Τα αναλυτικά συστήματα ΔΕΝ κουράζουν. Τα έχουμε πει 175527386525 φορές. Ξεκολάτε επιτέλους.
Τα αναλυτικά συστήματα ΔΕΝ κουράζουν. Τα έχουμε πει 175527386525 φορές. Ξεκολάτε επιτέλους.
Ο συνδυασμος ενισχυτη ηχειου ειναι το πιο σημαντικο.Τους καλυτερους τους εκανα τυχαια.Ηταν conconance ref 150 + bw cm1 και audio analogue + chario.Μια αποψη και προσωπικη εμπειρια σχετικα με densen. Μαλακος ηχος και αναλυτικος ταυτοχρονα χωρις αιχμες,οταν ομως ζητησα στο καταστημα να τον τσιτωσουν λιγο να δω το οριο του, μου ειπαν οχι γιατι λεει δεν ειναι καλο να ενεργοποιειται η προστασια..Σκεψου και vinvent υβριδικο η' micromega.Ισως εκπλαγεις
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Vincent ηθελα να γραψω
Και με ιταλούς ενίοτε Νικόλα να συμπληρώσω...ωραία εμπειρία το άκουσμα των παιχνιδιών
σου (toy) με τον densen....παρόλο που ο χώρος δεν συνηγορεί θετικά στο αποτέλεσμα:2thumb22sup:
Troll mode on
Ναι. Αλλά είναι ο χώρος ή είναι σημάδι αδυναμίας οδήγηση?
Troll mode off
Όπως τα λέει ο μελισσομάτης. Δεν τίθεται θέμα προστασίας (απ'ότι ξέρω δεν έχουν καν...)
(Ο δικός μου ο Β110 πάντως να πω ότι δεν αρέσκεται στα δύσκολα φορτία. Κάτω απο 3,5-4 Οhm στρεσσάρεται και βγάζει σκληράδα. Οπότε ας ληφθεί υπόψιν για το ματσάρισμα με ηχεία. Κατα τ'άλλα παίζει με τα πάντα. Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους.)
Βάλε και κανέναν Έλληνα!!!![]()
Έκφραση ήταν. Με τα πάντα παίζει, αρκεί να τηρηθούν τα ηλεκτρικά χούγια του.
Εξάλλου με έλληνικά ηχεία ακούσαμε με τον Μελισομάτη (και πάθαμε και ολίγην απο πλάκα με τα tower!!!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.