζει καρτα κοναξ?

παρε ενα cam conax βαζεις την καρτα και βλεπεις μια χαρα.οσο για την καρτα με την απλη βλεπεις ελληνικο πρωταθλημα απλα στα παιχνιδια των 5 του αγγλικου κλειδωνει το καναλι που το μεταδιδει.

Αυτο το ξερω και εγω.Ο σκοπος ειναι να δω αν μπορω να αποφυγω την αγορα του cam.

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Η κάρτα είναι πιθανό να παίζει και στον αναγνώστη καρτών του δέκτη και στο cam.

να κανω μια ερωτηση ασχετου;αν παρω αποδικοποιητη με ucas που υποστιριζει conax υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω για να παιξει η κaρτα του tring;υπαρχουν εκδοσης conax και αν ειναι παλιος μπορει να μην παιζει;

το tring παίζει σε όλους τους ucas απ οτι ξέρω..

Μόλις είδα αυτή τη συζήτηση. Δεν ήξερα ότι παίζει κάτι τέτοιο. Αλήθεια, η ποιότητα του πως είναι; HD δεν θα είναι σίγουρα, αλλά βλέπεται τίποτα σε αυτό το κανάλι;

Επίσης, αυτό που αναρωτιέμαι είναι η περιγραφή των αγώνων...κι αυτή στα Αλβανικά είναι;

η ποιότητα μέχρι στιγμής δεν είναι καλή, σα να βλέπεις stream ένα πράγμα..
οι περιγραφές διατίθενται και σε original ήχο, δηλαδή αγγλική για το αγγλικό και ελληνική περιγραφή για το ελληνικό πρωτάθλημα αντίστοιχα..

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Η ποιότητα είναι κατώτερη σε σχέση με το αντίστοιχο κανάλι της nova ή την Νet που δείχνει τον αγώνα .
H περιγραφή υπάρχει και στα ελληνικά.

Τελικα αγορασα την καρτα η οποια οφειλω να ομολογησω μου ηρθε ταχυτατα, σε 2 μερες οπως μου ειχαν πει απο την αρχη!:a0210:

Στο ματριξ που εχω δεν την διαβαζει.Στον δεκτη την εβαλα την αναγνωρισε αλλα εχω μονο ηχο και οχι εικονα...Καμια ιδεα?

ποιά έκδοση φοράει ο δέκτης; βάλε την τελευταία και ξανα δοκίμασε..

Εχω δοκιμασει 2-3 εκδοσεις, η τελευταια εχει ημερομηνια 24/12.

Η καρτα οταν την χρησιμοποιεις πρωτη φορα θελει καποια ενεργοποιηση, η απλα την βαζεις και παιζει?

Είναι ενεργοποιημένη η κάρτα...

Οποτε αφου δεν την διαβαζει, δεν μπορει ο δεκτης...Αρα δεν θα αποφυγω την αγορα conax cam.

Εχω δει σε μαγαζια να κυκλοφορουν 2-3 cam για conax, ολα το ιδιο ειναι η πρεπει να παρω καποιο συγκεκριμενο?

Καλύτερα πάρε ένα δέκτη Λευτέρη, ευκαιρία για ανανέωση και φρόντισε να είναι HD για να καλυφθείς και μελλοντικά...

είχες πει οτι είναι digitalbox ο δέκτης σου, ή κάνω λάθος; μου κάνει εντύπωση γιατί σ αυτούς τους δέκτες δεν έχει πρόβλημα η κάρτα..
sorry, τώρα είδα οτι είναι digitalbox3, άρα κλώνος metabox σωστά;

Last edited:

Ναι ειναι ο digital box-3.

Του εχω περασει και dreamsoft και metadream και mtg software.Μολις βαζω την καρτα την βλεπει αμεσως και βγαζει μηνυμα conax card inserted, αλλα δεν ανοιγει τα καναλια.

Και στο μενου αν παω την βλεπει και αν πατησω ανοιγει ενα μενου που γραφει πληροφοριες της καρτας software version,interface version,card number.